gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh, ja bih se zabrinuo za vase mentalno zdravlje ako vi stvarno verujete da Je ruganje merilo inteligencije; neko ja pravio istrazivanje i ''teoreticari zavera'' imaju prosecno veci IQ. Mlatite praznu kuanon slamu, mlatite se sa ravnozemljasima, a ne vidite da reflektujete vase komplekse...Američki bumeri.
Demokratije ne republike daNema više nigde ni Republike !
To tvoj Sputnjik pronovišeOvo je netačno !
Ti promovišeš lažnu stvarnost i neznanje te stvarnosti
Skoro svi od Reps vjeruju da su izbori bili fake i lazAmerički bumeri.
"Zašto Amerika više nikada neće biti supersila" - 2007, Zbignjev BrežinskiMjok .
Gotovo je sa tim vremenima. Pročitaj:
"Zašto Amerika više nikada neće biti supersila" - 2007, Zbignjev Brežinski
Čekaj, jel stvarno očekuješ da ti neko kopipejstuje knjigu ovde?"Zašto Amerika više nikada neće biti supersila" - 2007, Zbignjev Brežinski
Kazi sto je tacno rekao nema volju da trazim
Rekao sam ja, nema tu mira viseBritva ovara bolne teme za USA , zar nije to divno.
Dok npr Turci ne priznaju genocid nad Jermenima.
mio MexikoRekao sam ja, nema tu mira vise
a sada ima preko 70 mio crnaca u USA
to je vec jedna drzava,
da ne zaboravimo 120 mio latinos/Mexikanaca
i dalje masivno Mexiko salje svoje ljude u USA balkanizacija USA
Knjiga je kraća. Glasi "Šalim se, biće zauvek supersila. The End."Čekaj, jel stvarno očekuješ da ti neko kopipejstuje knjigu ovde?
prdli su u čabarKnjiga je kraća. Glasi "Šalim se, biće zauvek supersila. The End."
..........triliona toaletpapirića ?Da li Rusija ima 20 triliona GDP
Rečju ne
Gotova tvoja USAmio Mexiko
Ako pod USA misliš KinaGotova tvoja USA
kme kme jaguarkaAko pod USA misliš Kina
Nije tema ali zna da se 2008/2009
U principu ono sto ti ovde non stop stenjes."Zašto Amerika više nikada neće biti supersila" - 2007, Zbignjev Brežinski
Kazi sto je tacno rekao nema volju da trazim
Vidis da imam pravoU principu ono sto ti ovde non stop stenjes.
Ne, lupetao si da će Amerika da propadne 2015. a ona danas jedina hipersila.Vidis da imam pravo