gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je to primitivno. Ali gledam da skupe poklone ni ne primam.
zasto?
Zato sto kada nesto dajem ili cinim, radim to zato sto imam potrebu, zato sto hocu. Ne razmisljam o revansu, niti zahvalnosti. Isto i ocekujem. Samo spontano iz same potrebe i zelje, bez zadnjih namera.
Ako mi je nesto dao samo radi reda i usiljeno, onda neka tako i trazi nazad. Nisam materijalni tip, i tim saznanjem bi poklon vec izgubio vrednost, za mene.
Zato sto kada nesto dajem ili cinim, radim to zato sto imam potrebu, zato sto hocu. Ne razmisljam o revansu, niti zahvalnosti. Isto i ocekujem. Samo spontano iz same potrebe i zelje, bez zadnjih namera.
Ako mi je nesto dao samo radi reda i usiljeno, onda neka tako i trazi nazad. Nisam materijalni tip, i tim saznanjem bi poklon vec izgubio vrednost, za mene.
Ako je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?
vrlo radoAko je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?
Ništa ne primam nazad, a ništa ni ne vraćam.Ako je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?
nemam skupe poklone pa tako ni sta da vratim.
jao setih se jednog lika
nismo bili u vezi vec na nekom skupu i on je slikao,kao i ja.resismo da razmenimo fotografije.narezem ja njemu,nareze on meni i razmenimo se.izasli smo jedanput.nije mi se svideo i nicega nije bilo.tek zove on mene posle nekoliko dana da mu vratim taj cd sa slikamarekoh mu,vazi,ja mogu i odmah sada da ti vratim,ali mislila sam da smo se razmenili,ono sto sam ti dala ostaje kod tebe.spustio mi je besno slusalicu i vise nikada nije zvao.dobro sam ga ocenila,nije mi se svideo,primitivac.da mu vratim cd i jos nismo bili klinci tada,oko 25 oboje.eh zivote
![]()
Ništa ne primam nazad, a ništa ni ne vraćam.
I nikada neću shvatiti ljude koji nekome nešto poklone-pa traže nazad taj isti poklon
Što se mene tiče, poklon kada se nekome da,tog trenutka je vlasništvo onoga u čijim je rukama, pa sa tim poklonom možeda radi šta hoće.......Oni ludaci u nastupu besa-bolje da bace poklon ili skrša to nešto šta god da je u terapetuske svrhe-ako im smeta da ih podseća na nekogaumesto što se ponižavaju i traže poklon nazad, to je tako bedno i jadno.
Nije mi se to nikada desilo, pretpostavljam da bih vratila-ali u delovima (ako postoji mogućnost da se rastavi na sitne delove) ili iseckano, kako god. U crnoj vrećici sa crvenom mašnicoma sta ako je uporan vrati!!!!!!!!
Nije mi se to nikada desilo, pretpostavljam da bih vratila-ali u delovima (ako postoji mogućnost da se rastavi na sitne delove) ili iseckano, kako god. U crnoj vrećici sa crvenom mašnicom![]()
Skupe poklone nikad nisam primao, koliko se sečam, ali sve one predivne, značajne poklone, nikad mi nisu tražili nazad. Dato je i primljeno iz ljubavi.![]()
nisam dobijala takve poklone
a sta ako je uporan vrati!!!!!!!!
Ni skuplje pokolone od navedenog nisam vracala a ni trazila da mi se vrateAko je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?
Ako je veza raskinuta na ruzan nacin da li vracate poklone npr.kao sto je zlatan nakit ili nesto slicno?