Poljak

e jednom sam se kupala nekoliko dana u koritu:)
moja bivsa ljubav renovirao kupatilo.
a ja bila kod njega 3-4 dana.
i kupala se u koritu:).
ima tu nesto romanticno, bar kako smo gledali u filmovima o srednjem veku, kad se kupaju u koritima ili buricima:)
mada jebbade zive napuniti pa prosuti pa sve te zaebancije al korito ti isto doje ko kada:)
a mislim da bi bilo super i u improvizovanim tusevima napolju, voda ide iz nekog bureta sto je stavljeno na neku granu na nekom visokom drvetu. oko tebe neka musema hihihi, sta fali, tusiranje pod vedrim nebom:)

e jednom sam se kupala nekoliko dana u koritu:)
moja bivsa ljubav renovirao kupatilo.
a ja bila kod njega 3-4 dana.
i kupala se u koritu:).
ima tu nesto romanticno, bar kako smo gledali u filmovima o srednjem veku, kad se kupaju u koritima ili buricima:)
mada jebbade zive napuniti pa prosuti pa sve te zaebancije al korito ti isto doje ko kada:)
a mislim da bi bilo super i u improvizovanim tusevima napolju, voda ide iz nekog bureta sto je stavljeno na neku granu na nekom visokom drvetu. oko tebe neka musema hihihi, sta fali, tusiranje pod vedrim nebom:)

e kul su one improvizovane zaebancije sto skupljaju kisnicu..leti..a ona topla fina

....

jeste to je super :)))) nesto slicno mi imamo. tusiranje na solarnu energiju :)))))
lepo je ziveti u skladu sa prirodom...kampovanje, planinarenje...:))))

Back