Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?Русија нам шаље нефалсиковану храну ...али СНС је краде за 'своју децу' .
@aleksije radicevic
УСА и ЕУ нам шаље нефалсиковану храну ...али СНС је краде за 'своју децу' .
@38imak
Разлучио Умотворину.Ја геније.Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?
ona koja nije po standardima EU. Sa nefalsifikovanom hranom nema ulaska u EU.........poglavlje 14.Šta ono beše "nefalsifikovana hrana"?
kod nas se mahom prodaje uvozna hranaona koja nije po standardima EU. Sa nefalsifikovanom hranom nema ulaska u EU.........poglavlje 14.
Ne treba ti studija. Dovoljno je da znaš da npr. mleko ne može da ima trajnost 2-3 meseca. Mora biti neki đavo u njemu.I dobro, koje je rešenje?
Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?
Ima li neke studije o tome?
Ne treba ti studija. Dovoljno je da znaš da npr. mleko ne može da ima trajnost 2-3 meseca. Mora biti neki đavo u njemu.
Treba da jedeš litijum, to je zdravije. I SNS sendviče.I dobro, koje je rešenje?
Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?
Ima li neke studije o tome?
Treba da jedeš litijum, to je zdravije. I SNS sendviče.
Dosta njih misli da jede extra hranu...Kao da i sami ne znamo sta odavno jedemo.
A meni se rugali i ismevali kad sam se preselio na selo.Svesna sam ja svega toga i alfatoksin i sva ta čudesa ali nemam izbora i šta ću, a mleko volim I pijem.
Nigde da neko iznese konstruktivno rešenje sem onoga kupi kravu/kozu i sl. , a zna se da to ja ovde ne mogu.