Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si srecan sad kad ce da se vrati DPS ? Mislim ne moze se nikad vratiti onako da zari i pali kao nekad ali u nekom drugom obliku mozda hoce?Vlada pade, vaistinu pade![]()
Smrad. ***** ga u ustaOde ljiga od Zdravinja.
Radovao sam se ja i kad je pala prošla vlada i to više no sad.Jel si srecan sad kad ce da se vrati DPS ? Mislim ne moze se nikad vratiti onako da zari i pali kao nekad ali u nekom drugom obliku mozda hoce?
samo.im.preostaje da se uvate programa srbe na vrbe da je vjecna crna gora..sve ono normalno drugi preuzese.. sta moze da ponudi dps a da nemaju demokrate i nova krivova partija..Jel si srecan sad kad ce da se vrati DPS ? Mislim ne moze se nikad vratiti onako da zari i pali kao nekad ali u nekom drugom obliku mozda hoce?
banana drzava definitnvo RASPAD konfederacija kako god ocesBalkanski Monako, zemlja elitnog turizma ... tone u anbis![]()
Litije na haparatima
Са'ће браћа д'устану свјежији.Litije na haparatima
A šta, SPC čine Stanlio, Olio, Fred Kremenko i Mlata Zamlata pa će pristanu na to zayebavanje?Bice veselo kad URA + SDP + DPS ponude Crkvi novi temeljni ugovor koji ce biti jos gori od onog koji je dps prije nudio onda ce Crkva da napravi pikachu surprised face a Zdravko ce da pije rakiju
![]()
E dobro kad crkva moze da ceka. Ja znam da ne moze losije od ekspertske, hvala Bogu sto je pala ali je pitanje sad sto nas ceka.. Narodu je pun ***** svega.A šta, SPC čine Stanlio, Olio, Fred Kremenko i Mlata Zamlata pa će pristanu na to zayebavanje?
Jednostavno će sačekaju još godinu dana do nove vlade i prilike.
Lošije od "ekspertske" vlade neće biti. A ni DrPS više nikada neće imati snagu kakvu je imao. Defetizam ni zbog čega ti neće pomoći nimalo.