Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi ljubitelji zivotinja,u kafileriji u ovci[sada pod novim nazivom-centar za sterilizaciju]novi dom i novog vlasnika ceka zajedno sa drugim kucama i labrador retriver koji je sterilisan vakcinisan i spreman za usvajanje,ukoliko se ne pojavi neko ko ce ga uzeti kao i gomilu drugih pasa koji su tamo,postoji mogucnost da bude uspavan.SVI KOJI ZELE KUCNOG LJUBIMCA NEKA POZOVU OVCU NA TEL.3322291 I NEKA OMOGUCE BOLJI ZIVOT MAKAR NEKOJ OD OVIH KUCA.HVALA SVIMA U IME SVIH PASA KOJI SE TAMO NALAZE.

ako neko zeli labrador-retriva,mladog muzjaka.sterilisanog,vakcinisanog,cipovanog...izuzetno lepog!svetle boje...
neka hitno ode u ovcu ili pozove 3322291...tamo ga drze dok ga ne udome a posle...eutanazija...udomite ovu dusu!
danas sam ga videla...prelep je,jako miram i zbunjen...svi psi su lajali i skakali-on ne!
mogao bi i u stanu da se drzi jer je miran..ima blizu godinu dana...tako nesto..mlad je jako...pozurite!!

Jako mi je cudno da je neko izbacio labradora na ulicu,verovatno se izgubio,raspitacu se ja kod ljudi iz mog kraja.Ja imam labradora vec 9god Bena,i ja sam relativno skoro nasla zenku labradora na ulici prelepu,i udomili smo je kod nasih prijatelja.Bila je kod nas 4meseca,vakcinisali smo je ,ocistili od parazita,okupali,uzivala je kod nas.Meni nije problem da bude kod mene dok se ne nadje pravi vlasnik ili neko ko hoce da ga uzem,toliko mogu pomoci,jer su moji a i ja jako slabi na labradore,pa nam nece biti problem da ga pripazimo.Imam vec 2 muzijaka,i samo se nadam da se lepo sloziti!Bolje da bude kod nas, privremeno,nego da ga uspavaju,to je greota.

Ljudi,zar nema nikog ko bi uzeo kucu Sapicu koji nema zadnju desnu nogicu.Kuca je pronadjen sa odsecenom sapicom i usled gangrene mu je amputirana nogica,jako je dobar,mozda je cak i rasan pes,veterinar kaze da je verovatno u pitanju rasa KANE KORSO.Izuzetno je pametan,ima oko tri meseca ,pogodan je cak i za stan.PRUZITE SAPICI SANSU DA VAM BUDE VERAN DO KRAJA ZIVOTA ,iako nema nogicu funkcionise normalno, velika je maza.

Dejana jesi li probala i na drugim forumima,ili mozda oglase?Mali je zaista presladak videla sam ga,ali takvim kucama je potrebna posebna paznja,neko ko ima dosta vremena...nije problem sto malecki nema jednu nogu to ga uopste ne ruzni niti sputava problem je naci nekog ko ima dovoljno vremena da mu posveti.U mom komsiluku ima jedna maca koja nema zadnju desnu nogu i nista joj ne fali,cak moze i ogradu da presskoci!

Lusy Lusy hvala na savetima,veruj mi Sapica uopste nije zahtevan.Jako je miran i dobrocudan,lepo se slaze sa mojim kucama,cak je bez jedne nogice brzi od svih.Predivan je,mislim da ce biti izuzetno privrzen onome ko ga bude usvojio.U petak ga Dejan iz NOA drustva za zast.zivotinja vodi na stand gde ce ga mozda neko usvojiti.Ako je neko zainteresovan moze otici da ga vidi,ili pak moze tamo naci neku kucu ili macu koju bi zeleo imati.

volio bi da mi neko pokloni skotskog ovcara jer stwarno neznam zasto da kupujem psa to mi je uzasno glupo kod kuce imam jednog malog psa i nisam znao sta je a bio je bas malen i preljep da bi nakraju saznao da je rotvajler a cuo sam da oni cesto napadaju svoje vlasnike ako se nestaraju o njima a ako se ja jedno vrjeme maknem malko od njega i nehranim ga bas dobro onda ce on meni da pojede nogu e to bas nebi volio tako da mi je ovaj mali psic dovoljno dobar ili tako neki pas samo da je dobar i da nije neki cuvar ili tako neki krvolocni

Pozdrav svima! Danas mi se omacila maca, ima tri preslatka maceta, i ako sam dobro videla, sva tri su muska. Na zalost ne mogu ih zadrzati jer vec imam jednog macka i dve mace, treba uskoro i ta druga da se omaci, tako da bi me moji ubili da ostavim i ove:) Zato hocu da ih poklonim nekom ko zeli da ih udomi i ko ima uslove za to, da znam da nece zavrsiti na ulici kad porastu. Postavila bih i slicice ako mi neko objasni kako:)

Probacu ovako ako radi.
http://mail.google.com/mail/?disp=imgs&view=att&th=111e0f5e568cb2ff

felizza:
Pozdrav svima! Danas mi se omacila maca, ima tri preslatka maceta, i ako sam dobro videla, sva tri su muska. Na zalost ne mogu ih zadrzati jer vec imam jednog macka i dve mace, treba uskoro i ta druga da se omaci, tako da bi me moji ubili da ostavim i ove:) Zato hocu da ih poklonim nekom ko zeli da ih udomi i ko ima uslove za to, da znam da nece zavrsiti na ulici kad porastu. Postavila bih i slicice ako mi neko objasni kako:)

