Promocija svakog udruzenja kroz postojece medijske strukture i stigme je teski autogol..., koje su feminacisticke ili nacisticke, ovo nacisticke ce biti ili sovinisticke ili feministicke, ili fashisticke ali ne moze bez tih ideoloskih indoktrinacija, jer to je sustina sociopatologije....
Za razliku od ostalih , ili se meni cini vecine, meni nije cilj dalja polarizacija, to imam i bez mog mesanja, jer ce ekstremizam dovesti do toga....Savez seljobera i feminacista ce dati svoj rezultat kroz povecano nasilje koje ce biti pripisano muskarcima a ne seljoberima, dok ce oni nesvesno ucestvujuci ustvari emancipirati sebe na najprizemniji nacin, nasiljem protiv onog sto ne mogu vise da istrpe...
Nova generacija vaspitanja muskaraca ce malo resiti i tu stvar tako sto ce teret trpljenja prebaciti na unutrasnje bice pa ce se nasilje sprovoditi medju pripadnicima istog nivoa, tj muskarcima, "em me zena ebe kod kuce em i ti hoces, e pa neces".
Ali ocigledno da taj put nije resenje za smanjenje polarizacije....
Ima resenja, ali trazi novcano ulaganje , a to svi znamo je rak rana Srpskog pojedinca, nema od toga nista...
Ako se doda da trenutno mnogo vise ulaganja ide na feminacizam , muski paritet je jos vise ugrozen...kazem paritet jer je to bolji put nego antagonizam sa feminacizmom.....
Feminacizam treba gledati delom i kao ono sto je u osnovi njega, politicki pokret za destabilizaciju drustva....
Uvek to treba imati u vidu....
Nije na zenama koje su intelektualno nedorasle a tesko da ce ikad i biti, iako imaju mali broj izuzetno svesnih i sposobnih osoba , pojedinki , ali kao medijana, to ne mogu da dohvate, ma kakvo im bilo formalno obrazovanje ili obrazovanje (opste)...da to resavaju..
Uvek treba problem da resava onaj ko to moze, ko je sposoban da ga resi...
Zene jesu bolji resavaci za neke probleme, ali za te stvari oko svesti , no no...
Mozda u nekim etapama kao takticki ili operativni problem solveri , ali strategijski , to je smesno i neozbiljno tako nesto utrapiti zenama...kao odgovornost, a to je i nemoguce odraditi , nece se ni prihvatiti kao pragmaticne takve odgovornosti..
Ukratko , nije resenje u defomaciji snaga pa da se onda to tako objasnjava....sankcijama osakatis sposobnosti muskog roda tako sto eliminises nadarene i sposobne muskarce, nije dobra rec sposobne, jer se vezuje za postojece drustvene odnose...ali razumete sta hocu da kazem..
Niti je resenje u cekanju , tj gubljenju vremena dok se sistem ne dovede u neku vecu nestabilnost posto ovu ne mozemo da resimo sa trenutnim angazovanjem i novcem , sredstvima koja su spremna da se odvajaju..
Uvek kazem, ljudi kad izbije rat i nevolja daju i 100x vise novca od onog sto su spremni da daju u miru , a sa 10x su sigurno mogli da sprece izbijanje rata...
Ali takva je racunica...bolje sigurica pa makar i 100x , nego da se rizikuje manji trosak ali i sansa da nas neko prevari , iskoristi...