E pa vidis, da ja preuzmem stvar, to se ne bi desavalo...
Ne zato sto bih ja bio nadlezan...naravno da ne bih ja bio nadlezan....nego zato sto se sistem pravi ne po svom cefu nego po funkcionalnosti za sve cinioce...
Ali onda nema demokratije svuda....znaci za nesto ima, za nesto nema...
Sigurno necu da pitam vlasnike pasa u gradovima sta bi oni hteli....ima milion nacina kako da oni postanu deo resenja a ne deo problema...
Znam zvuci kao farsa, ali stvarno ima milion tako dobro osmisljenih nacina, lukavih ako hocete, da ih nateram da rade za moju stvar maksimalno posveceno i dobro...A da nema velikih kazni kao prisile...
Ali ljudi u Srbiji ne vole nekog ko uredjuje sistem...stvarno ne vole...
Vole uredjen sistem, nije to sto mislite....ako je lepo odradjen vole uredjen sistem, ne smeta im to..
Smeta im to sto onda autoritet i prestiz tog ko je postavio i odradio sistem i postao faca, sta li vec oni tumace , postao je prvi u selu...
I tu onda podrivaju....i ako ima nekih para, isto podrivaju...
Znaci ta opsta zluradost i zlobnost je ono sto je mentalitet i tu nema pomoci...niti ce biti dobrih resenja...bice samo nasilja....kao i kod predsednika kucnog saveta i sve sto se bude uvodilo bice u tom fazonu...,
- - - - - - - - - -
Svaki ugriz od strane psa je opasan, i onaj najmanji. Odmah se mora početi s auzianjem antibiotika, a injekcije penicilina najčešće nisu od koristi.
Psa uhvatiti i uspavati, a vlasniku nabiti najveću moguću kaznu. A onda sve lokalne komunalne policijace kazniti ako nemaju ni jednu napisanu prijavu protiv neodgovrnih vlasnika. Ne zna se ko je gori, oholi vlasnici (na sreću većina nije takva) ili nezainterosovani komunalni policajci. Mada bih ja upitao te komšije koje nisu uspele da stignu čovek sa psom (kako to?) zašto su čekali d ase nesreća desi umesto da su odmah zvali komunalce ako su videli psa bez korpe.
Bilo koje vece oko 18 ili 19h , tasmajdan, bg, najmanje 25 vlasnika ce setati psa bez korpe i bez kaisa, od toga ce 21 biti zene...a 4 muskarci...
Na prijavu komunalnoj , oni ce reci, ne vredi, svako vece im kazemo i nista....uradicemo to...
Zene su , ne sme zene da napadas u srbiji .....narocito ne zene koje imaju snoopy logiku , govori glasno i nosi psa sa sobom...