Policija pustila silovatelja!

Policija je reagovala, zar ne? Došli su po pozivu !

Bez ljutnje, prvo se treba informisati kako funkcioniše zakon, pa onda dati sebi za pravo da nešto komentarišemo. Po ovoj tvojoj logici, evo, sad ću ja da pozovem Policiju i optužim tebe da si pokušao mene da siliješ, ok ?!
Na osnovu praznih optužbi bez vidljivh tragova napada, odnosno, bez dokaza, ne može se niko uhapsiti. Smešno, sudija bi ga odmah pustio, a ti policajci bi dobili po p*...

Ne znam kakva je to olakotna okolnost...

Ček stani, postoji prijava. Osumljičeni nema isprave. tada policija privede osumnjičenog u stanicu, utvrdi identitet i onda ga pusti. Recimo da je ta žena htela da pokrene gradjansku parnicu kako da to uradi kad po njenoj prijavi nije utvrdjen identitet osumnjičenog koji već čini prekršaj nemanja isprava?

Policija je reagovala, zar ne? Došli su po pozivu !

Bez ljutnje, prvo se treba informisati kako funkcioniše zakon, pa onda dati sebi za pravo da nešto komentarišemo. Po ovoj tvojoj logici, evo, sad ću ja da pozovem Policiju i optužim tebe da si pokušao mene da siliješ, ok ?!
Na osnovu praznih optužbi bez vidljivh tragova napada, odnosno, bez dokaza, ne može se niko uhapsiti. Smešno, sudija bi ga odmah pustio, a ti policajci bi dobili po p*...

Ne znam kakva je to olakotna okolnost...

Vidim da poznajes materiju, kao sto sam vec rekao da se ne ponavljam.

E ovde nisi u pravu tu te ne podrzavam....kada radnik na strugu pogresi sa komadom metala odbaci ga i steta je neznatna, a kada policajac pogresi tu je steta ogromna i nenadoknadiva,coek nije komad metala da se odbaci....problem je MUP-a sto ne sme da se izjasni javno o mnogim dogadjajima jer nemaju dokaze...recimo slucaj ubijenog Djordja Zarica i onog policajca koji ga je upucao je strasna...recimo ovaj nesrecni decko je pokojni a ovaj policajac je ziv a ipak pokojni jer dobice bar 30 godina na kraju....a MUP ne sme da izadje u javnost da je iz tog istog auta tri noci pre toga pucano iz vatrenog oruzja na neku drugu patrolu... i naravno kada taj isti auto zatamnjenih stakala prodje kroz tri crvena svetla bezeci od policije u 4 ujutru sta ocekivati da mu ponude kafu...niko ne kaze sta je sa vozacem koji je vozio taj auto za sta je on odgovoran...da se to desilo u Becu ili bilo kojoj drugoj Evropskoj metropoli izresetali bi ih sve u autu i niko ne bi ni pitao za odgovornost policije.

Ma sta pricas dobio covek 7 godina.!!!

Kako bre MUP ne sme da izadje u javnost kada bi MUP-u odgovaralo da je pucano na njih.

Nije pucano ni iz kakvog vozila ni na kakvu patrolu.

Ček stani, postoji prijava. Osumljičeni nema isprave. tada policija privede osumnjičenog u stanicu, utvrdi identitet i onda ga pusti. Recimo da je ta žena htela da pokrene gradjansku parnicu kako da to uradi kad po njenoj prijavi nije utvrdjen identitet osumnjičenog koji već čini prekršaj nemanja isprava?

Onog momenta kada mu utvrdi identite mora odmah da ga pusti inace bi ga naje..bali, oni bi pre od njega u zatvor....

Ma sta pricas dobio covek 7 godina.!!!

Kako bre MUP ne sme da izadje u javnost kada bi MUP-u odgovaralo da je pucano na njih.

Nije pucano ni iz kakvog vozila ni na kakvu patrolu.

Da u prvom procesu ali je ponisten a u drugom ce naje..bati.

Ne smeju da izadju javnost bez dokaza u protivnom ih tuzis i plate visemilionsku stetu za klevetu....a dokaz je oruzje ili caure....kada im auto zbrise nemaju ni dokaza, tako ti to funcionise.

A da je pucano jeste imam proverenu informaciju na tu temu, a sta ti mislis zasto su ga jurili iz zezanja....ne promenicu pitanje a zasto su oni bezali sta ti mislis....

