Покренути тему о геноциду над Словенима у светскоме рату

Моје мишљење

• да

glasova: 3 42,9%
  • не

glasova: 4 57,1%
  • а Јапанци

glasova: 1 14,3%
  • а Кинези сами према себи

glasova: 0 0,0%
  • ма то ј ебило пр 70 година

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    7
Naravmo da ima. Ko je bio Isus Hrist ako ne jevrejin?

Он је реформатор Хебрејиума .. Није му ни на крај намере било да направи 'новиу религију'......

То је као када снају кужу неко доведе .. снаја хоће да све изокрене наопако ....или да одсели са свим што ј евредно

а свекрва да се унапреди постојеће јер је мањи трошак

Е па он је био свекрва .. а Ришћани су снаје

Па коес су то биле привилегије ? И колико лица их је имало _

Хајдемо мало бројке ....

Данас сви из провинције тврде да у Београду на Води све и сви од 2 000 000 имају станове по 5 000 евра квадрат ... не избивају са сплавова,

сви имају Мегатренд докторате, буразерске фирме ...... ,да им држава плаћа ггрејање .. провијант и да имају пет јавних функција

а све то важи само за узурпатора Белога Двора ... и Скупштинску Банду која му је то дозволила ...

Знажи ни 5% обитаватељки/лаца 'престонивце '

Ајмо бројке .....
Jade stvarna iskustva.

U to vreme putovao sam gde god sam hteo.
U to vreme dobijao sam carske igračke.
U to vreme potoršiti odeset evra nisi ni osetio.
U ot veme bio si poštovan u svetu.
U to vreme slavio sam carske rođendane kao princ.
U to vreme imao sam kuću na moru.
U to vreme kupovali smo novi auto sna svake četiri godine.
U to vreme slavio sam carske Nove godine.
U to vreme nisam strepeo od verskog fanatizma.
U to vreme nisam strepeo da li će nam neko ukrasti auto.

Lista ide dalje...

Dakle možete samo da lažete.

Ине вам ово 400 квадрата кула 50 београд .. биткоинт и остало

ТЕМА ЈЕ

ПОКРЕНУТИ ТЕМУ О ГЕНОЦИДУ НАД СЛОВЕНИМА У СВЕТСКОМЕ РАТУ

Nije mi jasno čime si ti iznenađen i zapanjen. ali uto vreme većina naroda je tako živela. Ja znam po prijateljima svojih roditelja. Imali su manje više slično što i me.Samo nesposobni idiot nije imao para u ono vreme.

Imaš mali milion tema u razno raznim genocidima.

Nije mi jasno čime si ti iznenađen i zapanjen. ali uto vreme većina naroda je tako živela. Ja znam po prijateljima svojih roditelja. Imali su manje više slično što i me.Samo nesposobni idiot nije imao para u ono vreme.

Imaš mali milion tema u razno raznim genocidima.

Па отвори тему како се живело и како се живео

ова тема је

Какво изнанђење ? Шта шалабазате ....

ПОКРЕНУТИ ТЕМУ О ГЕНОЦИДУ НАД СЛОВЕНИМА У СВЕТСКОМЕ РАТУ​

:lol:

Nemoj da me zasmejavaš.
Kada sam prvi put u životu ušao u oslikanu pripratu Gračanice zaprepastilo me to što su sve freske bile unakaženje ekser grafitima.
Kada sam malo bolje pogledao shvatio sam da su to zapravo urezana imena čitavih ekskurzija iz bratskih repbulika. Tada sam stekao još bolji uvid u nivo divljaštva na federalnom nivou.
Jedna od monahinja mi je tada pričala da Turci, Bugari i Albanci nisu skupa unakazili Gračanicu koliko komunisti.

Poslednja izmena:

Nemoj da me zasmejavaš.
Kada sam prvi put u životu ušao u oslikanu pripratu Gračanice zaprepastilo me to što su sve freske bile unakaženje ekser grafitima.
Kada sam malo bolje pogledao shvatio sam da su to zapravo urezana imena čitavih ekskurzija iz bratskih repbulika. Tada sam stekao još bolji uvid u nivo divljaštva na federalnom nivou.
Jedna od monahinja mi je tada pričala da Turci, Bugari i Albanci nisu skupa unakazili Gračanicu koliko komunisti.

Poslednja izmena:

Nemoj da me zasmejavaš.

Poslednja izmena:

Back