Probacu ovako ako radi.
http://mail.google.com/mail/?disp=imgs&view=att&th=111e0f5e568cb2ff

A drugu odvedi na sterilizaciju nema potrebe da stvaras jos macice ako nemozes i te da udomis :confused: :evil: Mislim da je to realno resenje ako zelis da je sterilises bice besplatno za tu macu .ovo ti kazem zatosto smo samo juce i danas nasli 11macica bez majke koji se sada prehranjuju i jako tesko ide udomljavanje TAKO DA ME NAZOVI za sterilizaciju tel je 064/397-00-66 noa-info-line

ZENKA PTICARA STARA OKO GODINU DANA PRONADJENA U MIRIJEVU.UKOLIKO NEKO ZELI DA USVOJI OVU DIVNU KUCU MOZE SE JAVITI NA 064 8868020 KRISTINI KOD KOJE JE KUCA SMESTENA DOK NE NADJE NEKOGA KO CE JE USVOJITI.KUCA JE DOBRE NARAVI ,JAKO JE MIRNA.EVO PRILIKE ZA SVE KOJI ZELE RASNU KUCU DA SPASE JEDAN NAPUSTENI ZIVOT.!!!!!!

Ukoliko ste ljubitelj kuca i imate mali deo dvorista, pomozite starom Lazi da poslednje godine svog zivota provede sigurno...
Ovo je Laza star 11 godina...Pre oko godinu dana mu je preminuo vlasnik, jedan dobri cika koji je brinuo o njemu...Tako se Laza posle 10 godina nasao sam na ulici...Mi smo ga hranili i pojili i on je delovao srecno...Ali jednog jutra su dosli sinteri,a kako Laza ima malo krive noge i ne moze da trci, njega su prvog uhvatili...Kada smo otisli po njega, u Ovci su nam rekli da su mu jedva zakrpili rane na vratu, koje su bile od ujeda drugih pasa...Nije sterilisan posto je i suvise star da se podvrgne anesteziji, ali je zato vakcinisan i cipovan...
Trenutno se nalazi u dvoristu jednog deke na Zvezdari, koji brine o njemu...
Laza je malog rasta, i veoma je zeljan da nadje novi dom...Ukoliko znate nekoga ko bi ga usvojio i pruzio mu puno ljubavi i dostojanstva, javite se 063/7398-066 Iva

laza.jpg

Secam se kada se pojavio u nasem kraju, bilo je to najmrsavije stene koje sam videla u zivotu...Medjutim priroda ga je podarila pamecu, pa je za nepunih mesec dana nabacio debeli stomacic...U kraju je vazio za pravog ortaka, svi su ga znali i igrali se sa njim, pogotova deca, koju on prosto obozava...Ali kao i svaki muzjak sa 1,5 dana poceo je da dobija nagon da stiti ono sto je njegovo...Tako je nocu lajao na muske osobe, ali nikada nije nikoga ujeo...Medjutim kako to vec ide...Jadno kuce je jedne hladne noci pokusalo da se ugreje na topao motor automobila...I nazalost napravilo stetu na haubi...Nije prosao ni jedan dan a sinteri su vec krenuli u akciju i naravno opet smo morali da idemo u Ovcu...Sada se Larson nalazi u box-u kod jedne porodice na Zvezdari, koja je prihvatila da ga privremeno cuva...
Pas je srednje visine, cipovan, sterilisan, vakcinisan, naucen na povodac, i uslove u stanu, odlican cuvar, obozava decu, miroljubiv, jedina mana je sto obozava da jede...
Ukoliko zelite vernog druga on je pas za Vas...

063/7398-066 Iva

untitled.jpg

I nas najmladji clan zvani Sapica...On je star oko 6-7 meseci, jako je zivahan i obozava da se igra i mazi...Kada mu pridjete odmah pada na ledja i trazi da se ceska...Ime je dobio nakon sto su ga udarila kola i povredila mu prednju sapicu...Srecom nije bilo nista ozbiljno samo malo uganuce...Ali on je tako lepo glumio ranjenika da niko nije mogao da mu odoli...Trcao bi za vama i dizao sapicu da pokaze kako je ranjen, a za uzvrat trazio samo malo milovanja...Sapica ima zakazanu sterilizaciju i cipovanje i vakcinaciju za 2 nedelje...Cekali smo da malo poraste...
Sapica je manjeg rasta, ima dugu talasastu dlaku i vec je naucio da se cetka...Jako je nemirnog duha i obozava da se igra...Odlican je sa drugim psima...Obozava decu i igru sa njima...Trenutno nema dom, vec spava u podrumu u improvizovanoj kucici za pse...
Ukoliko zelite malog i veselog slatkisa broj je kao i iz prethodnih postova...

063/7398-066 Iva

sapica.jpg

Slika077-1.jpg

RotationofSlika073-1.jpg

pronasla sam velikog snaucera koji ima ranu na rebrima tj.kao da ga je neko ujeo i odgrizao parce mesa..jako je umiljat ,odmah mi je prisao i jeo..ako cujete nekog da trazi snaucera javite ili ako neko hoce da ga uzme neka se javi sto pre dok je ziv..vidi se da se slabo snalazi...ni jednom ga nisam cula da laje..miran je i povucen,tuzan...stvarno mu treba ljubav i dom...mina21bg@yahoo.com

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back