Da u prvom procesu ali je ponisten a u drugom ce naje..bati.

Ne smeju da izadju javnost bez dokaza u protivnom ih tuzis i plate visemilionsku stetu za klevetu....a dokaz je oruzje ili caure....kada im auto zbrise nemaju ni dokaza, tako ti to funcionise.

A da je pucano jeste imam proverenu informaciju na tu temu, a sta ti mislis zasto su ga jurili iz zezanja....ne promenicu pitanje a zasto su oni bezali sta ti mislis....

Axa najebace sa jos 2 godine manje.

Nije bilo pucano,pusti proverene izvore,oni za sekund smeste coveku a ne da ne mogu da nadju dokaze.

ako ja silujem mushkarca kome se digao, jel to TO?

koliko je meni poznato, po zakonu zena ne moze da bude izvrsilac krvicnog dela silovanja. Bar je pre bilo tako.

Ali moze da "seksualno uznemirava" drugi pol. Npr, sefica na poslu se namece svom podredjenom ili tako nesto...

isto zzena ako je vlazzna, a nece, jel to silovanje?

jeste. pogotovo sto uz takav cin nastaju razlicite povrede. Osim toga mislim da je prilicno lako razlikovati osecaj straha i bola i osecaj uzivanja u odnosu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

a sad komentar na vest:

glup > gluplji > najgluplji > pandur.

to samo oni mogu. Ko god sa dva grama mozga da sabere dva i dva, priveo bi ga u stanicu na identifikaciju, osim pandura. Za njih je visa matematika osudjivan+nema dokumenta+planirao je da uradi nesto ruzno = ne pustaj govedo.

nadasve, miran neki muz. Da sam ja bio u pitanju, skidali bi ga spahlom sa puta.

Nada Kolundžija (ZES): O ideji hemijske kastracije ipak treba dobro razmisliti. Uvek treba tražiti punu meru između humanosti na jednoj i zaštite građana od kriminalnih dela na drugoj strani.

Evo sta kaze Kolundzija. A kada su Trivanku napali psi onda su pocistili Bg od pasa za jedan dan. A sada ipak treba o humanosti brinuti. Koja humanost?? Taj lik nema vise nikakva prava. Onim sto je radio ih je izgubio.

Kad god se neka budala pozove na 'humanost', 'ljudska prava' i sl. odmah znas da se brani ili propagira neka gadost prve A kategorije.

To ti je neki aksiom naseg politickog zivota.

Ama, ljudi, Policija hapsi i piše krivičnu prijavu za tužilaštvo. Od momenta hapšenja i predaje krivične prijave sve dalje je u rukama opštinskog tužioca i istražnog sudije koji vode predmet
Čim Policija obavi hapšenje i preda krivičnu za nju taj predmet više ne postiji.

Policija ne može nikoga da pušta iz zatvora ! To je isključivo posao tužilaštva i suda!

Policija nije imala osnova ovog čoveka tada hapsiti samo zato što je pratio neku devojku kroz park.Da su ga i priveli, dežurni istražni sudija bi ga momentalno pustio jer nema osnova za privodjenje i lišavanje slobode.To kao jedan. Pre bi trebali da privedu njenog muža koji je čoveka šamarao a ovaj nije učinio nikakav fizički napad.
Malo logike, malo poznavanje zakona ne bi bilo na odmet.

To je to, dakle u navedenom slucaju panduri nisu napravili gresku cak i da su znali da je doticni vec bio u zatvoru zbog silovanja. Ybg tako je po zakonu

Какав би то парадокс био да је манијак тужио супруга за напад !?
...
Елем.Овде конкретно није дошло до случаја силовања,већ до узнемиравања за шта оштећена може поднети приватну тужбу на основу које ће судски органи досудити казну.Међутим полиција је на основу понашања нападача требало да установи да се ради о психичко поремећеној личности која може да буде опасна за околину.Ипак је трбало да постоји основана сумња да је лице које ноћу напада жене по парковима извршило и неко друго кривично дело у овом случају силовање.

