ПОЛИТИКА И СПОРТ

• Začetnik teme Začetnik teme L.1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ако данас нисте добро видели како наши нису играли фудбал........управо почиње реприза.
За само 300 дин месечне претплате РТС вам нуди дупло нервирање у једном дану.......

Plava Bilja:
Slazem se sa Strelom. ONI su znali da je on tu, da je takakv kakav je, baksuzan, i to je bilo preveliko opterecenje za njih. Mozes biti najbolji, kad znas da nece moci, onda i nece, onda i nije moglo bolje, a gore nije moglo nego sto je :cry:
Jadnici, pa oni ne znaju ni za koga su igraju, drzava SCG ne postoji , himna "Hej Sloveni" ne postoji, i svemu tome dodati prisustvo Borisa Tadica, mislim, da bi im i 4 noge po igracu, bilo nedovoljno!

Taчно тако, играју за непостојећу државу, свира им се химна непостојеће државе, а БАКСУЗ из својих МАРКЕТИНШКИХ разлога седи на трибини, то је сасвим довољно
за ДЕБАКЛ какав се не памти...

Kohen:
Ma sta znaju oni degenerichni Evropljani sta je sport......................Ovo je sport za junake :wink:
http://img393.imageshack.us/img393/9352/mydocuments9di.png

E, baš bi bilo interesantno saznati za koga su (politički) navijači Zvezde, a za koga ovi iz žandarmerije... :)
Mislim, zvezdaši su verovatno patriote, tj. uglavnom radikali ili SPS (verovatno) pa prema tome, žandarmerija je proevropska ili mondijalistička ili...
Čeda bi verovatno rekao da je žandarmerija Koštuničina, a kako su tabali ove navijače, onda mora da su oni iz LDP-a i NVO... Ma nema šanse... ;)

Kohen:
Pa da, nashi ljopci su primili sest komada, zato sto je isao Tadic, a ne Kostunica :confused: :confused:
:D :D :D

Nisi razmisljao da se radi o 11 stranih placenika koje placaju strani klubovi, i samim tim, oni
kao izdajnici , koji su na kasama zlih Evropljana, su namerno obrukali Srbiju, da bi nam unistili nacionalni ponos, i jednu od najsvetlijih tradicija Srpskog naroda.......fudbal :roll:

A fudbal se u Srbiji igra jos od srednjeg veka :D i to Viljuskjom :D
Krivo mi je jedino sto ponovo nisam pogodio tacan ishod utakmice (kladio sam se na 2:0 za Gauchose), sa Holandijom je bas bilo lako da se pogodi.

Plava Bilja:
Slazem se sa Strelom. ONI su znali da je on tu, da je takakv kakav je, baksuzan, i to je bilo preveliko opterecenje za njih. Mozes biti najbolji, kad znas da nece moci, onda i nece, onda i nije moglo bolje, a gore nije moglo nego sto je :cry:
Jadnici, pa oni ne znaju ni za koga su igraju, drzava SCG ne postoji , himna "Hej Sloveni" ne postoji, i svemu tome dodati prisustvo Borisa Tadica, mislim, da bi im i 4 noge po igracu, bilo nedovoljno!

o zivote,da li za svaki neuspeh mora da se krivi neko drugi...jadni,izgubili jer su videli tadica :roll:

da je bio toma,nasi bi pobedili 23:0 :neutral:
njegovo prozimajuce prisustvo bi im ulilo nadljudsku snagu,i izasli bi sa terena kao pobednici :neutral: mislim da je prisustvo politicara (bilo kog) kljucno u celoj prici :neutral:

Ma izgubili bre jer su dileje na kub.... da je igrao mali Alesandro popili bi još tri komada. A Tadić je još jednom dokazao da ima briljantne savetnike (gospodin Šaper i ekipa) koji ga usmere da se pojavi na pravom mestu u pogrešno vreme, il' obratno... isto mu se vata.

marlоn:
Ma izgubili bre jer su dileje na kub.... da je igrao mali Alesandro popili bi još tri komada. A Tadić je još jednom dokazao da ima briljantne savetnike (gospodin Šaper i ekipa) koji ga usmere da se pojavi na pravom mestu u pogrešno vreme, il' obratno... isto mu se vata.

