Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.184
totalno necu da se macujemA protiv argument?
Imam ja tako nekih koji sve znaju riječima..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
totalno necu da se macujemA protiv argument?
Imam ja tako nekih koji sve znaju riječima..![]()
Pošteno.. onda se pošteno i izvineš onima koji se trude da pomognu na neki način, ne omalovažavajući nikoga.totalno necu da se macujem![]()
vidi burazeru pun mi je kur tih mediokriteta sto zele da pomognu preko netaPošteno.. onda se pošteno i izvineš onima koji se trude da pomognu na neki način, ne omalovažavajući nikoga.
NIsam.. napišeš ono što znaš, nešto što si probao, uradio i to uspješno.. i to nesebično podijeliš jer ne gubiš ništa, u suprotnom ako nemaš šta pametno reći i ne moraš. jednostavno zar ne?vidi burazeru pun mi je kur tih mediokriteta sto zele da pomognu preko neta
kako da objasnis nekome ko evidentno ne zna a objasnjava drugima
kapiras da je pointles
sto nas opet vraca na pocetak da necu da se macujem
i tu se krug zatvara <3
jel si skontao mili
Hahde da čujem tj sa vidimo ko sta zna.. izvoli .. Poliranje farova je segrski zanat koji se uci za 15min i ne spada u nekakvo znanje.. ali ajde da čujemo tu raketnu tehnologiju . ..vidi burazeru pun mi je kur tih mediokriteta sto zele da pomognu preko neta
kako da objasnis nekome ko evidentno ne zna a objasnjava drugima
kapiras da je pointles
sto nas opet vraca na pocetak da necu da se macujem
i tu se krug zatvara <3
jel si skontao mili
Pocece da zute u 13-14. godini zivota. I znacajno pre ako imas dosta na otvorenomNemam tih problema...nemačka kola nisu kao francuska, italijanska , korejska, rumunska..
10 godina posle, kao iz fabrike i dalje..!
Pogledajte prilog 901421
Bez brige, ovo su stakleni, nemački farovi....ne žuti ovo tako lako kao plastika...toplota sijalica smeta plastici..Pocece da zute u 13-14. godini zivota. I znacajno pre ako imas dosta na otvorenom
Nemoj biti smešan prika..I taj far se pravi u kini ko i sve ostalo samo je pitanje koliko plaćaju kinezu. Verujem da to sve sunce spali pre ili kasnije.
Druze, ovo je nov VW... Cim mu istekne predvidjen rok trajanja, ima da bude zut kao braca kineziBez brige, ovo su stakleni, nemački farovi....ne žuti ovo tako lako kao plastika...toplota sijalica smeta plastici..
Ušao u jedanaestu godinu, pa ti vidi koliko je nov druškane..Druze, ovo je nov VW... Cim mu istekne predvidjen rok trajanja, ima da bude zut kao braca kinezi
Е па мој стриц има VW made in germany 10 година па је неки дан ишо на полирање фарова. Стаклени фарови су забрањени прописима Европске уније због веће опасности по пешаке. Пластички уколико често возите на отвореном путу изгребу се и пожуте. То важи и за Ламбургини Урус и за VW PoloUšao u jedanaestu godinu, pa ti vidi koliko je nov druškane..
Ali izgleda skoro kao nov, o tome ti pričam...Made in Germany hehehe
Au brate.....Стаклени фарови су забрањени прописима Европске уније због веће опасности по пешаке.
Srbina da zayebesh.....Stakleni farovi su zabranjeni kako bi iste kupovali nove svake 4-5 godina ali nisu računali na sposobnosti širokih narodnih masa i snalažljivost.
Ovako nešto odavno nisam cuoStakleni farovi su zabranjeni kako bi iste kupovali nove svake 4-5 godina ali nisu računali na sposobnosti širokih narodnih masa i snalažljivost.
U suštini ko ima garažu auto je nov i posle 20 godina koliko god stoji veći deo vremena garažiran. Ništa ne propada, ni gume ni kederi. večno.