Crocodile Aktivan član Poruka 1.074 20.06.2007. u 13:53 - pokloniti vaspitacicama, sta? #26 donamileva: mozda neka zanimljiva ogledala Kliknite za proširenje... da se gledaju kako su debele, hahahaha
donamileva: mozda neka zanimljiva ogledala Kliknite za proširenje... da se gledaju kako su debele, hahahaha
dragoslava Zainteresovan član Poruka 410 21.06.2007. u 00:35 - pokloniti vaspitacicama, sta? #27 Moj predlog je da uzmete svakoj po saksiju cveća(ja bi uzela šefleru) i knjigu "NEGA SOBNOG CVEĆA(postupni prikaz)"od Dejvida Longmana
Moj predlog je da uzmete svakoj po saksiju cveća(ja bi uzela šefleru) i knjigu "NEGA SOBNOG CVEĆA(postupni prikaz)"od Dejvida Longmana
White_@ngel Zainteresovan član Poruka 134 21.06.2007. u 13:03 - pokloniti vaspitacicama, sta? #28 E,bolji poklon niste mogle da izaberete! Svaka cast! Casio satovi su stvarno dobri i kvalitetni!!!
Suzy Iskusan Poruka 6.937 24.06.2007. u 00:00 - pokloniti vaspitacicama, sta? #29 moonja: po bon bon..... na kiosku Kliknite za proširenje... haha...ovo je vala najbolji odgovor..samo ljudi -polako-kupile su im pokloneeeeeeeeeeeeee ;-)
moonja: po bon bon..... na kiosku Kliknite za proširenje... haha...ovo je vala najbolji odgovor..samo ljudi -polako-kupile su im pokloneeeeeeeeeeeeee ;-)