Policija intervenisala na mestu gde Dijana Hrka štrajkuje glađu, uhapšen prevoznik Jaćimović

Screenshot_20251103-055722.jpg

Kako se to “nadoknađuje” cela jedna godina studija? Da li si nekada polagao neki ispit? Ne može za par dana ni da se sve prelista, a ni za nedelju-dve.
Kako može tako se nadoknadjuje, jedino ako u Ćacilendu misle da će Vučić da okrene Zemlju za jedan krug unazad oko Sunca pa sve iz početka kao da se nije ni desilo :mrgreen:, realno treba da se sklanja Ćacilend jer nema nikakvu svrhu i nervira ljude.

Rekoh ja da ce ujutro da kukaju.juce ceo dan izazivaju nasilje i podstiču sukobe i onda zaboga"jao zašto ga uhapsili ovo diktatura"
Imaju sreće sto policija ne reaguje kao u engleskoj,americi francuskoj bili bi odrani živi...
E sad sta moze da se desi dalje ne zavisi vise nista od njih...

Poslednja izmena:
Rekoh ja da ce ujutro da kukaju.juce ceo dan izazivaju nasilje i podstiču sukobe i onda zaboga"jao zašto ga uhapsili ovo diktatura"
Imaju sreće sto policija ne reaguje kao u engleskoj,americi francuskoj bili bi odrani živi...
E sad sta moze da se desi dalje ne zavisi vise nista od njih...
E, zato ja predlažem peticije koje bi se slale širom svijeta, kako medijima, tako i vladama tih zemalja.
Peticije, video snimke, objašnjenja situacije i dr.
Žalbe svim mogućim organizacijama.

Poslednja izmena od moderatora:
E, zato ja predlažem peticije koje bi se slale širom svijeta, kako medijima, tako i vladama tih zemalja.
Peticije, video snimke, objašnjenja situacije i dr.
Žalbe svim mogućim organizacijama.
u al će ih ganete, bolje skupite pare za bombardere.....ko 99.
ovaj put sigurno će da upali, možda vam šipci dodju i kući....

Molim te počni neki blog sa obaveštenjima da i mi budemo u toku, pošto si jako dobro obavešten red je da nas obaveštavaš šta kaže vaša seljačka tračerica...

Eno ljudi sinoc detektovali nekog dezertera iz Donbasa...neki Zak Novak...

Da li su ga Rusi oterali kao spijuna ili je sam pobegao...ne znam...
Pre ce biti ovo drugo...jer Rusi izdajnike i spijune ne ostavljaju u zivotu...?

....

Sledeci vikend kad banke prestanu da rade, ups tamo nema banaka, , ali treba spremiti termite da probuse put do skupstine....

Ako ste mislili na bube , nije to ono sto sam mislio nego na termit, smesu gvozdja i Al u prahu koji razvija visoku temperaturu i obicno u filmovima gledate kako topi beton, ma kakav bio , ali i celik i legure, ne znam da li moze Ti, mozda par legura ne moze..

Do vlast pljacka narod i Drzavu , protestanti moraju da koriste alat pljackasa da mogu da udju u Narodnu skupstinu.....apsurdno ili ne..

Vec se cuo predlog za muzicku grupu skupstinski termit....mora vrelo da bi doslo do skupstine...

Back