Na televiziji sam videla hapšenje manijaka i prepoznala čoveka koji me je napao 10. oktobra u Tašmajdanskom parku! Iako je moj muž uspeo da uhvati siledžiju i preda ga policiji, oni su ga pustili.
Ivana Nešić (23) iz Beograda prepoznala je na televiziji serijskog silovatelja Sašu Megu (30), koji ju je napao u oktobru u Tašmajdanskom parku! Ivana kaže za Press da se šokirala kada je videla hapšenje seksualnog manijaka, jer je njen muž pre dva meseca uspeo da ga uhvati i preda policiji. Oni su ga, međutim, pustili tako da je on nastavio da siluje žene po Beogradu!

Ivana Nešić kaže da ju je Saša Mega napao 10. oktobra ove godine, oko 22 sata, na raskrsnici Bulevara kralja Aleksandra i Beogradske ulice, kod Tašmajdanskog parka.

- Radim u blizini Tašmajdanskog parka i te večeri sam se vraćala sa posla. Krenula sam ka Đušinoj ulici, kod Palilulske pijace, da se nađem sa suprugom, koji je bio kod rođaka. Na početku Beogradske ulice, nedaleko od restorana „Taš", iznenada sam osetila udarac po zadnjici. Okrenula sam se i susrela se oči u oči sa Megom! Shvatila sam da me je udario rukom, i uzviknula: „Budalo, šta hoćeš?" Čim sam ga pogledala shvatila sam da je bolestan, po očima se videlo da je psihički bolesnik - rekla je Ivana Nešić.

Naša sagovornica kaže da je odmah počela da traži mobilni po džepovima kako bi pozvala pomoć.

- Manijak je nastavio da me prati po parku! Zastajkivao je na svakih pet metara, a onda nastavljao za mnom. Pribijao se uz mene i gurao me! Ulica je bila pusta, jer je te večeri bila utakmica Srbija - Rumunija. Kada sam došla kod restorana „Taš", videla sam nekoliko mladića i stala pored njih. Uspela sam da izvučem mobilni iz džepa i glasno rekla suprugu: „Dođi odmah po mene, imam problem!" Mladići su mi ponudili pomoć i pozvali me da uđem u restoran, ali sam ja napolju sačekala supruga, koji je stigao bukvalno za pet minuta. Međutim, manijak je posle mog poziva odmah pobegao - kaže Ivana, i dodaje:

- Suprugu sam opisala napadača i peške smo krenuli kući. Kada smo stigli do pešačkog prelaza na raskrsnici Beogradske i 27. marta, ugledali smo manijaka, dok je u stopu pratio neku devojku! Moj suprug ga je zgrabio za vrat i držao sve dok nije došla policija.

Ivana objašnjava da je manijak trpeo šamare njenog supruga i da se nije opirao.

- Moj muž ga je zgrabio za vrat i bacio na izlog jednog butika. Potom ga je uhvatio za majicu i šamarao. Pitao ga je: „Šta si hteo od nje? Sada ćemo da pozovemo policiju!" Dok sam zvala policiju, manijak je ponavljao: „Nemoj, molim te, nemoj da zoveš policiju! Da li hoćeš da joj se izvinim?" Prijavila sam napad policiji, ali je ubrzo posle toga slučajno naišla patrola kojoj smo predali napadača. Kada su mu policajci tražili dokumenta, rekao je da nema, pravdajući se da je bolestan. Na njihovo pitanje da li je osuđivan, odgovorio je potvrdno, nakon čega su mi se noge odsekle od straha. Nama su uzeli podatke i rekli nam da možemo da idemo. Njega su pustili, a da je tada priveden, možda ne bi silovao još četiri žene po Beogradu - kaže Ivana.

E to ti je srpska policija.

djubre bre jedno, to samo treba kastrirati:evil:da mu nikad vise ne padne na pamet tako nestoz:((z:((z:((

Pa ovo je fantasticna vest,konacno materijalni dokaz da je Srbija krenula europejskim putem.:super:
Zamislite samo kako bi odreagovali nasi evropski prijatelji da smo jednu individuu,bez obzira na delikt, koja je dobrano emocionalno kompromitovana pa jos povrh toga strada i od manicno depresivne psihoze,roknuli na giljotku.
Ovako pustis ga da seta i na delu pokazes koliko obzira i naklonosti imas ka drugim oblicima zivota.
Tako se ide u Evropu,bre !
Znao sam da se Bota samo zezao kad je onomad tandrkno da je Kina nas strateski partner.
psihoza.gif

:zskace::zskace:

koliko je meni poznato, po zakonu zena ne moze da bude izvrsilac krvicnog dela silovanja. Bar je pre bilo tako.

