Pokloni-pomoć, saveti, želje, ideje.......

evo nove zanimacije-GOGOSI-sad mi trazi dete da joj kupim, a ja prvi put cujem za to.
ali smo uspele da nadjemo na netu, misliiim, jos jedna glupost, ali kao da mene neko nesto pita.
to vam je ovo-figurice neke minijaturne:

3010229197_2fc161df86.jpg

pa ako je ih neko negde video, gde se mogu kupiti i tako... :)

Jedna ideja samo; devojčica, krenula je u školu; možda je malo rano, ali u toku godine, će već naći bar ponešto... I tako još par godina ponešto :)
Knjiga za svaku devojčicu
Nisam sigurna da se tačno tako zove; u svakom slučaju izdanje kreativnog centra; divna je :)
A pomoći će i mamama tih devojčica ;)

nije kreativni centar mislim da je neka druga izdavacka kuca.
a onim divnim knjigama su se pridruzili i vitezovi i istrazivaci. moj sin ih obozava.:D

Da ne otvaram novu temu, savetujem sve bake, tetke, kume i ostale da se manu kupovanja dzinovskih pandi, kuca, meda i slicnih igracaka od metar i po, posebno ako dete zivi u malom stanu. Oni ce za to dati velike pare, dete ce ga izgustirati za nekoliko dana, a posle ce biti ogroman krs i svima ce smetati. Svaki poklon je bolji od dzinovske pande, veci poklon ne znaci i veca ljubav prema detetu, kupujte knjige, automobilcice, lopte, igracke, odecu, samo se manite pandi k`o boga vas molim.

P.S. U pravu ste, moje dete je dobilo dve dzinovske pande za rodjendan.

Devojčica od 7 godina, rođendan, ne poznajem je dobro... Šta one sada vole, šta je hit?
winx vile su hit, može tašnica npr.

ako znaš koliko je visoka neka haljinica će je sigurno obradovati
kostim princeze bi garantovano bio pun pogodak

a ja, kada više nemam nikakvu ideju, klincima u tv shopu kupim flomastere (fenomenalni su)

104_pentastic_253x109.jpg

poslednji put mi je jedna mama za njenu devojčicu (6 godina) tražila magične nalepnice, kaže da ih dete obožava

102_magicne_nalepnice_253x109.jpg

Devojčica od 7 godina, rođendan, ne poznajem je dobro... Šta one sada vole, šta je hit?

Moje cerke su u to vreme bile lude za vijacama,loptama,raznim kockama i delovima za sklapanje,volele su da prave npr. maske (ima da se kupi u kutiji sve sto ti je potrebno za odredjeni oblik koji dete voli)...u to vreme krecu sa spomenarima (sto opet zavisi da li dete zna da pise),neka ukrasna solja...ima svega i svacega.

Komplet za ritmiku - traka i dve drške sa trakicama(rekviziti za ritmiku i cheersleaders-ice), krede u boji, nalepnice za zid sa raznim motivima(prodavnice Roma i slične), majca sa printom koji ti izabereš, serijal knjiga Tea Stilton(knjižare, Maxi prodavnice), kućica za ptice(malo je skuplja , preko 1000din - zavisi koliko vam je dete blisko), majice, pidžamice ili kompleti sa motivima Winx, Totaly Spice, Dore - ima neki site sa takvim stvarcicama i do 1000din(http://www.limaloli.com/), kasice prasice, teniski reket, reketi za stoni tenis, čunjevi za kuglanje, slikovnice sa nalepnicama, sat budilnik sa dečjim motivom, bazen na naduvavanje, naočale i kapa za plivanje, maska i peraje, peškir za plažu, gumene čizme, miš sa dečjim motivom, DVD Dida Čarolija 2008, igrice Malo seoce, Barby i sl., crtaći, dečja muzika ili CD koji voli da sluša, sunčane naočale (ima ih za 500din sa UV zaštitom).Nadam se da će ti nešto od ovog a pomoći.

