POLICAJAC VAS ZAUSTAVI...ma je li?

Vrlo moguće, dobar je taj 1.4HDi, melje i benzince od 200ks.

Jel ti to ozbiljno ili se šališ ? :confused:

Taj 1.4 HDI je neviđeno smeće budući da ima svega 68 KS i 160 Nm pri 2.000 obrtaja.To znači da mu je do stotke potrebna večnost,tj. nekih 14 sec tako da teško može da pobedi bilo šta u klasi,a pogotovo ne nešto jače.

Ja to ne bih vozio ni za pare.

Na to sam i mislio.:D Rekao bih bukvalno, ja kaznu nisam ni dobio, mislio sam da me nece kazniti, ili bih cak rekao da sam im platio na licu mesta, i da mi nisu dali priznanicu ili tako nesto, a da sam potpisao, rekao bih da to nije moj potpis. Nisu panduri tako glupi da to rade, jer znaju da je i onako zakon na njihovoh strani, kada dodje do suocavanja. Ne kazem da je tako, mi to ne mozemo znati, ali to mi je bila prva asocijacija....

ja imam izuzetno pozitivno iskustvo sa sudijom za preksaje u novom pazaru...pozitivno naravno...
dakle---pre nekoliko godina sam putovao sa porodicom na odmor na CG more...kroz pazar --na izlazu me zaustavi oilicajac i sasvim korektno me priupita i gde idem ..i koliko dugo putujem..i da je guzva,..i da se odmaram redovno itt..zatrazi mi dokumenta i ja mu dam--pri tom mi kaze da dodjem kod njega u sluzbeni auto..ja odem..covek uze neki blok i na koricama bloka prepisa sve moje podatke...vrati mi dokumente i vratismo se do mojih kola...usput smo jos moja porodica i ja hvalili kulturu u ophodjenju policajca...elem--nakon mesec dana dobijam poziv kod prekrsajnog sudije u mom gradu...prijava iz NP od policajca da sam vozio 74 km/h a dozvoljeno 40..?? odem kod sudije i ne vredi...ne veruje mi...kaze --gde ti je zapisnim od olicije...dzaba je bilo i to sto se kunem u decu da ja zapisnik u zivotu nisam video a kamo li tada...vratim se kuci i kazem zeni da napise izjavu i starijem sinu o tom dogadjaju...napisu oni--ja odnesem sudiji...i nakon opet mesec dva..dobijem poziv iz NP od sudije da idem na suocenje sa policajcem...posto zivim poprilicno daleko ja telefonom nadjem sudiju---i sve ispricam...jos kazem da necu doci...a ako policajac dodje i nakon 2 meseca se seti da me opise sudiji kako izgledam--prihvaticu krivicu...zovnem sudiju na dan suocenja posle vremena suocenja---kaze policajac dosao...priznao da nisam potpisao zapisnik koji mi nije ni nudjen...ne moze da se seti lika---I SUDIJA ODBIJE PRIJAVU....to se u mom gradicu gde zivim ne bi desilo u zivotu...svaka cast sudiji...

Back