Ali moze da "seksualno uznemirava" drugi pol. Npr, sefica na poslu se namece svom podredjenom ili tako nesto...

jeste. pogotovo sto uz takav cin nastaju razlicite povrede. Osim toga mislim da je prilicno lako razlikovati osecaj straha i bola i osecaj uzivanja u odnosu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

a sad komentar na vest:

glup > gluplji > najgluplji > pandur.

to samo oni mogu. Ko god sa dva grama mozga da sabere dva i dva, priveo bi ga u stanicu na identifikaciju, osim pandura. Za njih je visa matematika osudjivan+nema dokumenta+planirao je da uradi nesto ruzno = ne pustaj govedo.

nadasve, miran neki muz. Da sam ja bio u pitanju, skidali bi ga spahlom sa puta.

Hahahaha,jok i ne moze z:mrgreen:

Ma pandur je radio svoj posao;)

Ma da miran a shamara ljude na ulici z:mrgreen:

Pandur je glup jedino sto nije priveo siledziju tj. njenog muza,za njega su imali osnov mesec dana pritvora.

Hahahaha,jok i ne moze z:mrgreen:

Ma pandur je radio svoj posao;)

Ma da miran a shamara ljude na ulici z:mrgreen:

Pandur je glup jedino sto nije priveo siledziju tj. njenog muza,za njega su imali osnov mesec dana pritvora.

Ljudi ja neznam za Vas ali ja jos nisam sreo coveka u Srbiji da kaze "Ja sam kriv" ili "Ja nisam u pravu".....

Da su pokusali da ga privedu on bi verovatno povikao "Sta hocete vi ja sam neivn, posten gradjanin ove drzave, idite hapsite kriminalce zasto mene maltretirate" a onda i "Ljudi upomoc panduri me maltretiraju"....

Velike problem u nasem okruzenju su poremecene vrednosti u drustvu...los narod...daj coveku vlast da vidis kakav je i slicno...kakav nam je narod takve su nam sudije, policajci, profesori, doktori, siledzije, kriminalci.....pa niko ovde nije pao sa kruske...nece iver dalje od klade....ako su nam stranci krivi za bombardovanja i slicne gluposti ko nam je kriv za ovdasnja desavanja ?

Nenošenje lične karte je prekršaj, silovanje je krivično delo
Ode u nadležno opštinsko tužilaštvo i napiše krivičnu prijavu protiv NN lica. Eto, tako bi pokrenula postupak.

To je to, dakle u navedenom slucaju panduri nisu napravili gresku cak i da su znali da je doticni vec bio u zatvoru zbog silovanja. Ybg tako je po zakonu

Tačno. To što je čovek bio jednom u zatvoru ne znači ništa sve dok ne učini opet neko krivično delo.

[/B]

Nenošenje lične karte je prekršaj, silovanje je krivično delo
Ode u nadležno opštinsko tužilaštvo i napiše krivičnu prijavu protiv NN lica. Eto, tako bi pokrenula postupak.

Tačno. To što je čovek bio jednom u zatvoru ne znači ništa sve dok ne učini opet neko krivično delo.

Gradjani prijavljuju lice da je pokušalo silovanje. Lice nema lične isprave i policija ga pušta bez da je utvrdila identitet, a ona nek podnosi prijavu protiv NN lica? O čemu ti pričaš čoveče? "Dobar dan, ova gospodja kaže da ste pokušali da je silujete? On na to odgovori da nije Trae mu isprave, on kaže da ih nema, oni ga puste bez da su saznali kak ose zove. Kakav je blesimetar potreban da to izmeri? Mislim da je kazna za nepokazivanje dokumenata do 30 dana zatvora. Ako postoji sumnja da je pookusao silovanje, a on nema dokumente, onda je policija morala da ga privede u stanciu zbog nepokazivanja dokumenata i da utvrdi njegov identitet, da mu naplati propisanu kaznu zbog nenošenja ličnih dokumenata i da ga tek onda pusti. Zakosnki bi to bilo savršeno čisto, a njegovo puštanje u takvoj situaciji bez utvrdjivanja identiteta je malo... traljav postupak, zar ne?

Back