Пољопривредник из околине Зрењанина просуо две и по тоне млека јер нема коме да га прода

poenta je da Srbija mora slediti evropsku politiku po svim pitanjima pa i po pitanju odnosa drzave prema poljoprivredi .........sa ciljem manipulacije cenama, ucenama, monopolom.................i sve ostalo sto nosi kapitalizam zeljan sto veceg profita najbogatijih.
zbog cega, srpski vlastodrzsci slede evropski put...da li je Srbija ucenjena ili aktuelna vlast

Ne mora.
Nije valjda blesava da sledi te SFREU papke?
Što se tiče kapitalizma, mani se komunjanja, od tog leba nema.
Kapitalizam je kad svaki čovek može da proizvodi i prodaje svoje proizvode.
definicija kapitalizma je : PROFIT PO SVAKU CENU............ako treba ratovima, ucenama, ubijanjem, genocidom, ...............
To je definicija koju smo naucili za ovih 30 godina kapitalizma, ne samo kod nas vec prvenstveno u zemljama kolektivnog zapada.

definicija kapitalizma je : PROFIT PO SVAKU CENU............ako treba ratovima, ucenama, ubijanjem, genocidom, ...............
To je definicija koju smo naucili za ovih 30 godina kapitalizma, ne samo kod nas vec prvenstveno u zemljama kolektivnog zapada.
Nije.
To su nekakve komunjarije.
Pogrešno ste učili pa ste pogrešno i naučili

ko je to od relevantnih faktora u Srbiji ili svetu, izjavio...
svi americki presednici, kongresmeni, senatori............AKO SRBI NE BUDU RADILI SVE STO IM SE KAZE, POTEZE SE PITANJE SANDZAKA, VOJVODINE............STO VODI KA GRADJANSKOM RATU I INTERVENCIJI NATO-a...........................vec vidjeno. Treba im samo osoba koja "nece da slusa".........ko sto je bio crnogorac Milosevic.

svi americki presednici, kongresmeni, senatori............AKO SRBI NE BUDU RADILI SVE STO IM SE KAZE, POTEZE SE PITANJE SANDZAKA, VOJVODINE............STO VODI KA GRADJANSKOM RATU I INTERVENCIJI NATO-a...........................vec vidjeno. Treba im samo osoba koja "nece da slusa".........ko sto je bio crnogorac Milosevic.
zao mi je, sto je Milosevicu sudjeno u Hagu, licno verujem da su ga tamo ubili...Slobodanu i njegovoj ludoj zenturaci, trebalo je suditi ovde....imali su srece, sto su dosli lopingeri iz DOS/a, pa su preziveli

zao mi je, sto je Milosevicu sudjeno u Hagu, licno verujem da su ga tamo ubili...Slobodanu i njegovoj ludoj zenturaci, trebalo je suditi ovde....imali su srece, sto su dosli lopingeri iz DOS/a, pa su preziveli
meni nije zao. Hag me je spasao, inace bih jos sluzio kaznu u zatvoru, radi ubistva presednika Srbije.

dobro bre ako ti se svidja , ti gradi kapitalizam ja cu ga rasturam i mirna backa.
Nit ga ja gradim nit ćeš ti da ga rasturiš.

Tek, od kapitalizma čovečanstvo nije ništa bolje ni smislilo, a kamo li uspelo da sprovede

Tek, od kapitalizma čovečanstvo nije ništa bolje ni smislilo, a kamo li uspelo da sprovede
bilo je pokusaja al je primitivni pecinski kapitalizam to unistio. Previse je krvolocnih zveri u ljudskom rodu da bi se krdo pecinara civilizovalo i izgradilo humanu zajednicu.

Знаш на шта твоје мрморење личи

каокада би Србима причао да их муџахедини чувају од усташа боље ....

Знаш на шта твоје мрморење личи

каокада би Србима причао да их муџахедини чувају од усташа боље ....
Jok, nisi razumeo jer si ti vaspitno i obrazovno zapušten.

Da ne kažem ispušten....:D

Back