Policija brutalno tuče građane koji ne pružaju nikakav otpor

Ja cutim, daj boze da je dezinformacija, jer ako je istina izbice jos veci rat na tviteru
Doduše pitanje vremena kada će to stvarno da se desi.
Bacaju kamenje na studente. Tuku mlade studente i udaraju ih jako u genitalije.
Čisto zastrašivanje što je moguće veće.
Jeste da nisam bio mnogo puta na ovim protestima, ali ako bude prosute krvi, a biće, onda ne bih sebe zvao čovekom ako ne bih uradio nešto žestoko.

Šta ovde imamo? Snimak na kom apsolutno niko od građana ne pruža apsolutno nikakav otpor policajcima u uniformama, ali su opet svi dobili batine.
Da čekamo objašnjenja i nikad završene istrage protiv oklopljenih sadista u uniformama? Nema puno smisla, sve nam je jasno.

Policija nikog ne bije prva. Imamo policiju koja najmanje nasilno deluje u odnosu na Zapad i njihove mirne proteste.

Kraj citata.

Koliko je samo besmisleno ispalo što su mi moderatrori obrisali onu temu gde smatram da je prostudentski vojni puč najbolje rešenje i sigurno bolje od građanskog rata.
Mislim samo ovaj post o studentkinji kojoj su pretili silovanjem je dovoljan. Njen otac da sazna eto ga sa pištoljem i Molotovljevim koktelima.
Ja bih realno tako.

Koliko je samo besmisleno ispalo što su mi moderatrori obrisali onu temu gde smatram da je prostudentski vojni puč najbolje rešenje i sigurno bolje od građanskog rata.
Mislim samo ovaj post o studentkinji kojoj su pretili silovanjem je dovoljan. Njen otac da sazna eto ga sa pištoljem i Molotovljevim koktelima.
Ja bih realno tako.
Студенти су сада мањи део протеста, не могу се више рабити као нешто посебно, самостално.

1755273268591.png

Back