Pokloni

čudna je to transformacija od nekoga ko igra na kvalitete koji nemaju ničeg materijalnog u kasnije prilaganje fiskalnih računa uz poklon. ( : ps, ugljen je jeftin, pa čak i od trešnjinog drveta, koji je mekaniji, ali svaki student može sebi da priušti.....poenta priče je značaju koji ti pridaješ poklonima.

Najbolja stvar kad nekom cinis poklon je sto u tome sam uzivas :)
AKo nije tako, .......
Mora da bude tako !
Najbolje je kad je tako :)
Sta ce posle da se desi sa Poklonom, da li ce ga neko zeleti, voleti, hoce li mu biti drag, ili ce mu biti bljak...... to te uopste nije briga !

Najvaznija stvar sa poklonom je da ti ga niko nije trazio, pa zbog toga Taj Neko i nema bas nikakvu obavezu prema tvom poklonu. Drugim recima: to je tvoj projekAt - UZIVAJ :)

Najozbiljnija stvar sa poklonom je kad ga primas !
Najsladja stvar sa poklonom je kad mozeste zajedno da ga grickate :)
Najvlaznija stvar sa poklonom je ......da olizes prste ..... od krempite..... ili onog sokica iz cimetne pite s jabukama
Najtuznija stvar sa poklonom je kad nemas kome da ga biras
Najpoklonjenija stvar je kad se neko bavi tobom
Najruznija stvar sa poklonom je ako postoji Ocekivanje i Kalkulacija onog koji poklanja (... pu, pu... daleko bilo !!! )
Najgluplja stvar sa poklonom je kad ga posaljes na pogresnu adresu

.....
el sam ja dosta filozofirao......?
mogu ja jos da kenyam...... izveo sam neku stoku na pijac, i sad u internet caffeu ubijam vreme.

Poslednja izmena:
Ima dve vrste poklona:

1. to je ono sa mashnicaom umotano u sjajni papir koji posle cuvas pa bacish
2. to je ono kad nekog uvatis za dupence, pa ne znas ko je dao, a ko primio poklon :zcepanje:

Back