Pokušali smo da uđemo u trag Vučićevim „blokaderima“ i zgubidanima u Nišu koji su krivi za poraz reprezentacije od Albanije

Poruka
20.531
"Hoćete da vas podsetim kako smo juče ispratili reprezentaciju. U Nišu pred meč, kada je trebalo reprezentativci da odmaraju, skupilo se 200 zgubidana i zviždalo im ispred hotela. Mislili su da su Albanci, ali nisu, nego su blokaderi", objasnio je predsednik Republike Aleksandar Vučić, nakon bolnog poraza srpskih fudbalera od Albanije.
Ali, tih 200 blokadera, čini se, niko nije ni čuo, ni video, ni uhapsio.
Još jednom se potvrdilo da nema tog događaja, čak i tragičnog, a da režim ne pokušava da ga spinuje i iskoristi u propagandne svrhe. Ovog puta je to mnogo benignija stvar, poraz fudbalera Srbije od reprezentacije Albanije na domaćem terenu, u Leskovcu, u kontolisanoj atmosferi gde su tribine bile popunjene SNS pristalicama.

https://nova.rs/vesti/hronika/pokus...su-krivi-za-poraz-reprezentacije-od-albanije/

///////////

Koga briga za reprezentaciju, normalno je da se u fudbalu nekad pobedjuje nekad gubi. Mi smo dva puta uzastopno ucestvovali na svetskom prvenstvu sto je ogroman uspeh za malu zemlju. Vucic preterano brine o svemu pa su mi i takve stvari bitne
Naravno da nije, 200 ne moze da ih se okupi ni u Beogradu kamoli Leskovcu

Koga briga za reprezentaciju, normalno je da se u fudbalu nekad pobedjuje nekad gubi. Mi smo dva puta uzastopno ucestvovali na svetskom prvenstvu sto je ogroman uspeh za malu zemlju. Vucic preterano brine o svemu pa su mi i takve stvari bitne

Naravno da nije, 200 ne moze da ih se okupi ni u Beogradu kamoli Leskovcu
Zar ti nisi na forumu najavljivao velicanstvenu pobedu protiv Engleske pre mesec dana? :think:

"Hoćete da vas podsetim kako smo juče ispratili reprezentaciju. U Nišu pred meč, kada je trebalo reprezentativci da odmaraju, skupilo se 200 zgubidana i zviždalo im ispred hotela. Mislili su da su Albanci, ali nisu, nego su blokaderi", objasnio je predsednik Republike Aleksandar Vučić, nakon bolnog poraza srpskih fudbalera od Albanije.
Još jednom se potvrdilo da nema tog događaja, čak i tragičnog, a da režim ne pokušava da ga spinuje i iskoristi u propagandne svrhe. Ovog puta je to mnogo benignija stvar, poraz fudbalera Srbije od reprezentacije Albanije na domaćem terenu, u Leskovcu, u kontolisanoj atmosferi gde su tribine bile popunjene SNS pristalicama.

https://nova.rs/vesti/hronika/pokus...su-krivi-za-poraz-reprezentacije-od-albanije/

///////////
vucko budan sanja Blokadere.

Zar ti nisi na forumu najavljivao velicanstvenu pobedu protiv Engleske pre mesec dana? :think:
sve zavisi kako narod uplaćuje
bude li previše sigurica po kladžama za ponovni susret - pobeda nam je zagarantovana
Kladža odredjuje a ne selektor.

Englezima ništa ne znači da izgube a nama ništa ne znači pa da pobedimo

Napraviste od tih Engleza ai mašine sa četri noge
Mislim strašno...

Mogu i naši manekeni da dobiju penal na početku pa da igramo

///////////

Zar on nema neka pametnija posla u situaciji kada mu se sprema drzavno samoubistvo u energetici?
Ponasa se kao da prima platu iz vanzemaljskih banaka.

Spavao je kada smo dobili sankcije na pravdi boga, spavao je kada su tone i tone pale na nevine ljude, ali mu miran san remeti fudbal.
Dobro te je pomenuto manje zlo od albanskog gola njegovim mezimcima.

