Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Mudro trolujes , ali do sada si imao totalne promasaje od postova.Podrži ih ti.
Ja mogu samo da gledam sa strane taj svet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mudro trolujes , ali do sada si imao totalne promasaje od postova.Podrži ih ti.
Ja mogu samo da gledam sa strane taj svet.
Teksas...lepa destinacija za životPOTRAGA ZA NAPADAČIMA IZ TEKSASA: Pucali na poligon za obuku u vazduhoplovnoj bazi, oglasili se zvaničnici (FOTO)
Tanjug
09. 06. 2021. u 22:39
U AMERIČKOJ vazduhoplovnoj bazi Leklend u San Antoniju u Teksasu u toku je potraga za dvojicom napadača za koje se sumnja da su pucali u pravcu baze, naveli su zvaničnici vazduhoplovstva.
...Pripadnici policije i vojske tragaju za dvojicom osumnjičenih koji su navodno ispalili hice u pravcu poligona za obuku, prenosi CBS.
Za sada nema podataka o tome da je neko povređen ili poginuo u incidentu.
-----------------------------------------------------------------
Ovi napadi na kasarne me asociraju na neke situacije![]()
svaki dan su tamo masivne pucnjaveUskoro kreće i otvoreni sukob.
Dobro, rat je nastavak politike oružanim putem.
Sad ce Rusoludi da kazu da je dementan posto ne znaju sta znaci " joke "
Upecan.Bajden: "Stalno zaboravljam da sam predsednik."![]()
little britain
Prvo tamo pa onda sa botoksiranim liderom Rusije.little britain
PA izjasni se , da li podrzavas te migrante sto ulaze u USA ili ne ?glupaca kme kme jaguarka
dokazes svaki dan su si glupa
jesi vidjeo kakav nikakav zidPrvo tamo pa onda sa botoksiranim liderom Rusije.
Otvori trece oko , bice iznenadjenja.
Da oni unistavaju iz nutra USAPA izjasni se , da li podrzavas te migrante sto ulaze u USA ili ne ?
Lepo je rekla Jami onda.Da oni unistavaju iz nutra USA
desnicar ali patriot uvezi BrazilLepo je rekla Jami onda.
Desnicar koji voli migrante![]()
„Mi ni ne znamo više koje je pravo lice Amerike. Čini se da ih ima više. Postoji jedno lice koje treba da se ogleda u ogledalu međunarodnog prava jer je ono ogledalo za sve nas. A to što pokušava nekim svojim odlukama i uredbama da menja međunarodno pravo i činjenice o Kosovu nešto je na šta Amerika ne sme da se poziva jer je od njenog tumačenja moćnije - međunarodno pravo,“ kaže Jovanović.
Amerika je, kako ističe naš sagovornik, obavezujuću Rezoluciju 1244 SB UN prekršila i to u glavi sedam, po kojoj su sve države članice i države koje nisu članice i svi entiteti širom zemljine kugle obavezni da se pridržavaju tog dokumenta, pod pretnjom upotrebe sile.„Nisam mnogo uveren da je američki Kongres kada je donosio ovu uredbu uopšte imao u vidu Povelju UN i obaveze koje Amerika ima prema UN i njenim odlukama. Deluje kao da ne postoji ništa što njih obavezuje prema UN i da sami mogu da uređuju politiku na Balkanu kako oni hoće,“ ističe Jovanović.
„A šta je uradila Amerika?! Pre svega svojim delovanjem nije obezbedila punu bezbednost za povratak proteranih Srba sa Kosova i Metohije. Vratilo se samo nekoliko hiljada od 250.000 proteranih, a i oni koji su se vratili izloženi su zlostavljanju, paljenju kuća i tako dalje,“ napominje Jovanović.
i baš slikaše ovu mladu i lepuškastu devojku ili ženujesi vidjeo kakav nikakav zidPogledajte prilog 944267