- Poruka
- 3.404
Iz kojih biste pobuda otišli za Ameriku ili Rusiju da živite ??
Zbog politike države, ekonomije, mentaliteta ljudi.....ili već zbog čega ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a po amerike ako nisi vakcinisan ne mož da igraš tenis...jbgPa, u Rusiji čujem da se ide 15 godina u zatvor ako kažeš da je rat u Ukrajini, rat.
Nije mi baš potaman u takvom logoru od zemlje
U Ameriku iz svih navedenih razloga, pa cak bi prije i u Kalafonjriju i N.Y. koje smatram ultimativnim zlom, nego u Rusiju.Zbog politike države, ekonomije, mentaliteta ljudi.....ili već zbog čega ?
Baš gledam neku objavu ruske ambasade, zaboravio sam gdje, gdje piše da se Ukrajinci ne drža pravila ratovanja.Pa, u Rusiji čujem da se ide 15 godina u zatvor ako kažeš da je rat u Ukrajini, rat.
lažna vest. Pjotr Tolstoj je na televiziji to nazivao ratom. Svi u javnosti nazivaju ratom. Na glavnim TV programima nazivaju ratom.Pa, u Rusiji čujem da se ide 15 godina u zatvor ako kažeš da je rat u Ukrajini, rat.
Sapun u usta prije nego izgovoriš sveto ime Džegi.lažna vest. Pjotr Tolstoj je na televiziji to nazivao ratom. Svi u javnosti nazivaju ratom. Na glavnim TV programima nazivaju ratom.
Sikter, Džegi.
A ne može ni da igraš gol, takva su pravila.a po amerike ako nisi vakcinisan ne mož da igraš tenis...jbg
skackajte na jednu nogu i vičite - beeeA ne može ni da igraš gol, takva su pravila.
Ali nisu.skackajte na jednu nogu i vičite - beee
jbg. takva su pravila
ako hoću da se igram, izvadim karte, ne ljuti se čoveče, jamb....Ali nisu.
A da jesu, da, vičeš beee ako želiš igrati tu igru.
How stupid you are. US open comes as the U.S. government is allowing millions of invaders to enter the country regardless of vaccination status. Those entering illegally are coming in from shithole countries US government does not require those entering illegally to show a vaccination card. But if you’re Djokovic, it’s an absolute necessity.A ne može ni da igraš gol, takva su pravila.
Tako je. Đoković ima utjecaj na druge ljude, neki siroti imigrant ne.How stupid you are. US open comes as the U.S. government is allowing millions of invaders to enter the country regardless of vaccination status. Those entering illegally are coming in from shithole countries US government does not require those entering illegally to show a vaccination card. But if you’re Djokovic, it’s an absolute necessity.
Isto.U USA bih živeo samo ako nemam nikakvog drugog izbora.
U Rusiji ni tada.
Evropa i to mislim na zapadnu+Kanada je maximum komfora života za mene u svakom smislu. Sve ostalo mi ne bi prijalo što iz kulturoloških,što iz ekonomskih što iz ideoloških razloga.
Evropa i to mislim na zapadnu+Kanada je maximum komfora života za mene u svakom smislu. Sve ostalo mi ne bi prijalo što iz kulturoloških,što iz ekonomskih što iz ideoloških razloga.
sam sistem koji te okružuje, korupcija, može biti problem... posebno ako treba decu da odgajaš sutra u toj državiМоже да буде прилично пријатно живети у трећем свету. Али не на начин како живи тамошње локално становништво, него са западном платом, привилегијама итд
Iz kojih biste pobuda otišli za Ameriku ili Rusiju da živite ??
sam sistem koji te okružuje, korupcija, može biti problem... posebno ako treba decu da odgajaš sutra u toj državi
Opet pre ili kasnije dođemo do kultoroloških ozbiljnih razlika pa i sistemskih često. Prijatno je na nivou turiste sa produženim boravkom, sasvim je drugo ako si građanin tamo,pa makar i bogati...tj mane koje te ne dotiču kao privremenog posetioca koji ima gde da se vrati , će izaći na videlo kada tamo zaista živiš u punom obimu (njihovo zdravstvo, porezi, pio, policija, svakodnevna birokratija,korupcija,kriminal.....).Може да буде прилично пријатно живети у трећем свету. Али не на начин како живи тамошње локално становништво, него са западном платом, привилегијама итд
Opet pre ili kasnije dođemo do kultoroloških ozbiljnih razlika pa i sistemskih često. Prijatno je na nivou turiste sa produženim boravkom, sasvim je drugo ako si građanin tamo,pa makar i bogati...tj mane koje te ne dotiču kao privremenog posetioca koji ima gde da se vrati , će izaći na videlo kada tamo zaista živiš u punom obimu (njihovo zdravstvo, porezi, pio, policija, svakodnevna birokratija,korupcija,kriminal.....).
Zato za naše navike,naše potrebe i mentalni sklop ipak Evropa, ili evropeizovani deo Amerike tj Kanada najbolje leže. A sad neke nijanse su naravno tu, u zavisnosti od ličnih navika,mentalnog sklopa pojedinca,kulturolških i radnih navika...pa i hrane, načina zabave.. pa nam je lakše da se uklopimo u Austriju ili Italiju,čak i Nemačku malo teže Skandinaviju ili Poljsku....ali generalno to je optimum za nas.