Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.944
Šta je bilo sa Glišom, gde je sad?
Vladan je Šapićeva desna ruka, a Miljan je uz Jeremića.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bilo sa Glišom, gde je sad?
Znači, snašli su se....Vladan je Šapićeva desna ruka, a Miljan je uz Jeremića.
Није фотомонтажа, али си покушао да протуриш Нађу Толокникову из групе Pussy Riots за Ксенију Радовановић - заиста личи на овој слици ; тзв. "српски националисти" са Крсте, ко вас не зна скупо би вас платио!Кажем да слика није фотомонтажа, уосталом овде имаш гомилу тих "фотомонтажа", па просуди сам.
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...or-George-Soros-little-known-playboy-son.html
Само је донирао паткице. И та патка није била само овде заштитни знак протеста, било је и на другим местима.
.
.Ne znam šta Sorošu treba ova blamaža sa Šešeljevim nosačem piva
.Није фотомонтажа, али си покушао да протуриш Нађу Толокникову из групе Pussy Riots за Ксенију Радовановић - заиста личи на овој слици ; тзв. "српски националисти" са Крсте, ко вас не зна скупо би вас платио!
Понављам, као левичар немам ништа против Фонда за Отворено друштво, али припадници Иницијативе Не Давимо Београд никада се нису састали са Сорошем Јуниором. Он је друг вашег Вучка.
![]()
Just one of the famous guests invited to Soros' 20,000sq ft mansion was Pussy Riot’s Nadya Tolokonnikova (left)
https://www.dailymail.co.uk/news/ar...or-George-Soros-little-known-playboy-son.html
A ima li nešto gde se Ne Slažeš sa svinjformerom.
Нисам ја ништа покушао, немам појма како изгледа Ксенија Радовановић.
Поента је да је патку изнедрио Сорош.
Наравно да неће да се нацртају са џаковима пара, као што их је Веља офирао када се наљутио, али све то иде из једне касе, а контролише ЦИА/МИ6/НАТО.
Исто је било и са овим покретом 1 од 5 мил. када су хтели да инсталирају на чело неку Анасоновић или тако нешто која је чедо УСАИД-а, па је остао Сергеј као "фаца" који се својевремено шепурио са мајицом на којој је имао "пријатеља" Јована Дивјака...
Ово само служи да се испразни енергија овог народа и омогући даље комадање Србије...
.
Неправда.Ne znam šta Sorošu treba ova blamaža sa Šešeljevim nosačem piva
I ćorav sendvičar ubode neko zrno.То је зато што је Вучић много глуп и прост
Неправда.
Ето, Сорош, Клинтон, Меркел, Макрон су одлучили да се друже са Вучићем, а не са лидерима ДС-опозиције.Такође, ни грађани Србије нешто не готиве ДС.
То је зато што је Вучић много глуп и прост, а лидери ДС (садашњи и бивши) су много паметни и културни.Зато Вучић има мега-странку од 50% бирача, све медије и новац, а лидери опозиције имају по 1-2 % појединачно и сви заједно око 10%.
Општепознато је да када је неко глуп и неспособан он увек јебуцка способније и паметније од себе.