Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma budalastina nema pametnija posla on
U kojoj temi ta slika?
Luka bojović u ćacilendu sa ostalim kriminalcima brani diktaturu aleksandra vučića--
	Jel Stimac u dilu sa nekim iz vlasti ili ovo spontano?
Sve to moj do moga ne zna se ko bi kome zabio noz u ledja.
Kako može tako se nadoknadjuje, jedino ako u Ćacilendu misle da će Vučić da okrene Zemlju za jedan krug unazad oko Sunca pa sve iz početka kao da se nije ni desiloKako se to “nadoknađuje” cela jedna godina studija? Da li si nekada polagao neki ispit? Ne može za par dana ni da se sve prelista, a ni za nedelju-dve.
, realno treba da se sklanja Ćacilend jer nema nikakvu svrhu i nervira ljude.E, zato ja predlažem peticije koje bi se slale širom svijeta, kako medijima, tako i vladama tih zemalja.Rekoh ja da ce ujutro da kukaju.juce ceo dan izazivaju nasilje i podstiču sukobe i onda zaboga"jao zašto ga uhapsili ovo diktatura"
Imaju sreće sto policija ne reaguje kao u engleskoj,americi francuskoj bili bi odrani živi...
E sad sta moze da se desi dalje ne zavisi vise nista od njih...
Stotine hiljada je pobio po hr, bih i kosovu a sada orgija po srbiji!Haos najavljuje Vučić u njihovo ime, kad će on da odgovara za sve laži, kradje i afere, i naravno smrt ljudi.
u al će ih ganete, bolje skupite pare za bombardere.....ko 99.E, zato ja predlažem peticije koje bi se slale širom svijeta, kako medijima, tako i vladama tih zemalja.
Peticije, video snimke, objašnjenja situacije i dr.
Žalbe svim mogućim organizacijama.
Čovek izašao sa društvom, a ono....ops neki krimosi napali ćacilend...ko normalan ne bi došao da brani decu?...
Samo da podsetim...ovaj Vucinicje "cuvao" i Slobu poslednje vece...
...
Čovek izašao sa društvom, a ono....ops neki krimosi napali ćacilend...ko normalan ne bi došao da brani decu?
Molim te počni neki blog sa obaveštenjima da i mi budemo u toku, pošto si jako dobro obavešten red je da nas obaveštavaš šta kaže vaša seljačka tračerica...Koju decu?
Tamo su samo veterani UDBE i robijasi na vikend odsustvu...
...
Molim te počni neki blog sa obaveštenjima da i mi budemo u toku, pošto si jako dobro obavešten red je da nas obaveštavaš šta kaže vaša seljačka tračerica...
Ti ne znaš ni gde je beograd osim sa slika vjesnika...