Policija

543265791011

Početnik
Poruka
27
Ljudi imam jedno pitanje zavrsavam srednju i hteo sam da se prijavim za saj ali posto imam asmu ne znam dal cu moci.Nikad nisam imao napad niti ista slicno trenirao sam mma i karate u karateu sam bio 2 na evropskom prvenstvu pa jel moze neko da mi kaze koje 100% siguran dal ja mogu da se prijavim i prodjem sto se tice zdravstva u saj-u

Mnogo se desava da doktori mesaju astmu sa upalom pluca ili tako nekim slicnim disajnim problemima, jos ako si isao kod doktora koji radi u manjoj bolnici, desava se da cesto grese...
Astma moze da se leci i da se naravno izleci, cesto ljudi koji puno kunzumiraju mlecne proizvode imaju astmu, treba izbaciti mlecne proizvode. Da li ti konzumiras mnogo mlecnih proizvoda?

Mnogo se desava da doktori mesaju astmu sa upalom pluca ili tako nekim slicnim disajnim problemima, jos ako si isao kod doktora koji radi u manjoj bolnici, desava se da cesto grese...
Astma moze da se leci i da se naravno izleci, cesto ljudi koji puno kunzumiraju mlecne proizvode imaju astmu, treba izbaciti mlecne proizvode. Da li ti konzumiras mnogo mlecnih proizvoda?
Ne nikad nisam imao nikakvih problema niti konzumiram puno mlecne proizvode imam astmu zato sto sam alergican na grinje ali ovako nikad.nisam imao napad i tome slicno

Back