gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Ko je po vama pokvareniji muskarci ili zene,ko vise laze,maze..cupa vam dusu a mozda je to 50%50?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U to ne sumnjamMislim da smo namazanije od muškaraca![]()
Zene
to kako njihov mozak moze nisko da padne i bude dijabolican i najgorem skotu ne moze ni na kraj pameti da bude
Zene sto mogu da lazu pa to je uzas mada kad bolje razmislim i ne lazu nego samo malko kreiraju stvarnost sebi na vodenicu.Elem u mom stanu nategnem ja jednu udatu koja je dosla da se na brzaka iseksamo i tako trtim je ja kad eto ti ga sad zazvoni joj telefon.Muz zove ne posustaje deset puta zvoni i prekida vidi ona da ce morati da se javi A ja reko da prekinem posao , al ona ni da cuje kaze oko mi vadi al njega ne vadi.I tako trtim ja nju i dalje sve zesce i zesce a ona prica sa muzem mlakonjom o ljubavi a nabija se sve jace i stenje on je pita sta joj je a ona kaze da se zadihala jer je trcala da stigne da mu se javi i da je u strasnom poslu.On joj uputi nekoliko ljubavnih pozdrava i rece da je voli do neba.
I tako ispade da ga nije slagala a slagala ga je.
Ko je po vama pokvareniji muskarci ili zene,ko vise laze,maze..cupa vam dusu a mozda je to 50%50?
Ja najvise volim kada im je pokvarena masta.![]()
To ti pricam.Zene sto mogu da lazu pa to je uzas mada kad bolje razmislim i ne lazu nego samo malko kreiraju stvarnost sebi na vodenicu.Elem u mom stanu nategnem ja jednu udatu koja je dosla da se na brzaka iseksamo i tako trtim je ja kad eto ti ga sad zazvoni joj telefon.Muz zove ne posustaje deset puta zvoni i prekida vidi ona da ce morati da se javi A ja reko da prekinem posao , al ona ni da cuje kaze oko mi vadi al njega ne vadi.I tako trtim ja nju i dalje sve zesce i zesce a ona prica sa muzem mlakonjom o ljubavi a nabija se sve jace i stenje on je pita sta joj je a ona kaze da se zadihala jer je trcala da stigne da mu se javi i da je u strasnom poslu.On joj uputi nekoliko ljubavnih pozdrava i rece da je voli do neba.
I tako ispade da ga nije slagala a slagala ga je.
Zene
to kako njihov mozak moze nisko da padne i bude dijabolican i najgorem skotu ne moze ni na kraj pameti da bude