Politika na TV ekranima

Nexus 6:
koje bitno?

kako nije bitno da neko ko je predstavnik najvece parlamentarne stranke, moze tek tako da predje iz te stranke koja mu je omogucila da bude poslanik, u neku neparlamentarnu stranku...

mislim, ko nama sedi u skupstini... :roll:

ugostitelj iz Mladenovca koji tri reci ne moze da sastavi... :x

Nisam znao da je presdednik stranke...
...a to ko sedi u skupstini ...tu nista ne mogu da menjam ?
Taj transver mi se cini bezveznim ( mozda sto ne pratim toliko politiku ) , ili sto ne volim da se sekiram i oko nekih stvari koje su toliko daleke od mene , pa me se ne ticu ?!
Mozda nije dobar primer , ali ih ima milion totalno nebitnih kojima se pridaje znacaj i prikazuje na TV ekranima , kako dogadjajima tako i likovima ( da ne kazem licnostima ).

nesons:
Nisam znao da je presdednik stranke...
...a to ko sedi u skupstini ...tu nista ne mogu da menjam ?
Taj transver mi se cini bezveznim ( mozda sto ne pratim toliko politiku ) , ili sto ne volim da se sekiram i oko nekih stvari koje su toliko daleke od mene , pa me se ne ticu ?!
Mozda nije dobar primer , ali ih ima milion totalno nebitnih kojima se pridaje znacaj i prikazuje na TV ekranima , kako dogadjajima tako i likovima ( da ne kazem licnostima ).

predstavnik, ne predsednik...

ali te stvari nisu daleke od tebe, i itekako treba da te se ticu...to je skupstina zemlje u kojoj zivis...poslanici stranaka koje su dobile poverenje naroda...a posto rece da glasas, i tvoje poverenje...

zamisli kako je glasacima SRSa...kako li se oni osecaju izdano...od tog poslanika, ali malo i od SRS koja je dozvolila da je takav covek predstavlja u parlamentu...

to nikako nisu nebitne stvari...

nesons:
PAC-PAC:
Тај неки леви има право гласа у Скупштини а и негативни је пример осталима који имају негативни салдо на текућим рачунима.
Па ти сад види колико је то небитно.
Новчааааааааницеееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekom je bitno, ali je to mali broj ljudi .
Mislim da nije za 5-6 miliona usiju .
A ono bitno se slabo iznosi u javnost, ili se samo okolisi .

Гари, зар ти не видиш да две трећине у Србије уопште не излази на изборе с тим да је тај тренд у порасту а управо је то циљ политичара, на крају ће гласати само ужи круг страначких активиста и сви ће бити на власти и задовољни.
Све су успели да обезвреде а то је начин да се у политици понаша без икакве одговорности било у позицији или опозицији.

Jao ljudi , uvlacite u politiku kao Bermudski trougao !
Ne zelim da se raspravljam o politici , sto je i moj cilj i savet drugima , kao i da se opustite i razmisljate o drugim stvarima , kojih ima mnogo !
Politika je ***** , i tu nema diskusije .
To je bunar bez dna i prica bez kraja ...
Tako da za raspravu priznajem samo one koji su svoj zivot posvetili politici i "skolovali se " za to , a sve ostale koji pricaju o tome , i pojavljuju se na TV ekranima , gledam kao smarace i lencuge !
Zato sam za , da se na TV-u pojavljuju samo kompetentni i samo kad treba - a ne svaka susa !
Mislim da sam jasan ?!

slazem se da na tv-u ne treba svako da se pojavljuje,ali ne slazem se da politika ne treba da se tice ostalih ljudi...ipak zivis ovde,a ti isti politicari (manje ili vise kompetentni :roll: ) indirektno mnogo mogu da uticu na svaciji zivot.ne mogu da se pravim da ne postoje,kada su tu sa svojom (ne)sposobnoscu ,vrlo stvarni i pogubljeni u vremenu i prostoru...i zato,svako treba da zna makar toliko da bi adekvatno iskoristio zvoj glas...niko ga ne tera na tv da filozofira. :D

nesons:
Jao ljudi , uvlacite u politiku kao Bermudski trougao !
Ne zelim da se raspravljam o politici , sto je i moj cilj i savet drugima , kao i da se opustite i razmisljate o drugim stvarima , kojih ima mnogo !
Politika je ***** , i tu nema diskusije .
To je bunar bez dna i prica bez kraja ...
Tako da za raspravu priznajem samo one koji su svoj zivot posvetili politici i "skolovali se " za to , a sve ostale koji pricaju o tome , i pojavljuju se na TV ekranima , gledam kao smarace i lencuge !
Zato sam za , da se na TV-u pojavljuju samo kompetentni i samo kad treba - a ne svaka susa !
Mislim da sam jasan ?!

Гари, политика је кад ујутру завучеш руку у џеп и уместо новца у пробушеном џепу нађеш стојка.
Управо ти причам о тим смарачима и ленчугама које су отеле све полуге власти и сад дрмају ли дрмају а при том су сви школобани и то на правим местима.
И ја сам за за то да се забрани да балега свака шуша, за почетак Гордана Суша.

