Politika SNS u oblasti kulture?

Ti si pričao da si stari beograđanin

Tek priznaješ da si Stari Tulipan
Наравно да сам Београђанин - а то што волЕм Лале не значи да сам Лала..... свашта... како си само ненормална види се и по томе што пишеш поруку и 15:50 сати наводећи да је написана "вечерас"...:D:D:D

А коме да се обратимо што је власт пропедерисала моје Лале тј.Војвођанере.......:
Novi Sad dobio prvu Paradu ponosa: Cela nedelja u duginim bojama, program kreće od ponedeljka

Prva Novosadska nedelja ponosa, u okviru koje će se održati i Novosadski prajd, počeće sutra, 13. maja na više lokacija u Novom Sadu, a u organizaciji grupe "Izađi" iz Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada i Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019.
Novosadska nedelja ponosa zakazana je u sedmici u kojoj se obeležavaju Međunarodni dani borbe protiv homofobije, bifobije i transfobije (IDAHOBIT).

Novosadska nedelja ponosa biće svečano otvorena u ponedeljak u plavoj sali Skupštine grada
, a u okviru otvaranja održaće se i tribina. Ponedeljak će obeležiti i izložba fotografija 'Transbalkan' Aleksandra Crnogorca.
je posvećen mladim pripadnicima LGBTI zajednice i diskusiji u KC Lab. Na istom mestu biće puštani filmovi, a biće priređena i žurka.
U sredu će u društvenom centru 'Izađi' biti aktivnosti koje sprovode roditelji LGBTI omladine.
U četvrtak
publiku očekuje predavanje "Zašto homoseksualnost i transeksualnost nisu bolest" u kancelariji Opensa u Laze Telečkog, kao i aktivnost "Upoznajte Da se zna volontere".
Novosadski prajd zakazan je za petak u 12 časova na Trgu republike. Uveče će u Firchie Think Tank studiju u Kineskoj četvrti biti organizovana "Drag up" žurka, što je, najveći drag šou organizovan u Novom Sadu.

Ciljevi Novosadske nedelje ponosa i Novosadskog prajda su, kako je ranije za 021 rekao koordinator programa javnog zagovaranja grupe "Izađi" Filip Kocevski, ukazivanje na položaj LGBTI populacije i ostvarivanje prava koja su zagarantovana Ustavom Republike Srbije, podizanje vidljivosti ove ranjive grupe u Novom Sadu, osnaživanje lokalnog i pokrajinskog LGBTI pokreta i aktivista/kinja; osnaživanje mladih LGBTI osoba.

- Ovom manifestacijom želimo da povećamo razumevanje i zatražimo podršku većinske populacije za LGBTI osobe, kroz zajedničko učestvovanje u svim aktivnostima. Grupa 'Izađi' želi da doprinese izgradnji demokratskog društva u kojem svaki pojedinac i pojedinka mogu uživati ista prava bez obzira na svoju seksualnu orijentaciju i rodni identitet. Ovim događajem želimo zapravo da osnažimo mlade osobe na lokalu i da im pokažemo da postoje i organizacije i ljudi koji se bore za njihova prava - rekao je Kocevski.

Kocevski je istakao da su za organizaciju Novosadske nedelje ponosa i Novosadskog prajda dobili punu podršku Grada Novog Sada, kao i lokalne policije, bez čega organizacija ne bi bila moguća na ovako uspešan način.
:sad2::sad2::sad2:

Dobili bi sankcije da nismo to prihvatili. Nismo mi u baš takvoj poziciji da možemo još da se kurčimo zapadu na nivou kao što Rusija može. Polako. Ti sad verovatno možeš reći nek SNS ode ako nema muda da zabrani LGBT. Nije stvar u tome, ako dobijemo sankcije ili neke vrste pritisaka onda dobijamo povećanu nezaoslenost, tj imamo porast gladnig osoba u Srbiji.

Preptopstavimo da je to što pišeš izvodljivo. Zapravo u pravu i ekonomiji je sve moguće jer to nisu nauke već dimna zavesa u kojoj se poštuje isključivo zakon jačeg.

Ustav iz 2006. je nešto što je pisao DOS a relizovao Koštunica i možda je to o čemu pišeš bio plan te političke grupacije, napisati ustav koji je u teoriji moguće zaobići. Ja mislim da nije ali nije važno šta ja mislim već šta misli korumpirano i insturmetalizovano srpsko pravosuđe, Ustavni sud i ostala zamajavanja.

Međutim okolnosti su se promenile i sve je teže tako štimovati situacije.

Čak i kada bi se Vučić poveo za planom koji si sasvim jasno izložio, to bi bilo oružje koje mu je DOS dao u ruke.

To smo saznali već više puta, uključiv i prilikom izjašnjavanja USS povodom koliko slučajeva, uključiv i Briselskog dogovora. Nije uopšte pitanje.

Наравно да сам Београђанин - а то што волЕм Лале не значи да сам Лала..... свашта... како си само ненормална види се и по томе што пишеш поруку и 15:50 сати наводећи да је написана "вечерас"...:D:D:D
Mitke ti sipisao da je pola Vojvodine tvoje po pravu na zemljoposednistvo a po osnovu porekla.

Mitke ti sipisao da je pola Vojvodine tvoje po pravu na zemljoposednistvo a po osnovu porekla.
Ниси довољно обратила пажњу када сам писао - тачно је да смо имали
посед земље јер је мој деда купио тамо после 2.свет.рата у Срему али никада није тамо живео (па смо онда то продали) - али то не значи да смо ми Војвођани - свашта........

Ниси довољно обратила пажњу када сам писао - тачно је да смо имали
посед земље јер је мој деда купио тамо после 2.свет.рата у Срему али никада није тамо живео (па смо онда то продали) - али то не значи да смо ми Војвођани - свашта........

Mmmmmmmm...:think: znaci tako.....? Dobro, necEM ni ja vise da mislim da si Lala.:heart:

Back