- Poruka
- 91.871
Svuda je woke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tuzi me pedofilu bajdenuDaleko bilo, ti si jedan od retkih koji prenosi fake news sa ...pundit, welovetrumptard itd
ali se dzek sluzi u jatu [cuvarkuca!]Тенеси се брани на Дњепру!
Daleko bilo, ti si jedan od retkih koji prenosi fake news sa ...pundit, welovetrumptard itd
posle bajdenovog nabacivanja malim devojcicama recima da izgledaju kao 19-godisnjakinje kada prekrste noge, ja bih se da sam vi, makar stideo, a punditu odajemo priznanje sa zakasnjenjem jer se borio za istinu u prvim redovima - slede dva plus 2 primera:Daleko bilo, ti si jedan od retkih koji prenosi fake news sa ...pundit,
Sidney Powell: We’re definitely in uncharted territory. There are cases where elections have been overturned. But there’s never been one at the presidential level where everybody will jump to point out. That doesn’t mean it can’t be done, though. There’s always the first case. And as far as I know, this is the first case of abject fraud and obtaining a coup of the United States of America. So, it’s going to have to be dealt with. It should be that he can simply be reinstated, that a new inauguration day is set. (cheers) And Biden is told to move out of the White House. And President Trump should be moved back in.
Pandemija je izbila pod Trampovim vočom.
PA ZASTO SMO OVOLIKO CEKALI NA ISTRAGU?
Naravno i togaDolaze
da postanu Ameri
rade na gradilištu, u meku
ili diluju drogu
ali to se pohapsi
A jel si primetio da si bio miran tih mesec dana a onda si nastavio po starom.pundit? pa ono sto su oni pre 6-12 meseci objavljivali tvoji fake news tek sada objavljuju, jel coverup nije uspeo... samo prevod na srpski jos nije stigao do tebe, pa se blamiras, a evo ti kao primer:
After Flagging Gateway Pundit Posts on COVID Links to Wuhan Lab and Diminishing Our Content for a Year — Facebook Now Says They Will No Longer Ban Posts Claiming Covid-19 is Man-Made
zna narod ko su fejk njuz:
CNN Ratings Plunge Since Trump Left Office – Fake News Network Loses Nearly 70% of Its Viewers
"Dismisinfoganda"
...dismisinfoganda is the politicized spreading or squelching of claims without, or counter to, adequate empirical evidence..
BLM dobija kancelariju u CIA.Svuda je woke.
Rekao sam vec puno puta nema tu mira
PedofilacSmorisha, re na tih nekoliko tvitova:
obojeni se guraju u eskalaciju ne da bi dobili reparacije, vec da bi se pokrla izborna kradja, i ova bruka pedofilska od strane bajdena
Joe Biden Flirts with Little Girl at Virginia Speech, “I Love Those Barrettes in Your Hair… She Looks Like She’s 19 Years Old… With Her Legs Crossed” (Video)
Joe Biden gave a speech Friday at Joint Base Langley-Eustis in Hampton, Virginia to mark the beginning of Memorial Day weekend. Biden was joined by Virginia Governor Ralph Notham (D), Rep. Elaine Luria (D-VA) and Rep. Bobby Scott (D-VA). Biden was addressing the family of Major Nathanial Bean who is deployed to Afghanistan: Wife Brittany … Continue reading
a reparacije se traze pravnim putem, a ne oruzanim