Banshee:
slazem se da na tv-u ne treba svako da se pojavljuje,ali ne slazem se da politika ne treba da se tice ostalih ljudi...ipak zivis ovde,a ti isti politicari (manje ili vise kompetentni :roll: ) indirektno mnogo mogu da uticu na svaciji zivot.ne mogu da se pravim da ne postoje,kada su tu sa svojom (ne)sposobnoscu ,vrlo stvarni i pogubljeni u vremenu i prostoru...i zato,svako treba da zna makar toliko da bi adekvatno iskoristio zvoj glas...niko ga ne tera na tv da filozofira. :D

Ma ,ok zivim ja ove itd...i odprilike ( do nekle ) znam za koga bi trebalo da se glasa , ali nikad u potpunosti nisam siguran da li je to moj pravi glas - zato i razumem one koji nisu ni za koga tj. jer se tesko odluciti izmedju 2 zla , a kamoli izmedju 20 ( ili koliko ih vec ima ).
Najgore je sto se ljudi oko stranacke pripadnosti svadjaju i dele ( i onako smo previse podeljeni ), i koriste svaku priliku za za*ebanciju na tu temu - sto nekad ne izadje na dobro !
Pitam se kako to spreciti, a ti kazes da svi treba da se bave politikom ?
Nije politika za svakog !
Zato sam za to da se na TV ekranima pojavljuju samo glavni ljudi stranki , predsednici ( naravno ) , premijeri , ministari ( ako govore o svojim delatnostima , a ne o stranackim aktivnostima i ostalim glupostima )
...ne zabadanje nosa u tudje poslove...

nesons:
Banshee:

Ma ,ok zivim ja ove itd...i odprilike ( do nekle ) znam za koga bi trebalo da se glasa , ali nikad u potpunosti nisam siguran da li je to moj pravi glas - zato i razumem one koji nisu ni za koga tj. jer se tesko odluciti izmedju 2 zla , a kamoli izmedju 20 ( ili koliko ih vec ima ).
Najgore je sto se ljudi oko stranacke pripadnosti svadjaju i dele ( i onako smo previse podeljeni ), i koriste svaku priliku za za*ebanciju na tu temu - sto nekad ne izadje na dobro !
Zato sam za to da se na TV ekranima pojavljuju samo glavni ljudi stranki , predsednici ( naravno ) , premijeri , ministari ( ako govore o svojim delatnostima , a ne o stranackim aktivnostima i ostalim glupostima )
ali evo vam primer iz italije od poplave tv kanala postoji samo dve ili tri toboz kultne emisije tipa
talk show jer politicari ne sluze zato da uveseljavaju naciju na tv politicari drze konferencije za stampu pa usporedite sta govore na svojim stranackim ili vladinim konferencijama i obratite paznju na posecenost od strane novinara
ili recimo pre dve godine je na svim talijanskim kanalima bio prekid programa kada su se svi ukljucili u direktan prenos jer je izbio fight leteli papiri pljusatale samarcine itd i to je bilo zanimljivo pa nema sanse da se cela nacija driluje direktnim prenosom parlamenta
ili je kod srbijanskih politicara neophodno da spoje estradu i politiku jer na politickoj sceni ne znaju sta da kazu

veKsla:
nesons:
Banshee:

ali evo vam primer iz italije od poplave tv kanala postoji samo dve ili tri toboz kultne emisije tipa
talk show jer politicari ne sluze zato da uveseljavaju naciju na tv politicari drze konferencije za stampu pa usporedite sta govore na svojim stranackim ili vladinim konferencijama i obratite paznju na posecenost od strane novinara
ili recimo pre dve godine je na svim talijanskim kanalima bio prekid programa kada su se svi ukljucili u direktan prenos jer je izbio fight leteli papiri pljusatale samarcine itd i to je bilo zanimljivo pa nema sanse da se cela nacija driluje direktnim prenosom parlamenta
ili je kod srbijanskih politicara neophodno da spoje estradu i politiku jer na politickoj sceni ne znaju sta da kazu

I od tebe nesto normalno da se cuje ... prociao sam 3 puta i gledam , ma ne nije to on !!?? :D
znaci , znas ti i tako !? :?

