Poljoprivredni institut izneo rezultate uzoraka hrane i pića

Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?
Разлучио Умотворину.Ја геније.
Фалс је мућак(грешка),тако да је ово горе као регуларна,исправна Храна јер има оно-НЕ- на почетку.
Мало је трајало,али сам успео. :)

I dobro, koje je rešenje?

Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?

Ima li neke studije o tome?
Ne treba ti studija. Dovoljno je da znaš da npr. mleko ne može da ima trajnost 2-3 meseca. Mora biti neki đavo u njemu.

Ne treba ti studija. Dovoljno je da znaš da npr. mleko ne može da ima trajnost 2-3 meseca. Mora biti neki đavo u njemu.

Svesna sam ja svega toga i alfatoksin i sva ta čudesa ali nemam izbora i šta ću, a mleko volim I pijem.

Nigde da neko iznese konstruktivno rešenje sem onoga kupi kravu/kozu i sl. , a zna se da to ja ovde ne mogu.

I dobro, koje je rešenje?

Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?

Ima li neke studije o tome?
Treba da jedeš litijum, to je zdravije. I SNS sendviče.

Back