Pokloni!!!

Sta pokloniti decku za rodjendan???:think:

Ouuu sestro zar si spala na te grane da pitas nas??:zcepanje:

Salim se;)
Ako ga poznajes i ako ti je decko trebala bi da znas sta voli i sta mu treba,sta bi ga najvise obradovalo. Ako je materjalista onda bi mogla neki sat,a ako je fin,skroman decko mislim da ce mu biti dovoljno samo tvoje prisustvo...( i jos po nesto;))

u zavisnosti od toga sto voli - evo ja sada kupujem bodez, celicna ostrica i srebrna drska u obliku zmaja :) .... ono, da mu ostane, jer sam rodjena u godini zmaja. ili, jedan sa ostricom u obliku dve zmije, tj, bez klasicnog seciva, samo za ubod - jer je on rodjen u godini zmije, i pretpostavljas, voli hladno oruzije. da nisam resila to, kupila bih nam dve avionske karte da se nadjemo pored mora za neki duzi vikend, recimo ibiza, vece u pacha klubu ili tako nesto :)

Cao svima. Nova sam ovde, jos uvek ne razumem kako se koristi sve ovo O.o
Ovakoo. Treba mi vasa pomoc. Uskoro je mom decku 18. rodjendan. Slavice ga u kaficu sa oko 140 gostiju. I ja kao pocasni gost- njegova cura treba mu kupim nesto originalno.. Moja ideja je da mu na majici odstampam nasu sliku, ali bojim se da je to previse malo, jeftino :/
Imate li vi neku ideju?
Hvala unapred <3

Cao svima. Nova sam ovde, jos uvek ne razumem kako se koristi sve ovo O.o
Ovakoo. Treba mi vasa pomoc. Uskoro je mom decku 18. rodjendan. Slavice ga u kaficu sa oko 140 gostiju. I ja kao pocasni gost- njegova cura treba mu kupim nesto originalno.. Moja ideja je da mu na majici odstampam nasu sliku, ali bojim se da je to previse malo, jeftino :/
Imate li vi neku ideju?
Hvala unapred <3
super ideja

nikako po meni, majica ok al nikako vas dvoje ili ti ili on
idi pre na neshto smeshno nego ozbiljno i na nesto sigurnije obichnije
npr ako gleda neke crtane serije neki lik odande
ako ti je malo dodaj chokoladu i cao al nemoj da se istrosish previse
nemoj previse razmisljati samo kupi i zavrsi

Back