- Poruka
- 62.443
Каква, бре, "либерална Србија"? Шта ти уопште знаш О ЛИБЕРАЛИМА? И још се изјашњаваш као либерал-антикомуниста, па ово је већ црни хумор.
Тебе и остале балонџије О ЛИБЕРАЛИМА учи Латинка Перовић - а она је на линији свих НВО и И.Стамболића у чијем презимену ћеш наћи реч СТАМБОЛ, тј: ИСТАМБОЛ и онда ћеш схватити да је у питању потурица. Ви тзв."либерали" сте јадни и бедни наследници СКОЈ-еваца који су у својој глупости и у недостатку вере у праве вредности ЧАК ЖРТВОВАЛИ И СВОЈ ЖИВОТ И УМИРАЛИ У НАЈСТРАШНИЈОЈ СМРТИ због комунистичких лажи и обећања О БОЉЕМ ЖИВОТУ. Исти сте, исто сте глупи и исто сте кратковиди!
Opet,ova analiza bi bila jako zanimljiva,samo da ne znam da si ti isti kao i skoro sve dicne Srbende- covek koji pljuje po komunistima,a ovamo ima shvatanje o ekonomiji kao Maksim Gorki u svojim delima...Da nije tuzno bilo bi smesno u sta su se to pretvorili komunisticki disidenti...

I molim te,ti me nauci nesto o liberalizmu....Eto mozes da pises Cavoskom da mi preporuci neke tekstove...
A sto se tice pravih vrednosti-tu odjebi...Pa nece mene covek koji brani koljace,silovatelje,lopove i ubice da prica o pravim vrednostima...