Politička situacija u SAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
„Vašington traži 'kršenja' (ljudskih prava) svuda, samo ne u svojoj zemlji“, konstatuju ruske diplomati.
ali sa zakasnjenjem, vreme ih je vec pregazilo

ljudska prava imaju prefiks demokratije, a demokratija se ofucala kao izandjala drolja, pa u pomoc priskacu elementarna ljudska prava, kao sto je pravo na zivot jednog otrovanog nevaljnog

nema vise demokraticnost drustva kao imperativ, vec prava na zivot jedinke, nevaljnog - ja ne znam da li vi vidite promenu, ne borimo se vise za dobrobit celog [ruskog] drustva vec jedne jedine jedinke - to je ogroman shift, ne spasavamo vise ruski narod od tiranina putina, nego jednog smrdljivog nevaljnog, nevaljalog - za mene je to znak da smo dogurali cara do duvara, i da moramo da menjamo politiku pod hitno, da se vratimo trampovstini, jer ovaj brod ludaka ima da nas potopi ako ne reagujemo

zasto su rusi priznali bajdena za predsednika ja ne znam, ali siguran sam da se kaju sada

pa mi ameri ga ne priznajemo, svi znaju da su izbori pokradeni, dokazi samo sto nisu obelodanjeni

i sta cemo kada pseto bajden crkne?

Poslednja izmena:
sa kamalom cete da pregovarete? pa ja cu se upisati od smeha...
trebao je biti idiot pa priznati bajdena, ali sada ce doci na naplatu idiotizam celog sveta

kako vama nije jasno da ga mi ameri nikada nismo priznali? - meni nije jasno; dokaza koliko hoces da su pokrali izbore i svi se prave blesavi? ako, sada cete videti koja je cena blesavljenja!

Is Biden Selling Access to the Oval Office with Hunter’s Art?

pis zivi! BRUKA!

CORRUPTION: 15 Of Biden’s Advisors Come From ONE Consulting Firm

'APSANA!

CNN Finally Admits Hunter Biden Scam: “Bribes to the President”

wtf?
Is Hunter Picasso?

Is he some art prodigy?

Of course not!

So why would people pay so much money to get art from a drug addict?

Could it be because the “art sale” is actually a scam?

That’s what CNN’s segment appeared to imply.

cekamo da crkne pseto. pa da vratimo trampa, i nastavimo gde smo stali.

jer kada cnn pljuje dzankija, onda je znak da je kraj! ej bre pa oni prodaju predsednistvo za neku narko umisljenu umetnost! samo uzimaju pare, boli ih uvo za asve ostalo, kakvo crno predsednikovanje, bajdden ne postoji kao predsedniik, samo grabe pare.

Poslednja izmena:
wsj, njihov medij ga raskrinkava za korupciju, prodaju predsednicke pozicije rusima!!!

The Wall Street Journal confirms:

As President Biden’s son Hunter prepares for an art exhibition this fall that could include selling his paintings at prices up to $500,000, the White House is reportedly working with his attorney on a strategy to avoid ethical compromises. Here it is: Keep everything secret. Yes, for real, that’s the plan.
The New York gallery hosting the sale, media reports say, will refuse “suspicious” offers, including those over list price. The names of the buyers and bidders will be kept confidential, even from Hunter. As the paintings sell, apparently hundreds of thousands of dollars will simply appear in his bank account, and neither he nor the public will know where it came from.
A Russian oligarch could have a proxy purchase a $500,000 painting for the purpose of leaking the information to hurt President Biden’s credibility. Why take this risk?

e poserem vam se na rasn kaluzn, sve ste ukenjali, bajdenovce, pa vas wsj vas rakrinkava, a ne pundit - bruka! ma STA BRUJKA, IZdAJA BRE
!https://www.wsj.com/articles/hunter-bidens-secret-art-sale-11625869490

BAJDEN NIJE PREDSEDNIK, VEC MONEY MAKING MACHINE THNX TO RUSSSIAN I CHINA COMMUNISTS

RAZYEBASE MI USRA NEKI SAMOZVANI UMETNICI I LOPOVI NA IZBORIMA U KORIST KINESKE KOMUNISTICKE PARTIJE I RUSKIH OLIGARHA.

da ja moram opet da emigriram...a, pa nece da moze

Poslednja izmena:
svet nije toliko veliki kako izgleda
nikad ne znaš ko tu koga poznaje od ranije :kafa:
ma sta zna bosnic osim da gaju maruanu? i da se izleci od kovida?
ali, izgleda da ti danas nista vise i ne treba, avganistanac, dop, ali kome to vise treba? ameri se odrekli dopa, ruse ne zanima, patrusev nije impresioniran, pa sta ostaje talibanima, da djuskaju uz tvoju turko muziku? zayebi bre radnju.

Escobar: Say Hello To The Diplo-Taliban

1625975089364.png

Poslednja izmena:

sa debilkom kamalom smo nayebali, jer necemo znati da iskopiramo lk. iliti id na kopir aparatu; nemoj da me cinkarite za raskantan kopir na poslu, samo sam vezbao kopiranje id-a:​

Kamala Claims Rural Americans Don’t Know How to Use a Copier

Vice President Kamala Harris was criticized Saturday for arguing against voter ID laws because rural Americans couldn’t get photocopies of their ID’s.

kad bajden ode u vecna lovista sa ovom lujkom smo ga ugasili! ako nas ne izvadi genije, vid ovde Rumble:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back