Poligraf:Miroslav Djuricic-Miki (iz Velikog Brata)

E...mislim, jeste chovek seljak sa osnovnom shkolom i sve, ali ne mora bash da se u emisijama na TV-u ponasha k'o najgori "seljak". Pa, neki djubretar bez osnovne shkole bi se bolje ponashao. Jel' bash mora da psuje, da lupa neke gluposti, nekad ne zna ni rechenicu da sklopi, ali dobro, u nekim stvarima je u pravu.
A to shto je iz Otpora, necu ni da komentarishem...ZIVEO SOCIJALIZAM!!

Zahvaljujući Velikom bratu u naredna tri mjeseca, vrata intime svim znatiželjnicima biće širom otvorena.
Možda će televizijski producenti uskoro, radi povećanja gledanosti, smisliti nešto što će po stepenu voajerizma i intrigantnosti baciti u sjenku čak i Velikog brata.
Jer povećanje gledanosti, postaje opšti imperativ u svijetu u kome su istinske vrijednosti sve manje važne.

Lost In Space:
Miki je jedan bezlican lik :
e ****** mozes reci za njega svasta ali bas da je bezlican to i sam znas da nije...da je bezlican kako bi pobudio toliku paznju?

Lost In Space:
Covek toliko inteligentnan da je jedva i osnovnu skolu zavrsio. Mislim da ima sve kvalifikacije da bude izabran za buduceg predsednika LDP-a :lol:
pazi ovde gresis jer inteligencija nije jednako obrzovanju.
Evo kao primer navescu ti bravara (cije je obrazovanje bilo 4 osnovne)a za koga se nikako ne bi moglo reci da nije bio ekstra inteligentan...

untouchable:
Шта рећи о ликовима који се диве Микију... Страшно. :shock:
:D:D:D:D:D
Za takve kao ti,to je strasno. Mana mu je mozda sto nije Rus? :lol: Garantovano si se lozio na njega,dok se nije pojavio u Poligrafu.
A komentar ti j etoliko glupo,da je prevazisao i komentar jednom mogu poznanika,koji je rekao da je Crni Gruja,debilna serija.
On majko mila,debil na kvadrat. Neverovatno glup covek,kao tocilo.
Mi ostali se ubili od smeha kada je to izvavio.Eto isto ovako kao i ovom tvojom izjvamo.
Prevazilazis samog zebe,Neroridljivi. :D:D

Lilu:
A sto je Srba veci car? Bas me zanima? Zato sto mrzi homoseksualce?
Да,делом и због тога што мрзи педере, и ја их мрзим. Срба Четник је поред тога и националиста, значи да му је стало до Србије, што Микију свакако није.
Био сам одушевљен Микијем у кући ВБ(природан,једноставан,искрен...), али ме је разочарао у Полиграфу.
Ја јесам присталица СРС, а то што он има веома негативно мишљење о СРС ја то поштујем, свако има право на своје мишљење. Али човеку је Купиново и Војводина пречи од Србије. Е јак ми Србин!!!
На пример, мени Крагујевац никада не може бити дражи од Србије.
Само ми није јасно како неком Србину од Србије може бити дража и Војводина(аутономна покрајина која је настала због великог броја националних мањина).
Мики је ђубре аутономашко.

A zamislite da umesto Mihajlova neko drugi treba da cvika od strasnog tabadzije Mikija?! Sta mislite da je Miki npr. rekao: "Kad bih sreo na ulici onu Kandicku isprebijao bih je k'o macku". Da li bi onda bio car ili klosar koji se sluzi govorom mrznje? I ko bi ga tad pljuvao a ko gotivio? I da li bi uopste imao sansu da tako nesto kaze na velicanstvenom b92?

lokateli:
A zamislite da umesto Mihajlova neko drugi treba da cvika od strasnog tabadzije Mikija?! Sta mislite da je Miki npr. rekao: "Kad bih sreo na ulici onu Kandicku isprebijao bih je k'o macku". Da li bi onda bio car ili klosar koji se sluzi govorom mrznje? I ko bi ga tad pljuvao a ko gotivio? I da li bi uopste imao sansu da tako nesto kaze na velicanstvenom b92?
pa b92 mrzi kandicku. kako je napljuvala beckovicka. i marko vidojkovic. svi su ti oni sa b92

Stefan Nikola:
Да,делом и због тога што мрзи педере, и ја их мрзим. Срба Четник је поред тога и националиста, значи да му је стало до Србије, што Микију свакако није.
Био сам одушевљен Микијем у кући ВБ(природан,једноставан,искрен...), али ме је разочарао у Полиграфу.
Ја јесам присталица СРС, а то што он има веома негативно мишљење о СРС ја то поштујем, свако има право на своје мишљење. Али човеку је Купиново и Војводина пречи од Србије. Е јак ми Србин!!!
На пример, мени Крагујевац никада не може бити дражи од Србије.
Само ми није јасно како неком Србину од Србије може бити дража и Војводина(аутономна покрајина која је настала због великог броја националних мањина).
Мики је ђубре аутономашко.

Pa naravno da mu je preca Vojvodina.Svakom je svoj rodni kraj najdrazi.
Jel po tebi svi samo treba da vole i izgradjuju BGD da bi bili po tebi "veliki Srbi" :roll:
DOSTA STE NAS ISKORISCAVALI!!!

draganvl:
Pa naravno da mu je preca Vojvodina.Svakom je svoj rodni kraj najdrazi.
Jel po tebi svi samo treba da vole i izgradjuju BGD da bi bili po tebi "veliki Srbi" :roll:
DOSTA STE NAS ISKORISCAVALI!!!
Mada se ja u prlicnoj meri ne slaze sa tezom koju propagira autonomaska opcija o tome kako "svi rade da bi se Beograd gradio"(mada sam zestoki pobornik decentralizacije) jer se u tom Beogradu jako mnogo radi mozda i najvise ali dobro.
Ne mogu da shvatim nekog kome svoj grad i svoj kraj nije najvazniji.

lokateli:

Браво, Локатели - интелигентно просуђивање........ :razz:

_Milanche_:
Da li je neko gledao gostovanje ovog coveka koji je apsolutni car :-)
Tema ima veze sa politikom jer je o politici dosta bilo reci u emisiji.
Miroslav je bivsi otporas iz Kupinova :-)
Rekao je da bi kad bi video na ulici Dejana Mihajlova da b ga istukao ko vola u kupusu :-)
ja sam ga jednom video....Al bilo mi zao ,kakva je jada ....svinjcuga debela, pa sam se suzdrz`o :lol:

Нешто нам се Чеда Ј ућутао...мора да је још на црти.
Нити одговара Сергеју Т.............успут кога је Б92 укинуо.......... а ни на изјаву изманипулисаног манипуланта Микија да му је Чеда Ј нудио 300.000 Е за улазак у ЛДП......................

Salvantis:
Kakve veza ima ova prica sa politikom to nikome nije jasno. Uostalom zar nema vec 5 foruma o toj idiotskoj emisiji u delu foruma posvecenom TV, da bi sad i ovde morali da pricamo o mikiju, paji, silji i ostalim kucicima iz velikog sra, ovaj bra ta.

ZAKLJUCAVAJ OVO
Плутон, мини и остала менажерија ...
Слажем се - Лоцк Тхе Доор ! :idea:

Back