Pesma koja se toliko pušta da iz frižidera iskače, poslušao je svako od nas barem 100 puta i onaj ko je htio i onaj ko nije htio, kao da se forsira, tako da ovo "nisi je pažljivo poslušao" pada u vodu, poslušao sam je više puta no što sam htio

Pitao si me direktno šta mislim o pjesmi i odgovorio sam ti direktno, i zaista je stavljam u rangu sa Tomsonovih par pjesama koje takođe šire mržnju i sa mnogim drugim pjesmama i hrvatskim i sprskim i crnogorskim, koje takođe šire mržnju. Samim tim što se i sam bavim muzikom, razumijem koliko pjesma može da utiče na svijest. Meni je žao ako tebe to vrijeđa, razumijem da ti se pjesma dopada, a i trudim se koliko je moguće da ne uvrijedim nikoga, međutim, ne mogu nekad ići protiv sebe i govoriti stvari koje ne mislim da bi se dodvorio nekome. Prvo se ne dodvoravam pro-crnogorskom miljeu, no kažem i ono što njima ne odgovara a smatram to istinitim. Nije svaka srpska pjesma šovinistička, ali a ova pjesma podstiče nacionalnu i vjersku mržnju, koliko god to neki poricali. A Srbi imaju dosta rodoljubivih pjesama koje ne šire mržnju, koje se kod nas često zapjeva na svadbama i prvi ih zapjevam iz sveg glasa, ali ova je već nešto drugo. Meni je žao što Danica Crnogorčević na takav način gradi karijeru jer se radi o baš dobroj pjevačici, koja je još uz to i muzički obrazovana, ali sama je birala taj put, a doći će vrijeme kad joj neće ići u prilog ovo što sad radi, no će je trpati u isti koš sa Bajom mali Knindžom, koji je realno tragikomičan. Koriste je sponzori njene muzike maksimalno, a ti sponzori tek šire mržnju prema Crnogorcima.
Tako da ne mislim da sam promašio poentu, već naprotiv. Sam si rekao da nisam srbomrzac i hvala ti na tome, jer da jesam, ne bi ni bio ovdje, a zaista bi volio da više Crnogoraca rezoniju kao ja, jer prvom meni smeta mržnja prema Crnogorcima, a ako ja mrzim, onda ne mogu očekivati od tih koje mrzim da me vole.