Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od svega sto sam postavio, samo si iskritikovao obojenu zenu. ;)

Jesu, rasisti su medju republkancima, kao i ti.

Nikad i nisam tvrdio da drugacije poznajem SAD, niti da komentarisem na drugi nacin, niti imam zelju da zivim tamo, niti patim zbog toga.
Za razliku od tebe, koji malo malo pisas po Srbima i siris svoju mudrost.

Kritikovao sam komentar papagaja koji je vise puta ponovio "white supremacist" a da joj nisam video ni boje pera.
Zasto, pa zato sto vredja grupu ljudi koji su izgradili tu Ameriku, koji su oslobodili robove dok je to i dalje normalna pojava kod njenih dalekih rodjaka u Africi i zbog kojih uziva zivot 21veka umesto da ga deli sa tim istim Africkim rodjacima u kucici od trske dok pazi na decu da ih lavovi ne pojedu.

Pa evo ovde tvrdis da ih poznajes toliko duboko da im komentarises unutarpoliticke prilike sa hiljadama poruka.
Ne, ja pisam po srpskim jugoslovenima i komunistima, velika je razlika. :)

Zale se komsije da Kapirol , hram americke demokratije , smrdi ko leglo pacova .... valjda ga zasrali , zapisali i zaprdeli onoliki vojnici .....

Umesto da im podele Pamperse ... ili stave neki cep ..... silikon ..... super lepak .....
postavili su ih zbog blm/antife koja je ljubomorna, ispadaju kukavice pored nas, a lazu da smo mi teroristi, samo da organizuju neku fals flag op.

MEDIA SILENT: Enraged Black Lives Matter Militants (Biden Supporters) Surround Capitol, Scream at Police (VIDEO)

Kritikovao sam komentar papagaja koji je vise puta ponovio "white supremacist" a da joj nisam video ni boje pera.
Zasto, pa zato sto vredja grupu ljudi koji su izgradili tu Ameriku, koji su oslobodili robove dok je to i dalje normalna pojava kod njenih dalekih rodjaka u Africi i zbog kojih uziva zivot 21veka umesto da ga deli sa tim istim Africkim rodjacima u kucici od trske dok pazi na decu da ih lavovi ne pojedu.
Aha ;)
Pa evo ovde tvrdis da ih poznajes toliko duboko da im komentarises unutarpoliticke prilike sa hiljadama poruka.
Ne, ja pisam po srpskim jugoslovenima i komunistima, velika je razlika. :)
Ne tvrdim nista i ne ubedjujem nikog, samo pisem svoje misljenje. Nije mi bas jasno zasto to tebi toliko smeta, da si spreman da pisas po Srbima.
Aaaa, ti si neki drugi Srbin, nisi rasista samo prema crncima. :think:

Aha ;)

Ne tvrdim nista i ne ubedjujem nikog, samo pisem svoje misljenje. Nije mi bas jasno zasto to tebi toliko smeta, da si spreman da pisas po Srbima.
Aaaa, ti si neki drugi Srbin, nisi rasista samo prema crncima. :think:
Ne smeta mi, naprotiv, normalno razgovaramo.
Gde sam ja bio rasista prema bilo kome, a to ukljucuje i crnce.
Ja mislim da ti ne znas definiciju pravog rasiste.

C0NSIGLIERI

Tako isto D, partija rasista i robovlasnika, danas toboze zastupa prava sirotinje tako sto su pretvorili svaki grad u Detroit.
Pokrali, bankrotirali, raju ostavili u getu da zive na ulici i od bonova.

na stranu sva prepucavanja, na kraju ce se sve svesti oko novcane raspodele, tj. dokle cemo mi da finansiramo demokretenske bankrotirane gradove... jel. neko vreme ce se jos povecavati novcana masa, ali ovaj pad na berzi tvitera i inih moze da bude prva domina sloma .... i to je pocetak raspada zemlje, jer nema sansi da teksasani placaju ubi detroita

Oprosti , ja cenim Eskime.
Oni su pravi suverenisti.
1610574062693.png

House impeaches Trump for ‘incitement of insurrection;’ Senate trial likely won’t happen before he leaves office

https://www.inquirer.com/politics/e...-riot-nancy-pelosi-updates-news-20210113.html

The House voted on an article of impeachment that accuses President Trump of “incitement of insurrection,” and 10 Republicans supported the move. Senator Mitch McConnell said he would not agree to use emergency powers to bring the Senate back into session for a trial before Jan. 19.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back