Poslednja izmena:
e, pa došlo opet vreme za poklone :klap:

Prvo imam rođendan jednoj dragoj trogodišnjakinji; za sv. Nikolu
a ondaK naravno NG ;)

ona će dobiti za rođus kožnu jaknu. Videla sam u Teranovi, oduševila se :D 3000 din, ali dobro, nije ona svako, ona je strinina princeza :zaljubljena:
Za N. godinu, ona ista će dobiti mikrofon, onaj dečiji, ali radi k'o pravi. on je taman oko 700 din

Stefan, ili će dobiti rolere, ili volan i gas za igranje na kompu. Još smo u pregovorima sa Deda mrazom :mrgreen:
za ostalu dečurliju još razmišljam

Moj dvoipogodisnjak ove godine od Deda Mraza MORA da dobije nekakvog konja kojeg ce moci da jase, gura, vuce....jer je u princevskoj fazi vec dosta dugo i stalno juri okolo spasavajuci razne Snezane, Trnove Ruzice, Pepeljuge.... to ce biti poklon za njega ove godine. Cerka je dobila mobilni telefon Hello Kitty (jedva sam ga nasla) i raspametila se! Dugo ga je prizeljkivala. Najstarija je dobila set za french manikir, sa sve nalepnicama, cirkonima, slicicama + omiljeni joj parfem, a srednja rolere. Tako da smo njih tri vec pokrili, ostao je jos mali mis - on ceka Deda Mrazaz:gs:

Citat:
Original postavio CHE GUEVARA E.
Kćerka ima 12.sinovi 8 i 6 godina.

Ako nećeš puno da potrošiš:

devojčica:lepa saksija sa malim cvećem da se ona brine, reckave makaze sa papirom (kartonom u boji), glinamol i akrilne bojama, lepi neseser, turpijica za nokte, potiskivač za zanoktice, kuglice za kupanje u Sefori, Šumeće kugle za kupanje,

dečaci: špil karata, dezodorans i gel za tuširanje, sundjeri za tuširanje, mađioničarski komplet,

Citat:
Original postavio CHE GUEVARA E.
Kćerka ima 12.sinovi 8 i 6 godina.

Ako nećeš puno da potrošiš:

devojčica:lepa saksija sa malim cvećem da se ona brine, reckave makaze sa papirom (kartonom u boji), glinamol i akrilne bojama, lepi neseser, turpijica za nokte, potiskivač za zanoktice, kuglice za kupanje u Sefori, Šumeće kugle za kupanje,

dečaci: špil karata, dezodorans i gel za tuširanje, sundjeri za tuširanje, mađioničarski komplet,

HVALA TETKA,POKLONI SU ORIGINALNI,DALA SI MI IDEJU I ZA NOVOGODISNjE POKLONE. SRECNI PRAZNICI:zjelka:

Vec sam pisala o ovome na jedom drugom mestu, ali zelim da to podelim i sa vama ovde.

Bilo mi je potrebno da kupim poklon za jednu zensku osobu sa kojom se ne znam privatno, vise je u pitanju poslovna zahvalnost pa nisu bili primereni neki pokloni koje obicno kupujem.

Otisla sam u Delta City i u prodavnici Adore Chocolat na 1. spratu - odmah preko puta Zare kupila domace, rucno pravljene cokoladne bombone po belgijskoj licenci.

Uzela sam i luksuznu crnu kutijicu sa zlatnim slovima, lep ukrasni papir kao share od mraza na staklu na koji se slazu bombone ( u dva reda).Na sve to se spakuje lep flajer kojim se garantuje rucna izrada i na kraju crvena masnica kojom se to sve obavije.

Ima jako veliki izbor bombona..sto bele, sto crne cokolade, necete pogresiti sta god da uzmete.

Mene je sve to kostalo malo vise od 10 evra, sto stvarno nije puno, a poklon je izuzetno lep i originalan. Preporucujem svima. :)

Back