Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Ех, што нисам рођен 10 година раније, све добро у животу сам пропустио.
Бумер алерт
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ех, што нисам рођен 10 година раније, све добро у животу сам пропустио.
I Pelosija još haha.
I Pelosija još haha.
Rusi se otvoreno sprdaju sa Amrikom
Non stop odlazes doomsday.Moze biti nesto do 2025/2026 max do 2027/2028
Bumerska nada poslednja umire.Non stop odlazes doomsday.
Zato sam ga pitao kako do sada nije izneverio svoja ocekivanja ... on iznova samo pomera te datume i samo sto nijeBumerska nada poslednja umire.
Ne odavno govorim do 2025/2026 provjeri a kazem 2027/2028 za izbjeglice u eu i njemackuNon stop odlazes doomsday.
Kopajuci tvoje postove dobijem traumu posto se mnogo ponavljaju iste fraze tipa : tone , gori , explodira i malo toga ima smisla sta pises.Ne odavno govorim do 2025/2026 provjeri a kazem 2027/2028 za izbjeglice u eu i njemacku
Da.Kopajuci tvoje postove dobijem traumu posto se mnogo ponavljaju iste fraze tipa : tone , gori , explodira i malo toga ima smisla sta pises.
Ne odavno govorim do 2025/2026 provjeriKopajuci tvoje postove dobijem traumu posto se mnogo ponavljaju iste fraze tipa : tone , gori , explodira i malo toga ima smisla sta pises.
Pronadji taj tvit da ne ispadne da lazes.Ne odavno govorim do 2025/2026 provjeri
MJK, Tonolan, Komunistkinja i Kisela su predvidjali kao i svi bumeri gradjanski rat u USA još 2020/21. Od toga se desio samo pokušaj šestojanuarske diktature i gomila američkih qanon bumera u apsu.Pronadji taj tvit da ne ispadne da lazes.
Ne od juce ili pre mesec dana nego pre par godina recimo da vidimo da li si zaista prorok.
bas takos je next lvl , on je isao cak i u jos gore teorije nego oni , lolMJK, Tonolan, Komunistkinja i Kisela su predvidjali kao i svi bumeri gradjanski rat u USA još 2020/21. Od toga se desio samo pokušaj šestojanuarske diktature i gomila američkih qanon bumera u apsu.
Jeste samo on dementnog zove britvah
Trazi da sam puno puta rekao do 2025/2026 i nacesPronadji taj tvit da ne ispadne da lazes.
Ne od juce ili pre mesec dana nego pre par godina recimo da vidimo da li si zaista prorok.
Gradanski rat se razvija u USAMJK, Tonolan, Komunistkinja i Kisela su predvidjali kao i svi bumeri gradjanski rat u USA još 2020/21. Od toga se desio samo pokušaj šestojanuarske diktature i gomila američkih qanon bumera u apsu.
trazi i naces sto sam rekao pre par godinaPronadji taj tvit da ne ispadne da lazes.
MJK, Tonolan, Komunistkinja i Kisela su predvidjali kao i svi bumeri gradjanski rat u USA još 2020/21. Od toga se desio samo pokušaj šestojanuarske diktature i gomila američkih qanon bumera u apsu.
Nazovimo taj projekat Mikrodoziranje suterenskih suzaDa, ja sam oko 100-ak postova suterena i bumera bukmarkovao pre izbora i posle izbora, gde predviđaju pobedu Trampa, preokrete na sudu, ustanak, rat, želeći da napravim jedan video kolaž, al me mrzi, veliki je posao.
Možda da onako povremeno objavljujem skrinšotove tih poruka.