Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.293
da ali njih drže pod kontrolom karambaNama Bosanci kao Amerikancima Mexikaneri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ali njih drže pod kontrolom karambaNama Bosanci kao Amerikancima Mexikaneri.
oh thank you OhioРеално свуда, осим у пројекту аграндизације самога себе.
Све се своди на троје судија, а и то је био пре свега пројекат Мича Меконела.
добар председникoh thank you Ohio
and a brother Jebediah...
Ја као обичан грађанин имам право да искажем своје мишљење о било ком политичару или јавној личности, јер су као јавне личности управо ту да би били изложени критици широких народних маса, односно јавног мњења. И наравно да имам право да Рон Пола назовем руским агентом, и Трампа расистом, и Мајк Пенса назадном хомофобном сељачином, и Јенс Шпана корумпираним љигавцем, и Урсулу неспособњаковићем, и Тед Круза гадним вукодлаком, као што си и ти рецимо рекао да је АОК ружна као лопов (као и сви Риканци) или да је Корбин одвратни марксиста или шта год изговараш за појаве које ти нису симпатичне.
Ја нити имам могућност некога да ућуткам или прогањам, нити бих то радио да имам ту могућност. Неслагање и прозивање због идеолошких погледа није хајка, жигосање или ућуткивање.
Сматрам да имам пуно право да искажем неслагање са идеологијама које иду противно мојим лични интересима. За мене су друштвени конзервативци на западу глупи, назадни, плашљиви људи пуни мржње које је прегазило време, нарцисоидни, пуни себе, малигни, и попустљиви према најгорим режимима на земљи из личних побуда. То такође не значи да желим да их жигошем и ућуткам, или водим хајке против њих, него да их се гнушам, из мојих личних разлога.
Једноставно, тренутни свет, који је Рон Полу "најгори од свих светова", је свет у којем је он богати, углавном вољени и утицајни политичар којем неки клинци кажу да је он матори хомофоб. Бу-ху.
Свет који Рон Пол (и компанија) желе да сервирају нама које виде као undesirables, па, само треба погледати Русију. Нисам избегао из руске интересне сфере (СРЈ) да би ми то неки Мајк Пенс, Тед Круз, Рон Пол или ко год севирао неку верзију тога у глобалном западу.
А скретање у дебелу конзервтиву је и те како могуће и уопште не живимо светлосним годинама далеко од тога, већ је систем много нежнији него што мислимо.
Pazi, svaki Genocid je prvo počeo mizdženderovanjem.Али то је тренд, зар не. То је тренд овога момента, и то је добар узорак поклича који су врло приметан део тог тренда. Јер нико не каже "Џо је мизоген" или "Бо је трансфоб, то су неки његови верски или који већ ставови, па шта сад" или "ја тако мислим за Моа, можда и није баш стварно нациста, него користим моје право на слободно мишљење" него је кристално јасан тренд управо значење "ућуткајте га!" "склоните га!" "забраните га!" То је, значи, хајка. Друго име не пада лако на памет.
Ја нисам Ауторитет који прописује или проскрибује ко шта сме да мисли или не сме да мисли на било коју тему, ко шта може или не може да каже. У том смислу - и у сваком другом смислу, наравно - никад не желим да те ућуткам. Не само тебе, вреди рећи, принципијелно не желим да ућуткам никога, јер се као што кажем негативно односим према трендовима које доживљавам као тоталитарне.
Ти знаш да те волим. То је једноставна истина. Али као што ти не можеш да будеш други човек него онај који суштински јеси, тако не могу ни ја.
Као што каже мој пријатељ Лутер, ich kann nicht anders.
Pazi, svaki Genocid je prvo počeo mizdženderovanjem.
Zato treba Ukinuti svakog ko kaže bilo šta protiv Svemoćne Britve
oво ко ненад чанак да је рекаоPazi, svaki Genocid je prvo počeo mizdženderovanjem.
Zato treba Ukinuti svakog ko kaže bilo šta protiv Svemoćne Britve
To nije ali USA masivno izgubila snagu
Budimo realniili da u Engleskoj kažeš nešto protiv kraljice...
*******i cekajuci da se raspadnu Amerika i Engleska ispratise 4 Jugoslavije i 3 Rusije..a ovi se ne raspadoseBudimo realni
Nikad Englesku, zemlju proletersku, nisi i neces ugledatu uzivo svojim ocima
Zar to nije tuzno, i jadno?
Tramp je izuzetak od pravila jer je krenuo da ruši globalizam.
Sad su preusmerili sve nade u Kinu, klade se opet na komunce.*******i cekajuci da se raspadnu Amerika i Engleska ispratise 4 Jugoslavije i 3 Rusije..a ovi se ne raspadose![]()
Evo primera megabuljasa.![]()
drugarice i drougovi proleteri, laku noć
Jadna je zivotna filozofija a samim tim i tesko dokuciva mizerija zivljenja kada sve nade polazes da ce nekom da krene nizbrdo, da ce da se raspadne..umjesto da sebe ostvaris u punini svojih potencijala..vjecni je usud i nesreca balkanskih naroda ta urodjena pakost i zavist zaokruzena u modus vivendi "nek komsiji crkne krava", uz svekoliku mistifikaciju i glorifikaciju propalih drzavnih oblika bilo Rusije, bilo TurskeSad su preusmerili sve nade u Kinu, klade se opet na komunce.
Nadaju se invaziji na Micigen i Arizonu