- Poruka
- 92.288
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ništa, hteo sam da odam priznanje čoveku, svaka mu čast
Pelosi?
war with cuba, sto nisu,Ne znam sad da li su ovi Trampovi mirotvorci ili koji već ako je GOP većinom za njega.
me ne gledamo tog kulova kulinskog, badava ga postavljas.Ne znam sad da li su ovi Trampovi mirotvorci ili koji već ako je GOP većinom za njega.
Ne samo Chicago i New YorkViolence plagues Chicago and New York City as crime crisis intensifies
https://video.foxnews.com/v/6265332274001?utm_source=break.ma&utm_medium=break.ma#sp=show-clips
MJK
otisla u pickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu materinuuuuuuuuuuuuuu USAme ne gledamo tog kulova kulinskog, badava ga postavljas.
znas koji su nasi kju sajtovi
a bajdonovci demorats rade za kinu, to vec i vrapc i znaju - sta mi mi reps imamo sa tim? mozda ovi vasi kulovi rinos?
citava USA
otisla u pickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu materinuuuuuuuuuuuuuu USA
Da, to su takozvani kju sajtovi i jutjuberi koji su kmečali mesecima da je Tramp mirotvorac a da su Bajden, Obama i Hilari ratni huškači. Sada traže od Bajdena da napadne Kubu jer komunizam haha.me ne gledamo tog kulova kulinskog, badava ga postavljas.
znas koji su nasi kju sajtovi
a bajdonovci demorats rade za kinu, to vec i vrapc i znaju - sta mi mi reps imamo sa tim? mozda ovi vasi kulovi rinos?
Sad je pitanje jeli se on sali i to misli stvarnoa ko tebi brise dupe? ne delujes mnogo trezveniji od bajdena...
Second Camera Angle: “My Butt’s Been Wiped!”
rinos, a ako nisu puci ceMirotvorci
ratotvorci dems, kao i vucic samo sranje da naprave i izvuku se:Mirotvorci
ZAR NISU? DA JE HULJARI POBEDILA VEC BI SE ZAVR3SIO 3.S.R, SAMO MENE I TEBE NE BI BILO.READ THISa da su Bajden, Obama i Hilari ratni huškač
samo je problem sa usranim gacama da se ratujeBiden beat war drums
Kula od karata pada vecINTERVJU: Zmago Jelinčić - Bajden je marioneta, Amerika će pasti kao kula od karata! (28.7.2021)
Bumerska posla![]()