Ovaj fudbalski deo je skroz tacan.
Ali, ovaj nastavak sa naznakom"Pod obavezno dokachiti Tadica".......je skroz bez veze.

Covek se oduvek interesovao za sport, i sto da ne ode na SP?
Pa skoro svi predsednici vlada ili zemalja su tamo. Sem Kostunjavog..taj o sportu zna koliko i moja pokojna baba (ovo je pod naznakom:"Obvezno zakaciti Kostunicu" :D )

Bio je i na EP u vaterpolu ,,kada smo broljantno pobedili Hrvate u finalu...pa sta??

Jednostavno, momci su umisljenje zvezde, lokalni , osrednji fudbaleri, i prosli su kako i igraju..........Jos i ona bruka kada je cela Srbija skocila na Petka, zbog toga sto je zvao sina ( Srpska posla )...i trebao je da ga zove, decko je kapiten OFKa, koji nije ovako dobro igrao zadnjih 20 godina............

A Saper, i ekipa.?..................ima i gorih savetnika, veruj.

Strela:
Taчно тако, играју за непостојећу државу, свира им се химна непостојеће државе, а БАКСУЗ из својих МАРКЕТИНШКИХ разлога седи на трибини, то је сасвим довољно
за ДЕБАКЛ какав се не памти...

Koga god sam pitao da li je gledao utakmicu, svi su tako odgovarali, sramota, bruka..., ma idi bre.

Izgleda da se jedino ja smejem na na njihovu bruku i sramotu. Sinoc sam pisao na ovom linku: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=2545634#post2545634 o tome i jos kada pomislim da su to sve vrhunski igraci, skupo placeni, ma pretplaceni... i neko rece da je to grupa smrti a Savo Milosevic kaze: "ne bi bila grupa smrti da mi nismo u njoj". Vala u pravu je. Ubise ih Argentinci. Pa jos kada se setim da je voditeljka u studiju (koja vodi emisiju "kljuc") rekla: "nikada mi zene nismo, od muskaraca, trazile da budu veci muskarci, nego sto jesu jedino sada trazimo da pobede". A ovi su stvarno ispali pi@ke.

I danas, koga god sretnem, smejem se na ovo celi dan, k'o da sa mnom nesto nije u redu... sada cu bas gledati, da li daju intervju. Bas bih voleo da ih gledam i da cujem sta ce reci.

Cuo sam jos da je Dzajic hteo da proda Zigica, ali mu rekli da je bolje posle prvenstva, da uzeli malo vise za njega..., sada ne veruje ni da ga daju dzabe, nece ga niko uzeti.

Uostalom, izgleda da je cela politika naseg fudbala - trgovina, nista vise.

Imam ovih dana pomesana osecanja ,sto se tice nastupa" fudblera"na SP..........

S jedne strane, bruka sto se onako uneredise, a sa druge , sam im zahvalan, jer sam se kladeci se protiv njih, na obe utakmice ogrebao za lepe pare.........naravno . i protiv Slonovache cu da stavim lovu na Afrikance.........

ali, posto je tema sport i politika, da napravim mali link.........kako bilo ko , ima pravo da ocekuje od sportista, umetnika, naucnika, ili bilo koga iz Srbije svetske rezultate????

Cime ih to ova propala zemlja podrzava, pomaze, ili bar inspirise, da daju najbolje od sebe??

Pa, niti jedan od fudbalera koji su igrali , nema nameru da se vrati da zivi u Srbiju...to dovoljno govori
sta je Srbija, i ovakva kakva je sada.........

Back