Покрет

vučji čopor

Legenda
Poruka
66.491
Једна од карактеристика фотографије која даје изванредне резултате је могућност да се забележе и сачувају изванредни моменти који чак и нафилму могу да нам промакну.
Мислим да покрет заслужује да му посветимо посебну тему.
Потпуно је небитно који и какав.

eUezdCk.jpg


iRy8ZKW.jpg


2oGUzjw.jpg
 
Uh, dobro je, kad sam video naslov na glavnoj strani foruma odmah sam pomislio da su u opet pitanju neki politicari. Odlicna tema!Nisam pas, ali sam uvek voleo vozove. :)
 
Poslednja izmena:
Vuče,
mnogo mi se dopadaju fotografije i skroz ste u pravu,da mogu reci vise neke zaledjene scene od "metra" filma. :)
Volela bi da recimo u uvodu teme podelite vaša iskustva u pravljenju takvih fotografija u smislu saveta,caka, oko hvatanja takvog momenta i tehnickih i drugih,
Ili bilo gde -po vazoj želji, rado bi vas čula.
Puno pozdrava i svako dobro! :)
:hvala:
:bye:
 
Леди, свако од нас има своје методе и свој приступ фотографији, тако је и са оваквим типом фотографија, некога оне више, некога мање интересују.
Мислим да нећу погрешити ако кажем да је у питању пажљиво посматрање и праћење ситауација које желимо да сачувамо, предвиђање и брзо реаговање. Па и поред тога случај игра врло важну улогу.
Ево два примера
Прва слика је намерни резултат онога што сам желео да добијем, а друга је резултат случаја ( спремао сам се да направим портрет и чекао најкарастичнији израз лица, али је моја унука, баш у том тренутку решила да дотакне објектив)

yi6hTRx.jpg


lDZ3GR0.jpg
 

Back
Top