Lovac Misterija
Zainteresovan član
- Poruka
- 209
Ako je ovo istina leteće Molotovljevi kokteli prema SNS prostorijama vrlo brzo.Pisu da je onaj momak sinoc pretucen u valjevu umro
Čisto analiziram ne pretim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ovo istina leteće Molotovljevi kokteli prema SNS prostorijama vrlo brzo.Pisu da je onaj momak sinoc pretucen u valjevu umro
Ja cutim, daj boze da je dezinformacija, jer ako je istina izbice jos veci rat na tviteruAko je ovo istina leteće Molotovljevi kokteli prema SNS prostorijama vrlo brzo.
Čisto analiziram ne pretim.
Doduše pitanje vremena kada će to stvarno da se desi.Ja cutim, daj boze da je dezinformacija, jer ako je istina izbice jos veci rat na tviteru
Policija nikog ne bije prva. Imamo policiju koja najmanje nasilno deluje u odnosu na Zapad i njihove mirne proteste.Šta ovde imamo? Snimak na kom apsolutno niko od građana ne pruža apsolutno nikakav otpor policajcima u uniformama, ali su opet svi dobili batine.
Da čekamo objašnjenja i nikad završene istrage protiv oklopljenih sadista u uniformama? Nema puno smisla, sve nam je jasno.
Napadaju i biju bez razloga, svaki put u beogradu. Zalete se iz čista mira na okupljeni narod.Policija nikog ne bije prva. Imamo policiju koja najmanje nasilno deluje u odnosu na Zapad i njihove mirne proteste.
Kraj citata.
Kakav rat na tviteru?!Ja cutim, daj boze da je dezinformacija, jer ako je istina izbice jos veci rat na tviteru
Nisam hteo da koristim pravi izraz zato sto bi mogao liciti kao poziv na nasiljeKakav rat na tviteru?!
Izbiće rat u stvarnosti.
Dodavaju ulje na vatru svakog dana maltene.
Студенти су сада мањи део протеста, не могу се више рабити као нешто посебно, самостално.Koliko je samo besmisleno ispalo što su mi moderatrori obrisali onu temu gde smatram da je prostudentski vojni puč najbolje rešenje i sigurno bolje od građanskog rata.
Mislim samo ovaj post o studentkinji kojoj su pretili silovanjem je dovoljan. Njen otac da sazna eto ga sa pištoljem i Molotovljevim koktelima.
Ja bih realno tako.
Klasicno zastrasivanje tako I Slobo radio Ali avajNapadaju i biju bez razloga, svaki put u beogradu. Zalete se iz čista mira na okupljeni narod.
Sa i bez ćaci provokacija uvek je isto