Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Ето ..шта смо доживели ..јесте видели представницу Албаније са знаком двоглавог орла симболом велике Албаније
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето ..шта смо доживели ..јесте видели представницу Албаније са знаком двоглавог орла симболом велике Албаније
dvoglavi orao je simbol albanije, velike ili male, svejedno...
PROVOKACIJA NA EVROVIZIJI: Predstavnica Albanije pokazala dvoglavog orla pred izlazak naše Nevene na scenu! (VIDEO)Imate li link tog videa ??
PROVOKACIJA NA EVROVIZIJI: Predstavnica Albanije pokazala dvoglavog orla pred izlazak naše Nevene na scenu! (VIDEO)
Не знам зашто више уопште учествујемо на овом болесном такмичењу ..требамо организовати нашу словенску евровизију и оградити се од ових болесника
Kako ?Зашто да се затвори тема ?Ово што је урадила представница Албаније је фашистички симбол и полтички симбол , представља тежњу да се етнички очисти територија и створи велика Албанија на простору три државе ..надам се да ће бар Грци да реагују
Зашто да се затвори тема ?Ово што је урадила представница Албаније је фашистички симбол и полтички симбол , представља тежњу да се етнички очисти територија и створи велика Албанија на простору три државе ..надам се да ће бар Грци да реагују
Gde to pise ...Ово је симбол који позива на убиства и прогон неалбанског становништва
Двоглави орао је и симбол Србије, а Евровизија је већ одавно изгубила смисао.Ето ..шта смо доживели ..јесте видели представницу Албаније са знаком двоглавог орла симболом велике Албаније
дисквалификацијом и забраном Албанији да се појављује следећих 10 година ..у ствари ми више нема шта да тражимо на овом ПОЛИТИЧКОМ такмичењуKako ?
овај који је она поставила је симбол велике АлбанијеДвоглави орао је и симбол Србије, а Евровизија је већ одавно изгубила смисао.
Ово је симбол који позива на убиства и прогон неалбанског становништва
To je simbol opozicije u Srbiji ...Ово је симбол који позива на убиства и прогон неалбанског становништва
Kako znas ... jel mi imamo drugaciji mem...овај који је она поставила је симбол велике Албаније