Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Koja je to suterenisticka mreza - platforma ? Parler ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je to suterenisticka mreza - platforma ? Parler ?
Ni Slobo nije toliko kukao kada su ga srusili 5. oktobraKoji vlastohlepac.....
Tacno se vidi da je zapadnjacka verzija klutina.![]()
Znao je dobro da ga narod vise nece, osim mozda u njegovoj CG i na najsiromasnijem jugu Srbije.Ni Slobo nije toliko kukao kada su ga srusili 5. oktobra![]()
Nema sanse , nece Slobo da stavi Ivicu dok je ziv na visoko mesto , tek kad rikne Slobo moze Dacic da se probije ..Trampu bi bilo pametnije da podrži Desantisa i Kruza 2024 nego što ima ideju da bude večno u politici i da se kandiduje.
Jesu li i oni benonovci/suterenisti?Trampu bi bilo pametnije da podrži Desantisa i Kruza 2024 nego što ima ideju da bude večno u politici i da se kandiduje.
DaJesu li i oni benonovci/suterenisti?
Cudi me, s obzirom da je kruz latinos, a ne WASP.
lol zar si sumnjao u to ...Jesu li i oni benonovci/suterenisti?
Latinos (kruz) benonovac je isto sto i Sloven/Jevrejin nacista.lol zar si sumnjao u to ...
Takve Orange freak obozava.Latinos (kruz) benonovac je isto sto i Sloven/Jevrejin nacista.
Drugim recima, narandzasti benonovac zeli orijentalnu despotiju usred epicentra zapadne civilizacije.ti su poslusnici kao Martinovic ili Vesic najodaniji.
дакле није тачно да је 9/11 започела филозофија њихова него нека митологија о тлачењу (када су то амери упали у афганистан пре 2001 btw)Pa stani i zamisli se ... ako upadnes nekome u drzavu i cudis se posle sto neko tebi upadne i napravi stetu.
CIA verovatno najbolje zna sve o tome.дакле није тачно да је 9/11 започела филозофија њихова него нека митологија о тлачењу (када су то амери упали у афганистан пре 2001 btw)
дакле ти си детерминиста и теоретичар завере а волиш бидонаCIA verovatno najbolje zna sve o tome.
бенон пљачкаш класичанLatinos (kruz) benonovac je isto sto i Sloven/Jevrejin nacista.
Njegov sajt bre. Napravio sajt da ostane zauvek u igri.Koja je to suterenisticka mreza - platforma ? Parler ?
дакле ти си детерминиста и теоретичар завере а волиш бидона
шоу програм
welovetrump ili nesto jos blesavije , nisam ispratio lolNjegov sajt bre. Napravio sajt da ostane zauvek u igri.
Trampu bi bilo pametnije da podrži Desantisa i Kruza 2024 nego što ima ideju da bude večno u politici i da se kandiduje.
ложана баца камење из стаклених кућаNe znam sto si se nakacio na Secular Talk toliko ali kazem ti da je jedan od best off.
Ti mora da si neki extremista
Pa sta mi si mi prikacio sada , ne podrzavam US ratove kao ni jedne druge ...ложана баца камење из стаклених кућа
иначе накачио сам се на тебе и твоју филозофију
у његовој глави пишљив ЈНА рат је исто као кад се браниш од исламског терора јаком меричком армијомPa sta mi si mi prikacio sada , ne podrzavam US ratove kao ni jedne druge ...
A sluzio vojsku , a ti ?
Nema emocija u ovome sto pises , da ne trolujes maloбенон пљачкаш класичан