Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SAS PanAm Lufthansa
Svi su oko mene a JAT-a nema
Pogledaj ako želiš i spoznaćeš sreću koje nema

Боже мили! Чуда великога! Кад се ћаше по земљи Америци, по Америци земљи да преврне и да друга постане судија; ту кнезови нису ради кавзи, нит’ су ради Турци изјелице, ал’ је рада сиротиња раја, која глоба давати не може, ни трпити турскога зулума; и ради су Божји угодници, јер је крвца из земље проврела, земан дош’о ваља војевати, за крст часни крвцу прољевати, сваки своје да покаје старе.

Боже мили! Чуда великога! Кад се ћаше по земљи Америци, по Америци земљи да преврне и да друга постане судија; ту кнезови нису ради кавзи, нит’ су ради Турци изјелице, ал’ је рада сиротиња раја, која глоба давати не може, ни трпити турскога зулума; и ради су Божји угодници, јер је крвца из земље проврела, земан дош’о ваља војевати, за крст часни крвцу прољевати, сваки своје да покаје старе.
Ja nisam prijatelj! Ja sam ružičasti oblak što naliči joj Božije, a vetar me po poljima nosi.

Postaje mi omiljeni novinar Tim Pool. Jeste za Trampa, ali voli istinite vesti i mrzi laž ko zlu paru.

Verovatno bi se svideo i Pobedonoscevu.

DESPERATE Far Left Just Published Unhinged And Unconfirmed Report That Russia Has Kompromat On Trump​

Da, ali ne zaboravimo da je kubanski režim ipak diktatorski komunistički režim i da ono, lažu. Ako kažu da je policija ubila jednog demonstranta, onda možemo sa velikom dozom sigurnosti pretpostaviti da je nažalost ubila više.

Империја убије нацију, народ, државу ... не ситничави, јер та врста кукњаве је пресмешна

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back