Da li je normalna pojava kod zena poliandrija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je normalna pojava kod zena poliandrija?
Pda, al nije to poliandrija u pravom smislu, jer ona podrazuvmeva vladavinu žena nad muškarcima..da zajedno žive i da žene postrojavaju muškarce.
U Keniji postoji čuveno žensko pleme u koje ne može da uđe muško, ali ženske mogu da se sastaju sa muškarcima van sela, po radi svojih potreba, a imaju ih vrlo...I onda kao, postale su čuvene, čak ih je obišla Hilari Klinton, a i turisti kad krenu u lov da ubiju slona, vode ih kao mečke da ih vide i da pazare njihove ogrlice koje prave tamo i prodaju..
Msm da ne al nisam citala do krajahttps://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0
U svakom slucaju vladavina zena je uvek prisutna samo negde otvoreno a negde prekriveno![]()
Faraon je svestan svojih okova,cak ih i ljubi...Faraonn misli
da je vladavina zena,- Realiti tu_ dej ?/...nema veze usljed nepoznavanje stranskog jezikovanja.../
...![]()
Zamisli brak sa vise muskaracaNjih trojica vicu zenooo gde su mi ciste carape,dvojica gladni,jednom treba kosulju opeglati,jedan umire od gripa,a svekrva broj sedam najavila posetu
![]()
Koja gre4ska u rezonovanju..Znaci :Zamisli brak sa vise muskaracaNjih trojica vicu zenooo gde su mi ciste carape,dvojica gladni,jednom treba kosulju opeglati,jedan umire od gripa,a svekrva broj sedam najavila posetu
![]()
Ko(nj) nenormalan? Nemoj sad da narezem cokoladne bananice u sladoled.. a odozgo da stavim bele tresnje..
Koja gre4ska u rezonovanju..Znaci :
jedan ti pegla stvari,drugi te masira,treci te hrani,cetvrti hladi,peti brine o detetu,sesti ti prvi slatko od belih tresanja(inace najlepse slatko na svetu)itd itd...
![]()
Rasporediš ih ko decu debile...samo po godištu...i možeš uvek novog da dovedeš. Kao ne bi pristala?
Jedan te nosi kad ne radi lift npr.
Kako sam naivna u pogledu musko zenskih odnosa takoreci tupavaKoja gre4ska u rezonovanju..Znaci :
jedan ti pegla stvari,drugi te masira,treci te hrani,cetvrti hladi,peti brine o detetu,sesti ti prvi slatko od belih tresanja(inace najlepse slatko na svetu)itd itd...
![]()
Oprostena ti je slabost,samo da ti oprostis sebi nedostatak energije za 5 zena...jednom na jednom mjestu ,
rece mi jedna Zena,
da moze 'obsluziti' pet muskaraca iz poteza
i objasni,- samo sam rekao...alal vjera zenska glavo...
Ne bih to objasnio odje
kad bih morao 5. zena da ozenim...daj Boze,
ali,
kako da se sloze
u jednom mumentu
mumentu presudnom...
P.S.
...ovako ne bi smio da razmislja jedan od sinova Sunca
ali,- nece mi se obnarodovati ovaj misleci pluralizam
tj. polifrauizam...auuuu...![]()
E ajde taman od zena forumaskih koje bi pozenio ko pet pokemona...jednom na jednom mjestu ,
rece mi jedna Zena,
da moze 'obsluziti' pet muskaraca iz poteza
i objasni,- samo sam rekao...alal vjera zenska glavo...
Ne bih to objasnio odje
kad bih morao 5. zena da ozenim...daj Boze,
ali,
kako da se sloze
u jednom mumentu
mumentu presudnom...
P.S.
...ovako ne bi smio da razmislja jedan od sinova Sunca
ali,- nece mi se obnarodovati ovaj misleci pluralizam
tj. polifrauizam...auuuu...![]()
Ma sve je ok i tebi oprastamoTo mora da je neka mnogo dobra zanska kad bi mene u krdo.. jer ja sam tezak po tom pitanju.. Uvek van krda.. Čak i kad lovim lovim one što zaostanu u razvoju,bez mozga,sa zavisnoscu od svega slatkog a lovim i ponekog princa,al me nije sramota
![]()
![]()