Politicar sa najlepsim Mesecom= srecan narod?

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Cesto kazu da u kartama politicara narod predstavlja Mesec.

Ako je Mesec u teskim aspektima to ce oslikavati tezu situaciju za narod.

Da li onda treba da glasamo za onog polticara i lidera koji ima lep opusten Mesec?

Zaista bih volela da se fokusiramo samo na Mesec i primere sa Mesecom. Znam da je vazno gledati celu kartu, Sunce , Saturn i tako dalje ali mislim da Mesec moze biti interesantan sam po sebi.

Ako se recimo vratimo na lidere u ratovima devedestih lako vidimo da je vecina lidera tada imala teske Mesece.

Slobodan Milosevic Mesec 0 Pluton u lavu
Tudjman Mesec u jarcu 180 Pluton 90 Saturn 90 Jupiter
Izetbegovic Mesec u ovnu 90 Pluton (120 Sunce)

Hajde da navodimo zanimljive primere.

ne znam dal su dobri podaci.

av natal.png

U sustini na karti AV , Mesec ne stoji toliko lose i to je mozda razlog sto sad ne mogu da ga skinu lako.
Ali generalno i vlada u vreme mira.
Ali ima Mo90Saturn koji predstavlja javnost.

I to je neka vrsta sizofrene pozicije jer upravo on- Mesec, jer mu je Mesec vladar horoskopa a ujedno narod imaju los aspekt sa Saturnom- opet javnost.

On generalno nema harizmu Putina i Obame ali je stvorio tu neku vrlo cudnu masu koja ga sledi- Mesec u vodoliji u osmoj kuci.
S druge strane ima istovremeno i odijum tog Saturna (vladar 7)

Mesec na vrhu 8. nije bas neka sjajna pozicija.
Asc i vladar asc u averziji.
Ali tesko mi je da komentarisem objektivno kartu, jer o doticnom imam lose misljenje.
Uglavnom, nije mu tako bajna karta.
Rodjen je malo pre pomracenja Sunca, on je jedna dimna zavesa :D
Mesec u poslednjoj fazi, u maleficnoj kuci, averziji sa domicilom, u kvadratu sa Saturnom, daleko je ovo od sjajnog Meseca.
Jupiter u 10om znaku od Meseca ga ovde pomaze, da nema toga tesko da bi negde stigao.

dlugomir
E pa vidis u tome je i stvar, mi sami biramo ove lose, niko nas ni ne tera.
Prvo mi sami mora nesto bolje da pozelimo, oni su samo manifestacija nas, a ne obrnuto.
Ne znam ko su novi kandidati, pogledacu :)

Tomislav Nikolic, Mesec konjukcija Saturn
Ni za jednog kog sam prelistala od 2000 se nesto ne istice sa dobrim odnosom.
Jedino Djindjic
Bitno je i da So i Mo budu medjusobno dobri, narod(Mo) podrzava kralja(So)
I da oni sami nemaju So i Sa u losem odnosu, onda ih je nemoguce skinuti sa vlasti :D a da nije nasilnim putem, i obavezno poruse i sve dok padaju dole.

dlugomir
E pa vidis u tome je i stvar, mi sami biramo ove lose, niko nas ni ne tera.
Prvo mi sami mora nesto bolje da pozelimo, oni su samo manifestacija nas, a ne obrnuto.
Ne znam ko su novi kandidati, pogledacu :)

Tomislav Nikolic, Mesec konjukcija Saturn
Ni za jednog kog sam prelistala od 2000 se nesto ne istice sa dobrim odnosom.
Jedino Djindjic
Bitno je i da So i Mo budu medjusobno dobri, narod(Mo) podrzava kralja(So)
I da oni sami nemaju So i Sa u losem odnosu, onda ih je nemoguce skinuti sa vlasti :D a da nije nasilnim putem, i obavezno poruse i sve dok padaju dole.
Toma ne učestvuje, a Đinđića nažalost nema. :(

Back