Ja sam odavno bio za to da se ne zovemo "Orlovi" nego "Manekeni"
Mnogo su bogatiji od politicara i to nikome ne smeta. Politicari su lopovi a oni su normalni. Iako za razliku od njih, koji se penzionisu u 35, politicar nema kad ni da potrosi ono sto je pokrao, osim ako ode u opoziciju mlad.

dovoljno covek da pogleda sve tekme koje igraju reprezentacije na najvecim stadionima pa da se krsti sta je taj idiot uradio saljuci ih na onu leskovacku njivu.
kmecite po forumu stalno da je beograd drzava u drzavi, da se sve tamo sliva, da se sve tamo desava. a kada za promenu bude stadion u leskovcu, vi opet kmecite.

nije bolest sve sto boli,a?

Mnogo su bogatiji od politicara i to nikome ne smeta. Politicari su lopovi a oni su normalni. Iako za razliku od njih, koji se penzionisu u 35, politicar nema kad ni da potrosi ono sto je pokrao, osim ako ode u opoziciju mlad.
a tih fudbalera po svetu ima ko korova
samo neki dodju do para
mislim koja ti je budućnost u Ovijedu (najurili stručnjaka) ili Mačvi?

kmecite po forumu stalno da je beograd drzava u drzavi, da se sve tamo sliva, da se sve tamo desava. a kada za promenu bude stadion u leskovcu, vi opet kmecite.

Znači, bukvalno je prebacio tekmu na jug srbije da mu ceo sradion u beogradu ne bi skandirao o ćacima i protiv njega

I to je bilo važnije od toga što bi se imala velika prednost kada si na domaćem terenu sa ogromnom publikom...

Kao kada bi nemci ili englezi primili rivala u nekoj nedođiji, čime se gubi prednost domaćeg terena. Toliko i ja znam o fudbalu

Oni svojom sebičnošću uništavaju sve što se može. Imaju podeljenu državu ali neće da raspišu izbore, varaju lažu i kradu i nastavljaju da uništavaju sve

Šta ćemo sa energetikom i naftom?
Sa kosovom?
I dalje laže i smišlja gluposti
Jad o, patetično

Kako da se isključimo da ne doživljavamo sve ove blamaže u koje nas uvode?
Ja kao laik za fudbal kad čujem da smo za domaći teren izabrali leskovac stomak me zaboli

sto ne premestite skupstinu u leskovac kad ste patriotE?
sto se ne preselite u leskovac i tamo zidate kucerine no na vracaru i starom gradu?
sto samo jednom na livadi kobajagi skupstina a onda svi opet u fotelje gde ste smestili debela guzice?

normalno da je beograd kancer srbije, ali ne beograd kakvog ga znaju beogradjani, kulturoloski beograd, beograd kao metropola umetnika iz celog sveta, beograd koji ne gleda dal je neko pravoslavac, musliman ili katolik i meri mu krvna zrnca ko ovde sto rade dosljaci iz bosne u svakom postu, vec beograd kao politicki centar gde se od 1945. do danas nagurala kurta i murta dosljackih neobrazovanih mrsomuda koji sebe zovu politicarima i ovde u beogradu su napravili zaledjinu za sebe i svoje familije iz teskih pripizdina bivse sfrj u koje im vise ne pada na pamet da se vracaju.

a neki ne bi ni smeli jer su optuzeni za ratne zlocine u poslednjim ratovima u hrvatskoj, bosni i na kosovu. beograd je spas za takve. sve ce se i zavrsiti u beogradu a ne u novom sadu.

a videcete kako da ce mnogima ta pripizdina iz koje su pobegli biti jedini spas.

Zamisli, oni još pravdaju time da je Leskovac kao pogodan za međunarodne utakmice gde je Srbija domaćin. Pa to je valjda abeceda fudbala da je to kao kazna za domaći tim. Svi žele goste da dočekaju na ogromnom stadionu, što onda zidaju te stadione?
ma sramota... gledao sve utakmice reprezentacija gde se igraju ovih dana, sve veliki stadioni i najvise u glavnim gradovima.

dripac. pisao pre desetak godina do cega ce sve dovesti ludilo radikala jer sam ih znao kakvi su privatno, ali cak ni ja nisam bio toliko dalekovid da skontam dimenzije ludila sta danas rade.

Ма, изгубили од боље и дисциплиноване екипе, којој је више стало до победе.
Осигурање ногу и повреда у репрезентацији је мање него оно у клубовима за које играју ови наши преплаћени и нема ту неке велике приче.
Можемо само да честитамо Албоима- више су се трудили и желели, и то је то.

///////////
Svaka čast tvojima
Velika pobeda

Back