ali sa zakasnjenjem, vreme ih je vec pregazilo„Vašington traži 'kršenja' (ljudskih prava) svuda, samo ne u svojoj zemlji“, konstatuju ruske diplomati.
ljudska prava imaju prefiks demokratije, a demokratija se ofucala kao izandjala drolja, pa u pomoc priskacu elementarna ljudska prava, kao sto je pravo na zivot jednog otrovanog nevaljnog
nema vise demokraticnost drustva kao imperativ, vec prava na zivot jedinke, nevaljnog - ja ne znam da li vi vidite promenu, ne borimo se vise za dobrobit celog [ruskog] drustva vec jedne jedine jedinke - to je ogroman shift, ne spasavamo vise ruski narod od tiranina putina, nego jednog smrdljivog nevaljnog, nevaljalog - za mene je to znak da smo dogurali cara do duvara, i da moramo da menjamo politiku pod hitno, da se vratimo trampovstini, jer ovaj brod ludaka ima da nas potopi ako ne reagujemo
zasto su rusi priznali bajdena za predsednika ja ne znam, ali siguran sam da se kaju sada
pa mi ameri ga ne priznajemo, svi znaju da su izbori pokradeni, dokazi samo sto nisu obelodanjeni
i sta cemo kada pseto bajden crkne?
Poslednja izmena: