Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cao:

?url=https://static.politico.com/5f/61/bb763a6a4c9dafaa13b64acf3e32/191025-sanders-warren-biden.jpg

Najbolji bumeri :hvala:

Заправо, само је Покахонтас бумерска принцеза,

а Бриттвах и Берниша су готово изумрла Тиха Генерација.

Тиме моја и Комшина теорија да је Бајден Амерички Тито још више добија на тежини.

Pronadji taj tvit da ne ispadne da lazes.

Ne od juce ili pre mesec dana nego pre par godina recimo da vidimo da li si zaista prorok.
MJK, Tonolan, Komunistkinja i Kisela su predvidjali kao i svi bumeri gradjanski rat u USA još 2020/21. Od toga se desio samo pokušaj šestojanuarske diktature i gomila američkih qanon bumera u apsu.

MJK, Tonolan, Komunistkinja i Kisela su predvidjali kao i svi bumeri gradjanski rat u USA još 2020/21. Od toga se desio samo pokušaj šestojanuarske diktature i gomila američkih qanon bumera u apsu.

Da, ja sam oko 100-ak postova suterena i bumera bukmarkovao pre izbora i posle izbora, gde predviđaju pobedu Trampa, preokrete na sudu, ustanak, rat, želeći da napravim jedan video kolaž, al me mrzi, veliki je posao.

Možda da onako povremeno objavljujem skrinšotove tih poruka.

Da, ja sam oko 100-ak postova suterena i bumera bukmarkovao pre izbora i posle izbora, gde predviđaju pobedu Trampa, preokrete na sudu, ustanak, rat, želeći da napravim jedan video kolaž, al me mrzi, veliki je posao.

Možda da onako povremeno objavljujem skrinšotove tih poruka.
Nazovimo taj projekat Mikrodoziranje suterenskih suza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back