Покрет Левијатан: ,,Не дирај животиње, наћи ћемо те"

To sto se neko boji psa jer ima crte lica agresivnog psa, je njegov licni problem. Pas moze da izgleda opasno ali to ne znaci da je nuzno i agresivan. I zasto uvek potezanje price o nekoj imaginarnoj i famoznoj "jadnoj devojcici" kad se iza te price krije ogoljena i na biologiji zasnovana mrznja prema psima, koja je skroz iracionalna. Nesto svojstveno glupom coveku i malogradjaninu. Kad citam neke komentare ovde, iz mene izbija teska gorcina, koliko samo covek moze da bude bezobziran.

Шта је с тебе?

https://forum.krstarica.com/showthr...dao-usta-i-izbio-zube-komšije-jurile-vlasnika

Ne lupaj, znam da si glupav i da imas problem sa jednostavnim recenicama, ali si preterao.

Neko ko tako dresira ili ne dresira opasne zivotinje da napadaju ljude su takodje mucitelji.

To sto se neko boji psa jer ima crte lica agresivnog psa, je njegov licni problem. Pas moze da izgleda opasno ali to ne znaci da je nuzno i agresivan. I zasto uvek potezanje price o nekoj imaginarnoj i famoznoj "jadnoj devojcici" kad se iza te price krije ogoljena i na biologiji zasnovana mrznja prema psima, koja je skroz iracionalna. Nesto svojstveno glupom coveku i malogradjaninu. Kad citam neke komentare ovde, iz mene izbija teska gorcina, koliko samo covek moze da bude bezobziran.
Bole me ku*ac da li ga dresiraju ili izgleda opasno ili neopasno MORA DA IMA KORPU!!!!!!!!!!!
SVAKI dan viđam majmune koji šetaju kerove bez korpe, a i bez povoca (to ovi što dresiraju i kera i ukućane da im idu uz nogu).

Back