Sutra mi je rodjendan,pa eto zanimljive teme,sta zanimljivo pokloniti ili sta ste dobili neobicno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laburanija:Aha.....
Kako si ga provalio/la????![]()
![]()
![]()
hvalaburanija:Drago nas je.... :wink:
Ako me se neko seti bice mi drago.antihrista:lol jel ovo najava za sutrasnju temu sa nazivom srecan ti rodjendan zocco
:shock: Kako znash shta sam hteo kao mali???Miss_Jo:kutiju zele zeka
Oni od kojih ocekujem pokloncice nisu na forumu.Kad smo bili klinci,jedna knjiga je kruzila za svaki rodjendan,samo smo dopisivli za koga je i ko poklanja.Miss_Jo:ovo je jako neobicna tema, da neces mozda da predlozis ljudima sta da ti kupe?
Srecan ti sutra rodjendana neobicno je recimo da kupis nekome kilo paradajza ili nekog drugog povrca, kutiju zele zeka i sl.
e vidis trudicu se da ne zaboravim!zoccko:Ako me se neko seti bice mi drago.antihrista:lol jel ovo najava za sutrasnju temu sa nazivom srecan ti rodjendan zocco
Bas da vidim pa da se obradujem.antihrista:e vidis trudicu se da ne zaboravim!zoccko:Ako me se neko seti bice mi drago.antihrista:lol jel ovo najava za sutrasnju temu sa nazivom srecan ti rodjendan zocco
Lepo od tebe,hvala.majcheki:SVI BRE NEŠTO OČEKUJU... kome li si ti jado odavde čestitao rođendan?
Ali dobro, nek ti je sa srećom, želim ti lep provod sutra i gomilu dobrih poklona koji će te shodno temi, srećnim i učiniti![]()
buranija:Au bre b.s....znachi necesh ni meni da cestitash kad bude bio...![]()
E da...i... :?