Политика, част ...

Druze moj Mar-com. Znam da su ti radikali na srcu. I meni su nekada bili. Danas mi, vise, niko nije. Pusti politiku, zivi i druzi se. Bolje je popiti po jednu domacu nego jediti se zbog politike.
Reci ces da je lako tako napisati, politika usla u krv, ali mani se.
Svi su isti i radice kako njima odgovara.
Mandati su poslanika koji su ih dobili. Nisu hteli da ih vrate (zagubile se, nestale, ostavke) pa uskoro ce novi izbori. A znam da si voleo i Nikolica i Vucica. naravno, pre njih najvise Voju. Ali sta ces. Sve se menja.

Pare su gadna stvar. Preko noci promene ubedjenje.
Pozdrav.

PANTA REI
Што би рекли стари Латини ...

Знаш, у суштини си у праву,
све Странке (па самим тим и СРС) раде искључиво у своју корист.
Пропорционално врло мали број чланова (искључиво оних који су блиски врху Странке) од тога виде неку корист. али то није основни мотив за бављење било каквом политиком код најширег броја чланова који су савршено свесни ових чињеница ...

Најшири круг чланства је привучен :

1. Личном харизмом лидера
2. Програмом и доследношћу у испуњавању
3. Учесталошћу појављивања на медијима и општим утиском о томе
4. Подилажењем, обећањима, понављањем онога што желе да чују

Све те инструменте сам и ја користио, и веруј ми - РАДИ !!!

Воју Шешеља познајем јако дуго,
Поштујем га, јер то заслужује ...
Тому сам упознао '91 ...

Шта рећи,
Тома је био Војин избор ...

Од Војиног одласка у Хаг сам здушно (као уосталом и сви) подржавао Тому као "Најбољи избор" за Србију ...
Након оних дешавања у Скупштини приликом усвајања ССП добих информације ... Ружне ...
Не само од стране ИО и чланова СРС, већ и из других извора, у неформалним разговорима (а свако нормалан зна да једни са другима, на овај или онај начин, међустраначки сарађујемо или макар комуницирамо) ... Још ружније ...

Па онда Вучић ... Е, то је већ огавно ...
Предомишља се, "хоћу каким - нећу каким!" ...
Бира, процењује ...

Они који "из така" претрчаше, били су већ виђени ... Јоргованка посебно ... Годинама је нигде није било и појави се ...
Делић, патетично проливање суза крокодилских ...

Ружно да ружније бити не може ...

На браним, нити нападам ...

Трудим се ДА БУДЕМ ОБЈЕКТИВАН ...

Наташа и Вјерица су послужиле као изговор за нешто што је одавно било припремљено (а да су претерале, па јесу, али нису испале из контекста ранијих иступања тако да је медијска фрка ЗЕС-ова сасвим очекивана) у крајњој линији парафразираше "Лазареву клетву" ...

А све након тога је Томин "стриптиз" - прагматизам - примењени Ђикијев Макијавелизам ...

Гадим се дволичњака, издајника, душа проданих и то на Форуму изражавам у најблажој могућој форми ... Сад баш ако неко претера, добије шта му следује ...

Човек је најкварљивија роба, и свак' сам себи одреди цену ...
Људи који се за новац купују, најстаријим занатом се баве ....
У почетку много вреде, па све мање и мање, па на крају заврше испод "Плавог моста" за сићу ...

Ја, хвала на питању, "Певам свој блуз" (што би рекао шарени Ђока Балашевић) ...
Држим да се образ само једном може продати ... А после првог сви остали су "други" !!!

Jope je u pravu.....svako gleda svoju korist
Stavljati politiku u isti kontekst sa casti je paradoks.....jer politika i cast su dve suprotne stvari.....pominjao si Vucica....da je imao imalo obraza ispunio bi ono sto je rekao i povukao bi se iz politicke "elite".....eto ti cistog primera da politika i cast ne mogu biti u istoj recenici zapisane....dobar blog...:ok:

Back