Pokret OTPOR(samo vas gledamo)

otpor.jpg

Evo još jednog đubreta , pristalice ... :confused:

Steta stvarno, bio je vrhunski igrac u svetu muzike, isto kao i ovde pomenuti Bora.

Музички опус овог господина, као и господина Ђорђевића (док није пукао скроз) сам волео (и још увек волим), али не знам зашто би се нечија музика везивала за то какав је човек!

Музички опус овог господина, као и господина Ђорђевића (док није пукао скроз) сам волео (и још увек волим), али не знам зашто би се нечија музика везивала за то какав је човек!

Eto vidis to se i ja pitam, eno na onoj temi o Ani Ivanovic pljuju devojku samo jer se slikala sa Bil Klintonom, mrznja napadne, kao zmija otrovnica... opasna je ta mrznja znaci samo tako, ali mene nece pobediti, napadne me doduse ponekad pa i ja poludim s vremena na vreme, ne moze me pobediti! Volim i voli me, jedna S :)

Eto vidis to se i ja pitam, eno na onoj temi o Ani Ivanovic pljuju devojku samo jer se slikala sa Bil Klintonom, mrznja napadne, kao zmija otrovnica... opasna je ta mrznja znaci samo tako, ali mene nece pobediti, napadne me doduse ponekad pa i ja poludim s vremena na vreme, ne moze me pobediti! Volim i voli me, jedna S :)

Ana Ivanović je jednom prilikom izjavila da je kao dete mnogo volela svoj bedž "Otpora" :super:

Gde su nestali ti jaki momci, ti glasnogovornici, gde su nestali, gde su pobegli, gde zive sada? Jel toliko lepo u ovoj Srbiji sada, ne treba da pruzaju otpor ovoj vlasti sada? Gde su sada da dizu narod na noge i na ustanak, da organizuju akcije, jel su to oni primili neke pare pre izvesnog vremena pa napustili ovu zemlju i sada zive na nekom ostrvu ili primaju dobru platu u Srbiji, zaposljeni su i primaju hiljadu eura mesecno, ili 500e? Gde su bre ti sto paze, sto posmatraju, sto gledaju? Gde su nestali otporasi, vojska 5. oktobra? Sta je s njima? Ko u zemlju da su propali... Zaboravio sam da su postojali, a vi? Secate se kako je njihov buldozer plasio narod pre prvih parlamentarnih izbora nakon "demokratske revolucije", jel narod uplasen, jel misija ispunjena? Gde je OTPOR?
Eh gde su nestali... Svuda gde su pare...

Back