Polako ali sigurno izlazi djelo na vidjelo

• Začetnik teme Začetnik teme wsox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
grijesis i to jako...

i jos je nesto rekao zanimljivgoga...
da je u prosjeku svaki stanovnik tzv. RSK imao 2 kom. oruzja, znaci od bebe pa do najstarijeg starca; dalje da su svi muskarci od 16 do 65 bili vojni obveznici, dio vojske tzv. rsk, zato bili placeni i bili obavezni nositi uniforme na zadatku...
prema haaskim konvencijama oni nisu civili...

A šta kažu haške konvencije za ranjenike u Vukovarskoj bolnici?
Barem za one koji su ranjeni na zadatku!?:D

Pa radi toga ste se dobar dio preselili u Den Haag i u okolne drzave.Hvala razrijesio si moju dilemu!drug si !!:cool:

Šta ćeš, mnogima u svetu je bilo žao što su Srbi doveli do rasturanju trule Juge-Pljuge pa se sada svete!
A tako su obožavali Tileta, a mi, balkanski primitivci, rasturili njegovu tvorevinu!:D
Sada se moraju gnjaviti sa pojedinačnim primanjem u EU novokomponovanih 'banana' država, a u tim nacionalno jedinstvenim barama nema ko da održava red......

Tek sad sam skontao,ispravite me ako sam pogrijesio.
Sve se planiralo u Bg-u.Dobrica,Sloba i ostali urotnic.Izvrsioci: Hrvati, Albanci,Slovenci,Bosnjaci,Vatikanci i vas ceo svet i vasiona.Jeli to tako nekako?:hahaha::cool:

Pa eto ja ne vjerujem da je nesto badava,de to mi malo objasni?
U stvari Srbi koji su glasali za Slobu su indirektno stvorili RH?tako nekako?:cool:

Pa radi toga ste se dobar dio preselili u Den Haag i u okolne drzave.Hvala razrijesio si moju dilemu!drug si !!:cool:

Ero, da li si do ovih zaključaka došao induktivnom ili deduktivnom metodom:hahaha:
:mrgreen:

Šta ćeš, mnogima u svetu je bilo žao što su Srbi doveli do rasturanju trule Juge-Pljuge pa se sada svete!
A tako su obožavali Tileta, a mi, balkanski primitivci, rasturili njegovu tvorevinu!:D
Sada se moraju gnjaviti sa pojedinačnim primanjem u EU novokomponovanih 'banana' država, a u tim nacionalno jedinstvenim barama nema ko da održava red......

Posle hebanj nema kajanja!!Zlotvor je dobro balansirao izmedju E and W ali bio ogranicen(godinama) smrtnik i evo ti rezultata.Nikako ne mogu shvatiti 1 stvar kad se rusi zasto se sve mora srusiti pa eto opet cemo iz pocetka!!20,30,50god nazad.:cool:

Posle hebanj nema kajanja!!Zlotvor je dobro balansirao izmedju E and W ali bio ogranicen(godinama) smrtnik i evo ti rezultata.Nikako ne mogu shvatiti 1 stvar kad se rusi zasto se sve mora srusiti pa eto opet cemo iz pocetka!!20,30,50god nazad.:cool:

Juga bi pala nakon pada SSSR-a i da je Tile poživio još 100 godina. Samo bi se još dokazalo kakav je smutljivac i mutikaša bio!:D

Onakva Juga, uz onakvo održavanje 'bratstva i jedinstva' sa čizmom i kundakom je morala umreti u krvi i mukama!

Juga bi pala nakon pada SSSR-a i da je Tile poživio još 100 godina. Samo bi se još dokazalo kakav je smutljivac i mutikaša bio!:D

Onakva Juga, uz onakvo održavanje 'bratstva i jedinstva' sa čizmom i kundakom je morala umreti u krvi i mukama!

Duhovi proslosti su preovladali ali da je se htjelo bilo bi drugacije,bolje kratkorocno ali i dugorocno i zivi i radosni:cool:

Ne, gadim se ljudi kojima su ustaše idoli.

A kada već spomenu Slobu, da nisu možda ovi danas bolji?

Simpatizeri ustaša: Galame jer su zapostavljeni, ginuli su u rovovima, dok su se drugi bogatili, a sada im se ne priznaju ratne zasluge, branitelji se ubijaju, nisu izjednačeni sa partizanima itd:D

Šta se tiče stanja u Srbiji, stvarno trebaš imati genijalca za političara koji bi uspeo ubrzati oporavak!Manevarski prostor je ograničen.....

Back