Пола милијарде $ из Русије

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

NN77

Domaćin
Banovan
Poruka
3.255
Састанак Медведев-Дачић: Прави пријатељи треба и да се сретну, а не само дописују

среда, 10. април 2013.

Србија је привилегован и посебан партнер. Прави пријатељи треба не само да се дописују већ и да се сретну, рекао је Дмитриј Медведев на почетку састанка с Ивицом Дачићем.

Премијер Русије је истакао да традиционално пријатељство две земље треба осавремењавати и да парнерски односи треба да буду ефикасни.

Премијер Србије Ивица Дачић изразио је захвалност на томе што ће се на крају састанка потписати низ споразума, посебно издвојивши Споразум којим Влада Русије одобрава кредит Србији за попуну буџета.

Руски кредит за Србију: „доступан одмах по потписивању“

Србија ће ускоро добити прву траншу руског кредита у висини од 300 милиона долара, укупан износ зајма износи 500 милиона долара, изјавио је новинарима министар финансија РФ Антон Силуално. „Чим потпишемо, Србија ће одмах добити кредит. Новца у буџету има – Србија ће добити прву траншу од 300 милиона долара - рекао је министар. У септембру 2012. године Србија се обратила Руској Федерацији за захтевом за државни кредит за покриће буџетског дефицита.

http://serbian.ruvr.ru/2013_04_10/Ruski-kredit-za-Srbiju-dostupan-odmah-po-potpisivanju/

Ето, долазе новци из Русије по повољним условима. Неко отима од Србије, попут САД и ЕУ, а неко даје.

http://serbian.ruvr.ru/2013_04_10/Ruski-kredit-za-Srbiju-dostupan-odmah-po-potpisivanju/

Ето, долазе новци из Русије по повољним условима. Неко отима од Србије, попут САД и ЕУ, а неко даје.

:hahaha::hahaha::hahaha: па видиш ли да дежурни велеиздајници не смеју на овој теми ни да писну.... они машу репом И ПИШТЕ О 200,000 000 јЕВРА ОД ЕУрупе............

:hahaha::hahaha::hahaha: па видиш ли да дежурни велеиздајници не смеју на овој теми ни да писну.... они машу репом И ПИШТЕ О 200,000 000 јЕВРА ОД ЕУрупе............

10 godina primaš platu zahvaljujući EU magarče... a posao si dobio zahvaljujući komunjarskim vezama...
još danapišemo U KAKVOM OKRUEŽNJU RADIŠ ali ti pristaješ i na to samo da uzmeš pare :mrgreen:

- - - - - - - - - -

jel to prva polovina ili druga?
kad oročiš milijardu na deset godina, onda kamatu ne osetiš...

- - - - - - - - - -

Чекај, ово је кредит, зар не? То мора да се врати

kamata je - Ruska :lol:
odosmo kolektivno u naturiste :rotf:

quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

10 godina primaš platu zahvaljujući EU magarče...

a posao si dobio zahvaljujući komunjarskim vezama...

još da napišemo U KAKVOM OKRUEŽNJU RADIŠ ali ti pristaješ i na to samo da uzmeš pare
:mrgreen:

- - - - - - - - - -

1.
Магарц си сам - ја примам плату јер је зарађујем... а што се тиче твоје ЕУрупе из чијег дупета не избијаш - нека нам плате штету од санкција и бомбардовања И ИМАЋУ ДУПЛУ ПЛАТУ НАРЕДНИХ 20 ГОДИНА...

2.
Посао сам добио захваљујући доказаној стручности и факултетском образовању... а свима је познато ОД КОЈИХ САМ...

3.
Радим у "окружењу" људи из света културе и уметности... тупаџијо један необразовани...

Da li si ti normalan Mito? Pa svake nedelje Srbija prodaje obveznice toj EU da bi popunila svoj budzet. I tebi je ova vest nesto specijalno? :confused:

Ja sam ovo rekao još prošle nedelje - kada je Nikolić razgovarao s Putinom i dogovorili 500 mil. kredita i da ove nedelje treba Dačić da potpiše u Moskvi ...

Između ostalog, uzimao kredit za popunu budžeta od MMF-a, EUrupe ili, Rusa ili Kineza - mi smo nayebali.

A tek smo nayebali ako EU ne popusti oko "pregovora" ...

A vama smeta AL DAHRA, subvencija Fiata od 15 miliona € ... Šta god "izdajnici" urade vi kakite o izdaji, trese se Vučić, piččkica, Dačić prase, ovo-ono ... A zemlja vam u maleru, u ekonomskom kolapsu.
Deca Krstarice treba pod hitno da nauče da ne možeš da se ebeš a da ti ne uđe. :)

Ja sam ovo rekao još prošle nedelje - kada je Nikolić razgovarao s Putinom i dogovorili 500 mil. kredita i da ove nedelje treba Dačić da potpiše u Moskvi ...

Između ostalog, uzimao kredit za popunu budžeta od MMF-a, EUrupe ili, Rusa ili Kineza - mi smo nayebali.

A tek smo nayebali ako EU ne popusti oko "pregovora" ...

A vama smeta AL DAHRA, subvencija Fiata od 15 miliona € ... Šta god "izdajnici" urade vi kakite o izdaji, trese se Vučić, piččkica, Dačić prase, ovo-ono ... A zemlja vam u maleru, u ekonomskom kolapsu.
Deca Krstarice treba pod hitno da nauče da ne možeš da se ebeš a da ti ne uđe. :)

:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Наравно да је специјално, зато што је камата много повољнија.

Још ми ниси рекао где пишу ти подаци око камате

А где то пише?

Споразум су, у присуству премијера двеју држава, потписали министри финансија Млађан Динкић и Антон Силуанов, а према речима Силуанова кредит се одобрава на 10 година са каматом од 3,5 одсто.

Споразум су, у присуству премијера двеју држава, потписали министри финансија Млађан Динкић и Антон Силуанов, а према речима Силуанова кредит се одобрава на 10 година са каматом од 3,5 одсто.

Ма пусти то ... где то пише?

Back