Da li znate kako izgleda les ? ( a da negledate )
Da li pretpostavljate , kako izgleda masakriran les ? ( a da negledate )
Mozete li pretpostaviti kako izgleda gomila izmasakriranih leseva ? ( a da negledate )

Ako mozete , zasto to treba gledati ?
Zasto prikazivati to na TV ekranima ?

nesons:
Previse ima politike na nasim TV ekranima !
Mislite li da bi bilo bolje kad bi se to svelo na neki minimum tj. da li bi gradjani lepse ziveli, i ne bi ulazili u rasprave o politici na svakom cosku ?!
Mislim da bi idealno resenje bilo da se vesti iz politike objavljuju samo u terminima glavnih vesti ( na svim kanalima ), da se ukinu emisije koje bistre politiku i stresiraju narod ( klopke, zamke, Beckovicke, i ostale spodobne emisije kojih ima svaki dan na nekoliko kanala ), a da se sva politika stampa u dnevnim novinama ( nadugo i nasiroko ), i da ono sto bi rekli na TV-u napisu u novinskom izdanju , pa ko toliko voli da bistri politiku neka kupuje novine i cita po ceo dan ( ako ima vremena ) !!
Cilj je opustiti narod, smanjiti broj onih koji ce da mlate praznu slamu i dosadjuju drugima misleci da su najpametniji !?
Muka mi je od svih koji o tome vole da zapocnu rasprave i diskutuju - i na kraju nenadju resenje !

По Твом мишљењу има превише политике на ТВ екранима,
и залажеш се за укидање исте - али да би
имао исправан став о томе треба да сагледаш ГЛЕДАНОСТ политичких емисија, а оне
су за сад најгледаније.
Мени овај Твој предлог помало смрди на поновно укидање ИНФОРМИСАЊА. Мора се омогућити
ономе ко жели да се информише о политичким збивањима
доступност - јер се од људи тражи да
изађу на гласање.
Ти данас када је уведена кабловска ТВ имаш могућности да никада не гледаш политичке
емисије - само кликнеш даљински, али не можеш да се
залажеш да се мени, ако имам интереса да
гледам политичке емисије - то укине.

eremita:
nesons:
Previse ima politike na nasim TV ekranima !
Mislite li da bi bilo bolje kad bi se to svelo na neki minimum tj. da li bi gradjani lepse ziveli, i ne bi ulazili u rasprave o politici na svakom cosku ?!
Mislim da bi idealno resenje bilo da se vesti iz politike objavljuju samo u terminima glavnih vesti ( na svim kanalima ), da se ukinu emisije koje bistre politiku i stresiraju narod ( klopke, zamke, Beckovicke, i ostale spodobne emisije kojih ima svaki dan na nekoliko kanala ), a da se sva politika stampa u dnevnim novinama ( nadugo i nasiroko ), i da ono sto bi rekli na TV-u napisu u novinskom izdanju , pa ko toliko voli da bistri politiku neka kupuje novine i cita po ceo dan ( ako ima vremena ) !!
Cilj je opustiti narod, smanjiti broj onih koji ce da mlate praznu slamu i dosadjuju drugima misleci da su najpametniji !?
Muka mi je od svih koji o tome vole da zapocnu rasprave i diskutuju - i na kraju nenadju resenje !

По Твом мишљењу има превише политике на ТВ екранима,
и залажеш се за укидање исте - али да би
имао исправан став о томе треба да сагледаш ГЛЕДАНОСТ политичких емисија, а оне
су за сад најгледаније.
Мени овај Твој предлог помало смрди на поновно укидање ИНФОРМИСАЊА. Мора се омогућити
ономе ко жели да се информише о политичким збивањима
доступност - јер се од људи тражи да
изађу на гласање.
Ти данас када је уведена кабловска ТВ имаш могућности да никада не гледаш политичке
емисије - само кликнеш даљински, али не можеш да се
залажеш да се мени, ако имам интереса да
гледам политичке емисије - то укине.

Postoje novine tj. pisana forma - pa kad toliko zelis da se informises oko politike , ti bi trebala da kupujes novine , odvojis pola dana da ih procitas , ...
A na TV-u , samo kliknes i evo ...SHOW za male pare tj. nikakve , i jos kad vidis da se prikazuju slike stradanja , svadje ,...za odrasle , a to gledaju i deca koja se vise neigraju sa lutkama , nego gledaju i lutka seriju sa politicarima ...
Onda se zapitaj , da li zbog tebe koja volis da bistris politiku i gledas krv i svadju , trebaju i deca do 12 da gledaju i raspravljaju o tome ?
Cisto sumnjam da bi uzimala novine svaki dan i citala ih sa uzivanjem !?

Da li znate kako izgleda les ? ( a da negledate )
Da li pretpostavljate , kako izgleda masakriran les ? ( a da negledate )
Mozete li pretpostaviti kako izgleda gomila izmasakriranih leseva ? ( a da negledate )

Ako mozete , zasto to treba gledati ?
Zasto prikazivati to na TV ekranima ?

Ako cemo se utrkivati , ciji su snimci "bolji" , onda nije cudo sto smo bolesna nacija !!

Treba uhapsiti i zatvoriti one koji su pustili snimke na TV , za sire narodne mase !
Pa ni u Hagu nepustaju takve snimke , pa ni slike , a kod nas ce to biti , jos malo , pod nazivom KULTURNI PROGRAM !
UHAPSITI GLAVNE I ODGOVORNE ,ZATVORITI TV ( NA MIN.5 GOD.), I KAZNITI NOVCANO ( TOLIKO DA UDJE U ISTORIJU ) !!!

Back