Policija zahteva:Istražite navode ili sledi masovna panika!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Душан Силни

Zainteresovan član
Poruka
435
Sindikat policije od premijera zatražio formiranje tima koji će ispitati eventualne posledice

Društvo, Sreda, 17. oktobar,
2012.
Autor: Silvija Slamnig

Predsednik Sindikata srpske policije Glišo Vidović zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da ispita postojanje kemtrejlsa nad našom zemljom. Beli tragovi, za koje mnogi građani veruju da su otrovni, u poslednjih
nekoliko meseci uočeni su na nebu iznad čitave Srbije. Za razliku od običnih
tragova koje prave avioni, za ove očevici kažu da su gušći i da se zadržavaju po
nekoliko sati na nebu.

U dopisu policijskog sindikata traži se „što
hitnije formiranje državne
komisije sastavljene od stručnjaka koja će ispitati ovu pojavu, a javnost obavestiti o rezultatima istrage i merama preduzetim u cilju otklanjanja opasnosti“.

http://www.kurir-info.rs/istrazite-ko-truje-srbiju-iz-vazduha-clanak-462840

остаје нејасно да ли ће у тиму бити полуписмени саобраћајци што са НН женом у тиму праве сачекуше на пешачким прелазима тобож кренула сто пута преко улице, или ће истрагу водити они што су три месеца на курсу учили како се пендрек држи

е моја србију појешће те мрак док се мурија не сконта шта нам се дешава

лакше пасош српски добијају шиптари из приштине него промену пребивалишта српкиња са косова

то је чињеница земље у којој живимо земље којом сам да ми преци опросте згађен

земље који гробар води веља и мрка граде где пичкоусти брани а прасенце хапси

е србијо е нубијо...

POLICIJA ZAHTEVA :

Istražite ko truje Srbiju iz vazduha!

Mislim da su i bivši Tadić i sadašnji Nikolić savršeno obavešteni o čemu se radi.Zato i ćute.Zato ,,komisija,, ako uopšte bude i formirana neće smeti da objavi pravu istinu.

...a sve je počelo 2006. kada je ministar spoljnih poslova u vladi V. Koštunice,Vuk Drašković,potpisao sa NATO-om SOFA Sporazum o nekontrolisanom preletu NATO aviona nad Srbijom i još par stotina stranica onako na nevidjeno.

Eto,čisto da znate kome da se zahvalite za koktel teških metala,virusa,bakterija i ostalog djubreta koje civilizovana amerika sipa iznad Evrope.

Ti tragovi su posledica globalnog zagrevanja i narusavanja atmosfere.

I ima ih iznad svih zemalja, a ne samo iznad Srbije.

To što su iznad svih zemalja nas ne treba da intersjue. Neka svako vodi svoju brigu. Da se svi oko toga bar malo zaintersuju američki "Mediči" bi odavno dobili po surli i bili u svojoj avliji.

A ti nastavi da držiš glavu u pesku i biće ti lepo sve dok te negde ne pregazi voz.

када падну на земљу - имају облик сребрнкасте паучине. не додирујте то прстима јер постоји могућност да продиру кроз кожу, чистите то са одеће четкама ил чиме већ.

To padne na zemlju onda kada i duga padne na zemlju.

POLICIJA ZAHTEVA :

Istražite ko truje Srbiju iz vazduha!

Mislim da su i bivši Tadić i sadašnji Nikolić savršeno obavešteni o čemu se radi.Zato i ćute.Zato ,,komisija,, ako uopšte bude i formirana neće smeti da objavi pravu istinu.

...a sve je počelo 2006. kada je ministar spoljnih poslova u vladi V. Koštunice,Vuk Drašković,potpisao sa NATO-om SOFA Sporazum o nekontrolisanom preletu NATO aviona nad Srbijom i još par stotina stranica onako na nevidjeno.

Eto,čisto da znate kome da se zahvalite za koktel teških metala,virusa,bakterija i ostalog djubreta koje civilizovana amerika sipa iznad Evrope.

Inače,preleti su se posebno intezivirali od PRVOG oktobra,sa najavom kiša i magle - kada je ova ,,pojava,, postala i više nego uočljiva.
Treba dodati i da su dečiji dispanzeri dobili naredbu da prate i vode posebnu evidenciju o pacijentima koji imaju ,,simptome gripa i obolenja slična gripu,, te da preglede vrše u posebno izolovanim karantinskim boksevima u čije postojanje sam se i sam uverio i primetio da se ova praksa već uveliko sprovodi.
Datum početka primene ovih mera,kako stoji u naredbi je... prvi oktobar.

када падну на земљу - имају облик сребрнкасте паучине. не додирујте то прстима јер постоји могућност да продиру кроз кожу, чистите то са одеће четкама ил чиме већ.

to jeste paučina i ima je svake godine kad duva pojačan vetar. Od kad znam za sebe je ima... Ne znam ko je provalio da su to chemtrails-i... :hahaha: Pa ta paučina je poznata našem narodu od pamtiveka, a svakako mnogo pre braće Rajt.... Čak ima i mesto u srpskoj mitologiji, u narodu je zovu vilinska svila.

Bokte mazo, na šta se sve vi ložite....

to jeste paučina i ima je svake godine kad duva pojačan vetar. Od kad znam za sebe je ima... Ne znam ko je provalio da su to chemtrails-i... :hahaha: Pa ta paučina je poznata našem narodu od pamtiveka, a svakako mnogo pre braće Rajt.... Čak ima i mesto u srpskoj mitologiji, u narodu je zovu vilinska svila.

inside%20chemtrail%20plane1500w.jpg

Nekada, u toplim letnjim danima, ova paucina je masovno letela po celoj Vojvodini...

A to nema NIKAKVE VEZE sa tragovima koje "nevidljivi avioni NATO-a" ostavljaju na srpskom nebu.....

остаје нејасно да ли ће у тиму бити полуписмени саобраћајци што са НН женом у тиму праве сачекуше на пешачким прелазима тобож кренула сто пута преко улице, или ће истрагу водити они што су три месеца на курсу учили како се пендрек држи

е моја србију појешће те мрак док се мурија не сконта шта нам се дешава

лакше пасош српски добијају шиптари из приштине него промену пребивалишта српкиња са косова

то је чињеница земље у којој живимо земље којом сам да ми преци опросте згађен

земље који гробар води веља и мрка граде где пичкоусти брани а прасенце хапси

е србијо е нубијо...

Браво за Полицију !!!

Јбт..... каква су времена дошла у овој земљи - још ћу почети да подржавам мурију...:rtfm:

Nekada, u toplim letnjim danima, ova paucina je masovno letela po celoj Vojvodini...

A to nema NIKAKVE VEZE sa tragovima koje "nevidljivi avioni NATO-a" ostavljaju na srpskom nebu.....

To postoji od kad je Srba, Kraljevića Marka i vile Raviojle.... A onda se neki papak koji se kompa i svog kvarta u velikom prljavom gradu nije ništa ni video ni čuo setio da je to posledica teorije zavere.... Onda bi kemtrejlsi trebalo da postoje brat bratu barem nekoliko stotina godina pa da postanu deo narodnog mitosa i predanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back